Sprcha

1.8K 154 28
                                    

,,Sotva se držíš na nohou."

,,Mhmm, jsem trošičku unavený," zamumlal Harry se zavřenýma očima. Na tvář mu dopadaly teplé kapky vody a stékaly mu po tvářích.

,,Jak dlouho jste měli trénink?" ptal se ho Severus, když mu prsty jemně masíroval šíji. Harry obracel hlavu sem a tam, aby si protáhl svaly.

,,Dvě hodiny, myslím. Trochu se to protáhlo," pokrčil rameny a zívl. Slyšel, jak si Severus odfrkl a sklouzl rukama na jeho ramena. Krouživými pohyby mu je masíroval a pak dlaněmi sklouzl na záda. Harry se uvolnil a slastně vydechl. ,,Mh-mm... skvělá masáž."

,,Já vím," pousmál se Severus a vtiskl mu polibek na šíji. ,,Doufám, že nespíš."

,,Hmm, skoro jsi mě tím uspal," poznamenal Harry s úsměvem a se zavřenýma očima se zády opřel o Severusovu hruď. Ucítil, jak kolem jeho trupu obtočil své paže. ,,Sev'rusi, pudeme spát..." zamumlal ospale a opřel si hlavu o jeho rameno. Byl tak moc ospalý... Vnímal jemné polibky na svém krku a zavrtěl se. ,,Jsem unavený..."

,,Já vím. Měl bys ze sebe spláchnout tu pěnu, Harry," poznamenal pobaveně a nasměroval ho pod tekoucí vodu. Harry si otráveně vzdychl a rukama si projel suché vlasy, které měl vzápětí mokré. Severus se musel zasmát. ,,Ty jsi opravdu mimo."

Harry se k němu otočil, ze zplihlých vlasů mu kapala voda. Upřel na něj své smaragdově zelené oči a natáhl k němu ruce. Lektvarista se usmál a vzal ho do náruče. Mladík zavrtal svou tvář do jeho hrudi a objal ho rukama kolem krku. Severus na ně na oba použil sušící kouzlo, bylo mu jasné, že Harry je tak ospalý, že by nedokázal ani stát.

,,Hloupý famfrpál," zašeptal mu do ucha, když ho nesl do postele. Nebelvír mu na to nic neřekl, očividně už byl v polospánku. Jenom něco zamumlal a vzdychl si; jeho teplý dech pohladil Severusovu hruď. Černovlasý muž ho opatrně položil do postele a deku mu přitáhl až k bradě. Harry se do ní zavrtal, až mu byly vidět jen oči, čelo a rozcuchané černé vlasy.

Severus se rychle oblékl a posadil se k němu. Harry ospale otevřel oči a pak je zase zavřel. ,,Brou noc..." slyšel ho zamumlat. Musel se usmát a prsty mu něžně prohrábl mokré vlasy. Nějakou dobu ho lehce vískal, dokud si nebyl jistý, že Harry spí. Pak se sklonil a vtiskl mu malý polibek na čelo.

,,Dobrou noc, Harry," zašeptal a když opatrně vstával, chlapec se zavrtěl. Spal dál. Severus se na něj ještě chvíli díval a pak přešel k oknu. Zadíval se ven, na černou oblohu posetou miliony zářících hvězd. Cítil se šťastný jako nikdy. Otočil se zpět k Harrymu, to on byl důvod, proč byl tak šťastný; víš to, Harry? Víš, že mě děláš šťastným?

,,Seve?" ozval se najednou mladík, pootevřel oči. ,,Poď spát..."

,,Už jdu," zašeptal Severus, přešel k posteli a lehnul si k Harrymu. Opatrně si ho přitáhl do objetí, zabořil svou tvář do jeho voňavých vlasů a zhluboka se nadechl. ,,Jsem šťastný, víš to?" šeptl, bylo mu jedno, jestli spí nebo ne. Nespal. Přetočil se tváří k němu, zabořil ji do jeho hrudi.

,,Vím," zamumlal v odpověď, ,,já jsem taky šťastný... s tebou..."

Už spinkej, štěstí moje.

•••

Děkuji adelka159
Vy jste určitě čekali nějaké zvrhlosti, co?:D smůla, není po 10. hodině:DDD
I tak doufám, že se vám jednodílovka líbila, už se zase blížíme ke konci března!:D
-Mil🐢

Snarry challenge ✔Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz