6

814 59 0
                                    

- O Eduard, sa fi vazut ce reactie a avut Mili! A fost de milioane!

- A iesit cu scandal?

- Nu!

- Nu?

- Asta doar datorita sotiei mele! Altfel cred ca o strangeam de gat pe scorpia aia!

- Tu, Cris? Tu, care spuneai mereu ca fetele astea nu merita efortul de a le lovi fizic ci psihic, ca doare mai tare? Ca nu vrei sa le ajuti sa treca mai usor peste disperarea de a ramane fara tine? Ca daca le-ai lovi te-ar uri si nu ar mai durea atat de tare despartirea de tine?

- Haide, Eduard, stiu ca si tu ai fi facut la fel! Sa te trezesti cu Vera in brate, cand ii faci declaratii de dragoste logodnicei tale, nu e un lucru usor de suportat!

- Nu cred ca a facut asta! Si tu, Mili, ce ai facut in acel moment? L-ai scutit pe Cris de efort? Ai luat-o tu de gat?

- Da de unde! S-a ridicat si a plecat ca o regina...lasandu-ma sa ma descurc cu Vera!

- Oh! Am crezut ca a fost mai palpitant!

- Mili mi-a dat doar timp pentru explicatii...cand s-a intors a fost fenomenala. O stii pe Vera cat e de increzuta, si vanitoasa. Ei, Mili i-a inchis gura atat de diplomatic si de sigura pe ea incat m-a lasat fara cuvinte si pe mine. Vera a plecat cu coada intre picioare! O, dar sa nu-ti mai spun de Raul din satul vecin!

- Ce s-a intamplat cu el? Iar a incercat ceva?

- Oho! Si inca ce a incercat!? A venit intr-o sambata seara, cand noi am ajuns mai tarziu.

In acel moment a zambit...si doar noi doi stiam ca si-a amintit de poiana noastra, si trairile ce le-a avut atunci. Am simtit ca rosesc usor, si mi-am muscat buza.

- Ce a facut Raul?

- A venit si daca a vazut ca noi doi nu suntem prezenti s-a legat de fete. Andreea a fost printre ele...

- Andreea? Nu mai spune! Sper sa dau ochii cu Raul! Sopti amenintator Eduard.

- Nu el a lovit-o, Eduard. A fost altul. Andreea mi-a spus cine. Si ala a incasat-o rau de la Gabriel...problema a fost ca s-au intors vreo treizeci in acea seara...pusi pe scandal. Daca nu intervenea fata asta iesea urat de tot. Sunt sigur! Dar printesa asta a mea, spuse el, strangandu-ma mai aproape, printesa asta a mea s-a bagat intre noi. In mijlocul nostru! Iti dai seama! In mijocul a saizeci de nebuni dezlantuiti, in starea in care era ea atunci, cu inima-n pioneze, slabita psihic si fizic...s-a bagat in mijlocul nostru si ne-a oprit! Ba mai mult, ne-a facut sa ne dam mana! De atunci s-au linistit apele.

- Uau! Emily! Sincer, nu mi-am inchipuit sa ai atata curaj, desi trebuia! O fata care are curajul sa-l infrunte pe Cris Reyn are curajul sa faca orice isi propune. Sincer, la acea vreme, inainte de grozavia aia, m-am gandit ca daca el reuseste sa se apropie suficient de tine, te vei transforma intr-o fata docila si ascultatoare...acum aflu ca esti o luptatoare...

- E scorpion! Trebuie sa fie o luptatoare! Nu stiu ce s-a intamplat cu razbunarea! Nu mi se pare sa fie caracteristica de baza la ea.!

- Ai dreptate, Cris, tu esti mai razbunator ca mine!

- Ti-am spus atunci! Nu e razbunare! Este pedeapsa! Aris a meritat si Diana la fel!

FIRUL VIETIIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora