#18

17 7 5
                                    

                     (Ne)vinný bozk

Ubehlo už pár týždňov od kedy sa Sofia prebudila a od vtedy sa neudiali nijaké komplikácie. Lekári i rodina ju navštevovali každý deň, večer ju bol dokonca navštíviť Crowley, čomu sa nepotešila. Ale aspoň to využila.

Podarilo sa jej ho zmanipulovať, aby jej dal odklad na úlohu a nech rozhodí po pekle siete, aby sa našla tá milosť. Nechcela, aby Castiel ako smrteľník veľa trpel.

Každý deň ju kontrolovali sestričky a lekári chodili z rôznych kútov sveta a dohadovali sa, čím môže byť Sofiina rýchla rekonvalescencia spôsobená. Bola tam za zázrak a všetci sa snažili prísť na to, čím je tento zázrak spôsobení. Pár ľudí vedelo čím. Veď bola nadprirodzená lovená bytosť. Ale nikto to nahlas nepovedal.

Sestričky sa občas chodili vypytovať na Nicolasa, keďže sa zdalo, že s Jane si celkom rozumie. Pár krát si už vyšli, zatiaľ len pokiaľ bola Sofia v nemocnici, lebo to mal Nicolas vždy istotu, že ju stretne. Ani nepomyslel na to, že by ju mal ťahať do svojho sveta. Rád s ňou trávil čas a i ona si už prestala všímať závistlivé pohľady jej kolegýň. Nicolas jej prišiel veľmi zábavný, priateľský a milý. Každý deň sedel pri Sofii a vytrvalo tam ostával a bol ochotný pre ňu urobiť prvé-posledné. Len, aby sa v nemocnici mala dobre.

Jane si obľúbila aj Sofiu ako pacientku. Dozvedela sa od nej, že kedysi chcela byť lekárkou a teraz cestuje po svete. Jane, chce byť tiež lekárkou. Práca sestričky ju bavila, to áno. Ale chcela zachraňovať životy. Sofia ju v jej nápade podporila. Aj s lekármi sa rozprávala v lekárskej terminológii a bolo poučné sedieť akurát pri nej, keď sa s ňou doktori rozprávali. I keď často krát museli Nicolasovi mnohé veci vysvetľovať. Čo jej zase tak veľmi neprekážalo, lebo si aspoň opakovala učivo na skúšku. A Nick bol perfektný poslcháč, keď mu niektoré veci vysvetľovala. Najkôr v odbornej praxi a potom v laickej. Zabávala sa s ním.

Ahojte, dnes je tu nová kapitola, tak sa dúfam, bude páčiť 😍
Ďakujem za komentáre a hviezdičky 🥰

Angel of ApocalypseWhere stories live. Discover now