#24

18 5 5
                                    

Reconciliationis

Vianoce boli za dverami, lovci stále chodili od štátu k štátu a snažili sa nájsť tenebrisa, ktorý ako by sa pod zem prepadol. Anjeli behali z neba do neba, z osobného neba do osobného neba a aj do pekla len preto, aby pomohli lovcom nájsť tenebrisa. Nebolo na srandu králikov, že sa im tenebris stratil. A že pobehuje niekde po vonku celkom naštvaný.

Crowley rozposlal svojich démonov, lebo ani on nedokázal nájsť svojho posluhovača. A začínal byť z toho dosť nervózny. Teraz nie Nick, ale Dean šiel po ňom ako po osobnej koristi a to sa mu snažil vysvetliť, že on nemá Sofiu pod kontrolou. Tvrdohlavý lovec to nepočúval a bez prestávky hnal aj svojho brata naprieč štátmi, aby ju našiel. Len Sam s Nicolasom a Castielom ho držia na uzde, aby nepovedal áno Michaelovi, ktorý sa im začal zjavovať častejšie. Stále im hovoril, že s Deanom ako so schránkou nájde Sofiu rýchlejšie ako teraz, keď je ani nevedel kde. Sam s Nicolasom Deanovi zabraňovali, aby povedal áno. Castiel s Gabrielom sa vzopreli jeho rozkazom čím sa stali, podľa jeho slov, zradcami neba a Michael vyslal viac ako stovku anjelov, aby ich chytili. Nechcel riskovať, že by pomohli Luciferovi, o ktorom sa v nebi stále hovorilo a reči o tenebrisovi ustávali. Pomaly sa o ňom už ani nehovorilo, pretože väčšina anjelov sa domnievala, že tenebris zomrel. Nikde nebolo možné Sofiu nájsť a začínalo sa premýšľať nad tým či sa tenebris nezabil sám. Pre všetkých by to tak asi bolo najlepšie. Nikto by nikoho neohrozoval a na scéne by ostali už len dva súperiace živly. Anjeli a démoni. Presne tak, ako tomu bolo doteraz.

Michaelovi by sa táto situácia bez tenebrisa aj pozdávala avšak nerobí urýchlené závery a každý deň vysielal desiatku anjelov, aby tenebrisa našli. Každý deň dúfal, že Sofia urobí nejakú chybou, ktorou sa prezradí a on bude ten prvý, ktorý ju bude môcť zabiť. Ktorý splní otcov rozkaz.



Takže pridávam opäť ďalšiu kapitolu 🥰
Hádam sa Vám bude páčiť.
Ďakujem za komentáre a hviezdičky 🥰

Angel of ApocalypseWhere stories live. Discover now