#20.4

21 7 10
                                    

                    Asmaelov meč

,,Čo si povedal, Boby?" nerozumel Dean a takmer svoju otázku skríkol.

Castiel, ktorý sedel na stoličke, si chytil hlavu a poprosil ho, aby bol tichšie. Hlava ho bolela ako keby v nej mal zvon a ten sa rozozvučal. A vážne si začal uvedomovať, že tú kávu mal dopiť.

,,Prepáč, Cas!" ospravedlnil sa mu Dean a otočil sa späť na Bobyho.

Ten sa pozeral na Castiela a rozmýšľal, čo tí dvaja v noci stvárali. K tomu, keď si Castiel ešte nevšimol, že na líci mal rúž. Ani mu to nikto nepovedal. Veľmi sa do toho nikomu nechcelo.

Potom sa Boby pozrel na Deana a na tvári mal svoj typický naštvaný výraz. Hovoril tak Deanovi, že nemieni opakovať to, čo tu už raz povedal.

,,Čo si povedal, Boby?" spýtal sa ho Dean a odignoroval jeho pohľad.

Boby si vzdychol a chytil si koreň nosa. Dean bol zaritý, ale toto? To, čo mu povedal asi nepochopil. Ani Castiel. Ak ich ten vôbec počúval.
Dean tomu nerozumel. Keď prišli, nikde nikoho nebolo a keď prišiel konečne nejaký rozumný človek, ktorý by im to mohol vysvetliť, Boby na nich vybafne to, že Sofia je renkarnáciou úplne prvého tenebrisa a existuje meč, ktorý ju dokáže zabiť. To už vôbec nedávalo zmysel. Akoby mohla byť ich Sofia renkarnáciou prvého po krviprahnúceho monštra, keď ona sa občas bála aj plesne v kúpeľni?

,,Ešte raz po poriadku, Boby. Lebo ja som z toho zmagorený!" povedal mu Dean.

,,Keby si sa v noci neopil, možno by si tomu rozumel!" odsekol mu Boby.

,,Cas, to potreboval a viem, čo si povedal, len si to potrebujem nejako zrekapitulovať. Nie je možné, aby bola Sofia prvým tenebrisom! Však to je choré. Poznáme ju najlepšie. A Lucifer vždy klame! Isto mu naletel i Gabriel!" povedal Dean.

,,Nenaletel!" povedal zmieňovaný len čo sa zjavili v Bobyho obývačke.

Traja lovci boli ihneď na nohách, len čo sa do domu už len dotrepal Sam, ktorý neveriackym pohľadom nijako nerozumel, čo sa tam deje.

,,Kde si bol?"

,,Čo sa tu deje?"

To boli povedané otázky, ktoré povedali bratia Winchesterovci naraz a ani jeden poriadne netušil čo sa s tým druhým stalo.

Ďalšií kúsok kapitoly.
Hádam sa bude páčiť 🥰
Ďakujem za komentáre a hviezdičky 🥰

Angel of ApocalypseWhere stories live. Discover now