#22.3

17 7 2
                                    

                           Tréning

Izba, v ktorej stála bola veľká. Bola to obývačka. Luxusne a vkusne zariadená. Isto boli v nejakom apartmáne. Ktorý mohol byť krásny a luxusný ale teraz skôr vyzeral ako pri bombardovaní Nemecka. Všetko bolo porozbíjané, div tam ešte nevtrhli policajti. Ona, Sam, Dean, Castiel, akási ryšavovlasá žena a Ruby s Azazelom. Crowley tam nebol aj keď ona vedela, že naisto príde.

Ryšavovlasá žena stála na jej strane rovnako ako Castiel so Samom a Deanom. Ruby stála na strane Azazela a čosi odriekavala, lebo ona sa začínala cítiť naozaj blbo. Točila sa jej hlava, slábla a bolo jej mdlo. Každú chvíľu sa jej obraz rozmazával viac a ona už nevedela rozoznať ani to, čo Ruby hovorila. Všetko jej splývalo do jedného nezrozumiteľného slova.
Chytila si hlavu a trochu sa naklonila dozadu.

,,Cas," vyriekla, keď sa musela oprieť o opierku gauča, aby sa udržala na nohách.

Ešte zaregistrovala ako sa Ruby s Azazelom uškrnuli.

,,Sofia-" cítila ako ju niekto chytil za ramená.

,,Drahá..." hlesla tá žena.

,,Rowena, čo je to?" opýtal sa jej Sam ustrachane.

Pozrela sa na ňu. Tú bolesť hlavy nemohla vydržať a dýchať sa jej začínalo ťažšie. Ako keby jej niekto odoberal vzduch priamo spod nosa. Srdce jej bilo čím ďalej, tým pomalšie a ona začala lapať po vzduchu.

,,Sofia!" hlesol vystrašene Dean a s nenávisťou sa pozrel na Azazela.

,,Démon, jeden odporný, bojuj ako chlap!" kázal mu a hneď naňho vystrelil.

Mal tú smolu, že Azazel pohol rukou a on odletel a pri tom vystrelil. To isté urobil i s ostatnými kým nezostala len ona. Vysilená, lapajúca po dychu, s roztrasenými kolenami. Opierala sa o gauč ale ani sily v rukách jej už pomaly nestačili.

Azazel sa usmial na Ruby.
,,Skonči to s nimi!" kázal jej a ona sa len uškrnula.

Vzala si dýku, ktorú si od Sofie vzala naspäť a podišla ku chlapcom. Sklonila sa k Samovi.

,,Škoda ťa zabiť! Rozmysli si na koho strane stojíš!" povedala mu.

,,Sam, prosím!" vzlykla Sofia a padla na kolená.

Sam na ňu pozrel. Ruby tú radosť neurobí. Nebude stáť na strane porazených.

,,Zabudni, Ruby!" odsekol jej a chytil bratovu ploskačku.

Do tváre jej chrstol vodu a ona začala kričať od bolesti. Dalo mu to trochu času, aby sa postavil na nohy a pomohol i Deanovi, Castielovi a tej žene Rowene.

,,Choď sa schovať!" kázal jej a ona len prikývla.

Podišla ku Castielovi, ktorý ju odviedol preč a zatovril za ňou dvere, ktoré ešte posypaľ soľou. Všetci traja sa postavili vedľa seba a Ruby sa len uchechtla. To bude zabáva, pomyslela si.

Sofia zatiaľ cúvala pred Azazelom. Snažila sa nespadnúť ale sily jej nevystačili a kolená ju zradili. Podlomili sa jej a ona padla na zem. Rýchlo sa však otočila na chrbát a snažila sa odplaziť preč. Azazel k nej stále pristupoval a v ruke už držal čepeľ. Usmieval sa. Sofia preňho nikdy nebola ako dcéra. Preňho bola len nástrojom, ktorý mohol spustiť apokalyspu. Teraz mu už bola na nič. Tak ju chcel zabiť. Na čo je mu vojak, ktorý nepočúva?

Pristúpil k nej a stúpil jej na stehno, aby mu nemohla újsť. Sofia sykla a s odporom sa mu pozrela do očí. Azazel sa uškrnul. Bolesť cítila.

Angel of ApocalypseOù les histoires vivent. Découvrez maintenant