#11

18 7 4
                                    

                           Archanjel

Ale len čo bola Sofia vonku z baru, rameno ju začalo šialene páliť. Chytila si ho ale tú bolesť nevedela nijako dostať z ramena. Pálilo to ako šľak. Bolo to horšie ako keď za jej do ramena zapisovali úlohu.
Vyhŕkli jej slzy. Padla na kolená, pod jej nohami sa zatriasla zem. Obloha sa zatiahla a blýskalo sa. Zem jej praskala pod nohami a z prasklín sa valila láva. Netušila čo sa to deje. Ale nebola schopná utiecť. Len tam stála a nemo sa na to celé pozerala. Zrazu sa len zem pod jej nohami otvorila. Zo zeme sa vydrali stolný mučených duší a ani démoni túto šancu neprepásli. I cez bolesť, videla čierne dymu démonom ako sa tešia na povrch jej planéty. Spolu s démonmi sa na povrch dostalo ešte čosi. Ľuďom neviditeľné, no jej už dosť známe. V pekle ich videla stále. Pekelné psy. Ohavné monštrá vysoké do pol pása priemerného chlapa. Slintajúce nad upísanými dušami. Dlhé pazúre boli určené na to, aby trhali ľudské mäso a zuby tiež.

Tieto ohavné monštrá sledovala strachom paralyzovaná Sofia

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tieto ohavné monštrá sledovala strachom paralyzovaná Sofia. Nehýbala sa. Bála sa. Psy okolo nej krúžili ako žralok okolo svojej koristi. Modlila sa. Nechcela, aby ju roztrhali. Ale jej modlitby neboli vyslyšané.

Ako na povel, sa tri mohutné pekelné psy pustili na svoju obeť. Škriabali a hrýzli. Sofia kričala a snažila sa brániť. No, nedokázala to.   

Psy sa s ňou pustili cez okraj jamy, vstup do pekla. A všetko na malý moment všetko pohltila tma a všetko ohlušili výkriky mučených duší.

Ahojte, ako si užívate prázdniny?
Takže, je tu ďalšia rozkuskovaná kapitola😃
Dúfam, že táto prvá časť z nej neodradí nikoho od čítania.
Ďakujem za všetky hviezdičky a komentáre, veľa to pre mňa znamená.
A ďakujem za 235 videní.😘 Vážne som si myslela, že tento príbeh zostane bez povšimnutia.

Angel of ApocalypseWhere stories live. Discover now