4

729 63 0
                                    

- Cristian! Ce mi-ai facut? Ma faci fericita, ma tii in viata, ma iubesti...asta imi faci! Ce mi-ai facut? Mi-ai aratat atata iubire cat, sunt sigura ca nu a aratat nimeni dintre cei care au fost acolo, nimanui. Ti-am mai spus, nu sunt cazuta de pe luna! Am trait printre oameni si pana acum. Pot sa ma descurc. Nu iti mai face atatea griji. Cris, apropos de apartament, pot sa ma apuc sa fac ceva cu el?

- Serios! Doar nu vrei sa mai intri acolo!?

- Cris. Vreau sa ma ocup de asta! Ai spus ca ma lasi sa fac ce vreau cu el!

- Stiu, stiu ca am spus asta, dar...

- Haide, Cris...te rog!

- Bine. De luni poti sa incepi sa faci ce vrei cu el. Dar vei avea nevoie de un om sa stranga toata mizeria aia!

- O sa organizam la sfarsitul asta de saptamana, bine? Ti-ai mai revenit?

- Cat de cat!

- Atunci, hai sa mergem la atelier. Eu am niste teme de facut, si tu ai treaba. Vino!

- Mili, vreau doar sa-mi promiti ca ai grija si imi spui daca cineva incearca ceva! Daca situatia excaladeaza, voi interveni eu! Ar trebui sa incerc sa dau de nemernicul ala care a indraznit sa povesteasca!

- Cristian, iti dai seama cat se discuta despre mine, din moment ce s-a ajuns sa se faca legatura intre mine si tine? Oare s-a gandit mult pana sa se hotarasca fata sa vina sa imi spuna? Am intrebat eu razand.

- Emily, chiar nu te afecteaza ce s-a intamplat azi?

- Cris, hai sa-ti spun ceva! Unul dintre primele lucruri care le-ai aflat despre mine este cea mai mare teama a mea. Sa nu cumva sa ma fac de rusine in public, si tu ai exploatat asta la maxim, am zambit eu. Asa am inelul pe deget. Acum o sa-ti spun care este ce-a mai mica teama a mea: barfa. Nu ma intereseaza ce spune lumea, daca sunt sigura ca nu este adevarat. Nu am incercat niciodata sa dezmintesc o barfa. Stii vorba aia: cine se scuza, se acuza! Am preferat sa nu bag de seama.

- Dar ceea ce ai auzit azi este adevarat! S-a intamplat!

- Asa, si?

- Nu e o barfa, este un fapt!

- Da. Este un fapt, dar ceea ce urmeaza de acum vor fi barfe. Nimic din ce se va spune nu va fi adevarat. Imi pot inchipui ce se va spune. Si le place sa faca asta, am observat. Stii ceva? Ma bucur ca am fost la apartament, ma bucur ca ca mi-ai spus ce s-a intamplat acolo. Daca nu imi spuneai, acum probabil, eram mai afectata. Si te rog si pe tine sa nu te mai consumi! Si sa nu mai repeti ca mi-ai facut rau! Tu nu mi-ai facut nici un rau. Tu nu mi-ai gresit personal cu nimic!

- Nu? Chiar nu ti-am facut nimic?

- Nu!

- De cand ne cunoastem ti-am facut rau, draga mea!

- Cristian, daca incepi cu asta sa stii ca ajungem sa ne certam! Tu, personal nu mi-ai facut nimic rau. Nimic! Ca au fost situatii rele, este altceva. Dar nu a depins de tine sau de mine! Asta trebuie sa intelegi.

- Nu ai dreptate, dar nu o sa incep sa ma contrazic cu tine, ca nu vreau sa ne certam si sa dezgrop tot raul pe care ti l-am facut. Si ceea ce s-a intamplat azi e tot din vina mea! Reputatia ta a zburat!

- Of! Cris, o luam de la capat! Nu ma intereseaza, chiar deloc! E suficient sa stiu ca nu e adevarat, si tu ar trebui sa gandesti la fel. Gata! Discutia s-a incheiat. Am de invatat. Am maine un test greu la fizica. Si vreau sa fac impresie buna!

FIRUL VIETIIWhere stories live. Discover now