2

984 76 11
                                    

- Ce faceti voi aici?

Cand m-am intors, si i-am vazut fata hidoasa luminata de felinarul cu gaz, si arma indreptata spre noi, o pusca lunga, am tipat inspaimantata.

- O, ce bucatica buna! Ce noroc a dat azi peste mine. Ia vino-ncoace! Misca! Nu auzi?

- Mili, sa nu indraznesti sa te misti de langa mine, imi sopti Cristian. Dar stiam ca ne va omori pe toti daca nu faceam ce cerea el. Am facut un pas.

- Mili,nu! Striga Cris, incercand sa ma tina de mana. Cainele se agita. Astepta un ordin de la mine, pe care nu indrazneam sa il dau. Am mai facut un pas spre bruta odioasa din fata noastra.

- Mili, te rog...nu!

- Taca-ti gura, ma! Nu e de tine bucatica asta.

- Ma atingea acum cu teava armei, imi impungea sanii si coapsele. De cand sunt nu am mai gustat asa ceva... hai langa mine... asa. Daca faci o miscare, capul baiatului zboara in mii de farame... de tine depinde...acum intinse arma spre Cristian, si s-a apropiat de el. Cu toate ca eram amandoi atenti la fiecare miscare a lui nici nu am apucat sa vad cand a scos o seringa si i-a infipt-o in mana iubitului meu. L-am vazut cum isi duce mana la ochi, incercand sa vada mai clar, s-a clatinat pe picioare si apoi a cazut nemiscat la picioarele bestiei. S-a aplecat si l-a legat la maini si la picioare banda adeziva. Am incremenit. Stiam ce ma asteapta. Putea sa imi faca orice. Cum puteam eu sa ma apar? S-a apropiat din nou de mine.

- Asa! Acum nu ne mai deranjeaza nimeni...

- De ce faci asta? am soptit eu ingrozita...

- Din razbunare, papusico.

- Ce ti-a putut face o fetita?

- Fetita asta? nimic. Tatal ei foarte multe. Am jurat sa ma razbun pe ce ii mai drag. O sa fac tot posibilul sa afle ce am facut eu. Tu esti doar cireasa de pe tort. Nu faceai parte din plan. Habar nu am cine esti!.

Doamne, cine era tatal lui Cristian, in ce s-a bagat? De ce il ura atat de mult fiul lui? Dar nu era timpul sa incerc sa aflu...s-a apropiat de mine si mi-a prins sanii cu mainile lui murdare. Cainele a inceput sa maraie tot mai amenintator, si cand criminalul m-a impins cazand pe spate, Rex a atacat. Nu a apucat sa ajunga la bandit ca s-a auzit o impuscatura si cainele s-a invartit in aer, cu un schelalait jalnic si a cazut inert. Mi s-a strans inima de durere, si ura si deznadejde. Mi-a omorat cainele...zgomotul impuscaturii a facut-o pe Baby sa tipe de groaza, strangandu-se, langa Cristian, scuturandu-l. Dar nimic, el nu se misca. Banditul s-a intors din nou spre mine si am vazut in ochii lui ce ma astepta.

- Acum esti a mea. Si o sa ma satisfaci. Daca nu, o omor acum pe mucoasa.

Se intinse spre mine si ma ridica brutal trantindu-ma de peretii jilavi ai grotei, smulgand apoi hainele de pe mine. Am incercat sa-mi acopar goliciunea cu ambele maini.

- Lasa mainile jos! Acum!

Imi lovi mainile cu teava armei.

- Asa, uau, ce forme... marai el din ce in ce mai excitat, incepand sa se dezbrace...

Tremuram toata de groaza, de frig de frica. Am incercat sa scap din stransoaredar mana lui s-a napustit asupra mea. Ma lovea peste tot, peste fata peste sani, cu pumnii, pana am cazut chircita de durere, si atunci a inceput sa ma improaste cu varful bocancului.

- Nu ai de gand sa stai? Lasa ca mi-o platesti tu, curva ordinara... simteam gustul sarat al singelui, prelingandu-se din coltul gurii si am varsat de durere si greata.

FIRUL VIETIIWhere stories live. Discover now