Veritasérum

1.7K 157 53
                                    

,,Nějaký dobrovolník?" Snape se s úšklebkem rozhlédl po třídě. Nikdo nehnul ani brvou. ,,Pottere, pojďte ke mně." Harry se zatvářil vyděšeně, ale poslušně vstal a kráčel ke katedře. Draco Malfoy se mu ne zrovna dvakrát tiše posmíval.

,,Do dna, pane Pottere," Snape mu podal malou lahvičku a Harry ji s povzdechem odzátkoval. A pak ji celou vypil. ,,Výborně. Řekněte nám, jak se jmenujete."

,,Harry Potter."

,,Dobře. Hmm, copak všechno nám povíte... Máte pro svého nejlepšího přítele nějakou přezdívku?"

,,Samozřejmě. Roník, Roneček, Ronánek," vychrlil Harry na jeden nádech a pak si rychle zacpal pusu. Zmijozelští se hlasitě chechtali a Draco málem spadl smíchy ze židle.

,,Povězte nám, pane Pottere, vy naše hvězdičko: Po čem ze všeho na světě nejvíc toužíte? Po slávě? Po-"

,,Po vás," vyhrkl Harry a zrudl až ke kořínkům vlasů. Třída se utišila. A než někdo stačil nějak zareagovat, zazvonilo.

Bledý Snape čekal, až se třída vyprázdní. Zamračil se na Rona a Hermionu, kteří pokukovali po Harrym, ale také rychle odešli. Lektvarista hůlkou zavřel dveře a posadil se za katedru.

,,Můžu už taky odejít, pane?" zašeptal rudý Harry.

,,Ne. To by bylo příliš nebezpečné. Počkáme, až účinky veritaséra zmizí," odpověděl mu Snape, dal se do opravování jejich úkolů. Harry si kousal ret.

,,Já už to nevydržím," vydechl najednou zoufale, přešel ke Snapeovi. Ten se ostře nadechl, když mu Harry položil ruce na ramena. ,,Nevydržím to," zašeptal mladík, odhrnul mu vlasy na stranu a horkými polibky mu začal posévat krk.

Severus nebyl schopen jakéhokoliv pohybu. Jenom vnímal horké dotyky rtů na jeho kůži a když Harry sklouzl rukama na první knoflíček jeho hábitu, vzal ho za ruce a vstal.

,,Ups..." vydechl Harry a s obavami se díval na svého profesora. ,,Asi jsem to přehnal-?" k jeho překvapení ho ale profesor přirazil na zeď, pustil jeho ruce a začal ho dravě líbat. Harry se zajíkl, ale když mu lektvarista sundal sponu na hábitu a začal mu rozepínat košili, začal mu polibky oplácet a položil mu ruce na hruď.

Hbité prsty rychle rozeply Harryho košili a polibky ustaly. Nebelvír se zadíval do jeho očí a kousl se do rtu, když v nich spatřil malé plamínky.

Severus před něj klesl na kolena, rozepnul mu pásek u kalhot i knoflík a plynulým pohybem je stáhl ke kotníkům.

,,Oh bože," vydechl Harry, který nemohl uvěřit, že se to opravdu děje, když ho profesor začal znovu líbat. Byl tak moc vzrušený, že se to nedalo vydržet. Začal se klínem třít o jeho stehno, ale Severus zavrtěl hlavou a odtáhl ho.

,,Postel," zašeptal, vtiskl mu ještě jeden polibek, a pak ho vedl do své ložnice. Harry se málem třásl nedočkavostí. ,,Lehni si," šeptl mu do ucha, něžně mezi zuby stiskl ušní lalůček, a Harry zasténal slastí. Poslechl ho a lehl si na postel, ještě předtím si ale sundal poslední kus oblečení, který na sobě měl, a teď dychtivě sledoval, jak si Severus sundavá hábit, košili, kalhoty, dokud nebyl úplně nahý a nelehl si vedle něj.

Harry se ani nestihl červenat, Severus mu to nedovolil. Chvíli líbal jeho krk, sklouzl s polibky na rameno, na které ho jemně kousnul, zlíbal klíční kost, přejel po ní jazykem; a usmál se, když slyšel, jak Harry prosebně kňučí.

,,Ještě vydrž," zašeptal mu, posadil se. Pečlivě si prohlédl Harryho od hlavy až k patě a pak se sklonil a jemně ho kousl na koleni. Zuby nahradily rty, které teď s polibky sjížděly dolů po jeho stehni. Harry tichounce naříkal, prosil o uvolnění.

,,Prosím, Severusi, prosím!" kňučel Harry, zvedal boky vzhůru. A Severus mu konečně vyhověl, roztáhl mu nohy, vklínil se mezi ně; hned po prvním přírazu vyhledal jeho rty, hluboké polibky pohlcovaly hlasité steny obou dvou. Harry vplétal prsty do jeho vlasů, ve společném rytmu se o sebe třely jejich klíny, s každým dalším přírazem oba dva intenzivněji propadali do toho pocitu.

Bylo to krásné.

•••

Děkuji DashaCZ
Tímhle měly jednodílovky skončit. Ne, vy jste mě zase musely překecat!:D jste hrozní. Nemám vás ráda.😂
Snad se vám dnešní líbila💙
-Mil🐢

Snarry challenge ✔Where stories live. Discover now