Tráva

1.7K 150 47
                                    

Ozval se smích a následné zabouchnutí dveří. Severus vykoukl zpoza svého výtisku Večerního Věštce a pohlédl na hodiny. Jedenáct. Hm, Harry si pospíšil.

,,Ahoj!" křikl na něj zvesela, když se objevil mezi dveřmi do ložnice a ležérně se opřel o rám. Pak se začal zase smát. ,,Tam byla taková sranda! Měls jít taky!"

,,Ne, děkuji," odvětil odměřeně Severus a noviny složil, ,,kolik jsi toho vypil?"

,,Co?" Harrymu očividně dělalo potíže na něj zaostřit pohled. ,,Já nevim. Asi tak," natáhl před sebe ruce a začal počítat na prstech. Pomalu zvedl jeden, druhý a třetí a ukázal je Severusovi. ,,Dva."

,,Jistě," pronesl suše a zvedl se, ,,mazej do postele. Ráno budeš zase kňučet, jaký jsi idiot." Harry se rozesmál.

,,Idiot!" smál se. ,,To je dobrý slovo! Řekni to ještě jednou!" prosil ho a dychtivě se na něj podíval.

Severus pozvedl obočí. ,,Idiot?" řekl a Harry se znovu začal smát. Zhluboka si povzdechl a promnul si spánky. No úžasné. Dnes se tu zřejmě spát nebude.

Došel k smějícímu se mladíkovi a podal mu ruku. Harry se na ni zvědavě podíval a pak na ni opatrně šáhnul. Pak po hebké dlani lehce přejel prstem a zatvářil se jako malé dítě, když dostane hračku.

,,Co to s tebou zase je?" povzdechl si Severus a vzal ho kolem pasu. Harry cestou do ložnice zkoumal jeho černý hábit, ale i přes jeho nespolupráci se tam dostali. Když ho Severus pustil, Harry smutně ohrnul spodní ret. Pak udělal dva kroky vpřed a začal se mazlit s jeho hábitem.

,,Mh-mm," mumlal přitom a začal prstem cvrnkat do černých knoflíčků, které ho najednou zaujaly. Severus si povzdechl a vzal jeho tvář do dlaní. Donutil Harryho, aby se na něj podíval; mladík na něj kulil své dychtivé zelené oči.

,,Co sis vzal?" ptal se ho unaveně a zavřel oči, když Harry natáhl ruce a začal bříšky prstů přejíždět po jeho lícních kostích. Vydával přitom nesrozumitelné zvuky. ,,Harry."

,,Seve, já chci štěně, pořídíme si štěně?" řekl najednou Harry. Oslovený oči otevřel a zatvářil se nechápavě. Mladík mu začal ukazováčkem přejíždět po rtech, a tak ho vzal za obě ruce a donutil ho, aby se posadil na postel. Mezitím si sundal hábit a položil ho vedle něj, což zase přitáhlo Harryho pozornost, a tak vzal hebký hábit do náruče a začal ho hladit.

To snad není možné, pomyslel si Severus, nevěřícně se díval, jak Harry otírá svou tvář o jemnou tkaninu, tohle se mi snad zdá.

Bohužel nezdálo.

Klekl si před Harryho, zul mu boty. Ucítil jeho prsty ve vlasech a stiskl rty. Harry začal zase něco mumlat a jeho vlasy pomalu hladil.

,,Lehni si," přikázal mu Severus, nemělo cenu ho převlékat do pyžama, trvalo by to celou noc. Harry ho neposlouchal. Místo toho se na něj díval vášnivě planoucíma očima. ,,Harry." A pak dodal: ,,Srdíčko."

Harry se zase zahihňal. ,,Srdíčko," pochichtával se a pak k Severusovi natáhl ruce. Ten si povzdechl, sedl si vedle něj a přitáhl si ho na klín. Harry zase začal hladit jeho vlasy, otíral se o ně tváří a pak je dokonce políbil.

,,Uklidni se," pronesl Severus, vzal jeho tvář do dlaní. Harry se k němu naklonil a políbil ho. Vynutil si vstup do jeho úst a zasténal, když se o sebe otřely jejich jazyky.

,,Mh-mm," mumlal a pak se od něj odtáhl. Opřel se o jeho rameno a zavřel oči.

,,Jsi unavený?" ptal se ho Severus, trochu vyvedený z míry. Harry se zahihňal.

,,Unavený."

Lektvarista pokroutil hlavou, hladil ho ve vlasech. ,,Počkej, až ti to ráno budu vyprávět... to snad už budeš normální," zadoufal nahlas. Harry vyprskl smíchy, smích po chvíli přešel do hihňání.

,,Normální," chichotal se. Severus si nahlas povzdechl a tvář zabořil do jeho vlasů.

•••

Nikdy jsem trávu neměla. Jestliže jsem její účinky popsala špatně, tak se omlouvám, ale řídila jsem se internetem😂
Snad se vám jednodílovka líbila💛
A jen tak btw.😂

(Joo zítra mám narozeniny😂)Určitě jsem chtěla napsat ještě něco, ale zapomněla jsem co😂-Mil🐢

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Joo zítra mám narozeniny😂)
Určitě jsem chtěla napsat ještě něco, ale zapomněla jsem co😂
-Mil🐢

Snarry challenge ✔Where stories live. Discover now