Dámské prádlo

2.3K 170 36
                                    

Harry si připadal jako netopýr. V noci byl vzhůru a věnoval se své práci bystrozora a nejméně polovinu dne prospal. Bylo to příšerné, ale zvykal si na to. A když už je řeč o netopýrovi...

Vrátil se zpět do svého pokoje z koupelny s ručníkem omotaným kolem boků a všiml si, že Severus stále leží v posteli a zaujatě si čte knihu. Tohle léto ho konečně přemluvil, aby s ním strávil alespoň týden na Grimmauldově náměstí 12, a on skoro nevylezl z pokoje, protože se to dole, jak řekl, ,,hemžilo Weasleyovými."

Otevřel skříň a chystal se vyndat si čisté oblečení, když ho najednou upoutalo něco křiklavě růžového, co leželo na pečlivě poskládaných košilích od paní Weasleyové. ,,Co to sakra-"

Harry kousek, opravdu malý a lehký kousek oblečení zvedl a otočil se k Severusovi. ,,A jak mi chceš jako vysvětlit tohle?!"

Chvíli trvalo, než se na něj lektvarista podíval, a zatvářil se zmateně, když spatřil, co to drží v ruce. Dámské prádlo.

,,Ty si sem někoho vodíš, když pracuju na ministerstvu?!"

,,Prosím tě, nemluv hlouposti," zavrtěl hlavou Severus a knihu odložil. Vstal z postele. ,,Koho bych si sem asi měl vodit? Vždyť ty víš moc dobře, že chci jen-"

,,Tak jak mi do hajzlu vysvětlíš tohle?!" vykřikl Harry a otočil se zpět ke skříni. Měl pocit, že mu srdce vynechalo jeden, dva údery, když si všiml malého lístečku. Vzal ho a nahlas přečetl: ,,Můj nejmilovanější Severusi, včerejší noc byla úžasná. Ty zmetku!" mrskl růžová tanga na zem a naštvaně se na něj podíval. ,,Jak jsi mi to mohl udělat! Tvrdil jsi mi, že jsi gay, ne bisexuál! Takže si sem celou dobu vodíš děvky?!"

,,Harry, prosím tě, nikdy bych-"

,,Šetři dech," přerušil ho ledovým hlasem, ,,jo a víš co? Vypadni odsud. Už nikdy tě nechci vidět!"

,,Harry-"

,,Neříkej mi tak! Říkej mi Pottere, jako vždycky! Nebo víš co? Neříkej mi nijak!" posadil se na postel a snažil se uklidnit, i když v téhle chvíli to bylo zatraceně těžké. Znovu se podíval na lísteček. To písmo mu bylo nějaké povědomé...

Vykulil oči. ,,Umbridgeová! Takhle píše Umbridgeová! Ty spíš s tou hnusnou ropuchou? Ona ležela v mojí posteli?!"

,,Uvědomuješ si, co za absurdní věci říkáš?" Harry se zarazil. No jo, asi měl pravdu... ale jeho taky dřív nenáviděl a pak se dali dohromady...

Severus téhle chvíle využil a udělal tři kroky k Harrymu, kterého k sobě pevně přitáhl. Naléhavě se mu zadíval do očí. ,,Prosím, věř mi. Nepodvádím tě. Miluju jenom tebe, chci jenom tebe, rozumíš? Nechci tě ztratit kvůli něčemu, co jsem neudělal. Já... klidně ti ukážu moje vzpomínky. Harry, prosím."

,,No to je tak sladký, že jsem asi dostal cukrovku!"

,,Jdu blejt, Frede."

,,Nápodobně, Georgi."

,,Já vás zabiju!" rozkřikl se Harry, ale než stihl dvojčata najít, ozvalo se hlasité prásknutí a byli pryč. ,,Já je zabiju!"

,,Uklidni se," Severus ho vzal za zápěstí a zase si ho přitáhl k sobě. Tak moc se mu ulevilo, že to byl jen pitomý vtípek dvojčat a že se to zjistilo takhle brzy. Harry zabořil tvář do jeho hrudi.

,,Panebože, málem jsme se rozešli. Kvůli takový pitomosti! Omlouvám se, Severusi."

,,Neboj se. Naliju jim něco do dýňové šťávy," ujistil ho a Harry se zahihňal.

,,Bezva. Jsem tak rád, že Umbridgeová nespala v mojí posteli."

•••

Děkuji DorotaLovecka ♥️
Ugh, opravdu netuším, jak mě tahle blbost napadla😀
Už je zase neděle, ach jo☹
Komentáře u včerejší kapitoly mě neskutečně potěšily, děkuju!♥️♥️♥️♥️
(Dokonce zahnaly na nějakou dobu i mou depresi)
Snad se vám líbila ta dnešní, ta zítřejší bude taková... cute😀(maybe🐢)
-Mil🐢

Snarry challenge ✔Where stories live. Discover now