#22.12

15 6 6
                                    

Tréning

John Winchester, podnikateľ na vysokej úrovni a znalec vo vývoze tovaru a k tomu majiteľ niekoľkých firiem po celej Amerike, teraz sedel v zasadacej miestnosti aj so svojimi dvoma synmi. Pravou rukou, Deanom a veľmi skvelým právnikom, Samom. Na oboch bol hrdý. Dean šiel v jeho šľapajách a pripravoval sa na pozíciu majiteľa firiem vyrábajúcich veľmi luxusné autá Royce Roll a Sam vyštudoval právnika na prestýžnej škole a bol veľmi uznávaný a mnohí sa naňho obracili. Preto bolo aj od jeho otca logické, že svojho syna takto zamestná. Platil mu ale nevidel v tom nijaké ušetrené peniaze. Samovi platil rovnako ako každého právnikovi, dokonca mu dával aj vianočné či veľkonočné prémie. Ako každému zamestnancovi vo svojej firme. Možno len s jednou výhodou, že chlapcom dával trochu väčšie pauzy a občas ich posielal domov skôr.

John práve dohadoval veľmi skvelú ponuku na novú výrobu áut s Čínou a chcel mať oboch chlapcov po ruke

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

John práve dohadoval veľmi skvelú ponuku na novú výrobu áut s Čínou a chcel mať oboch chlapcov po ruke. Tí dávali pozor pokiaľ sa obchod uzatvoril. A uzatvoril sa parádne po dvoch hodinách. Mali veľkú zákazku možno aj na desať rokov za fakt peknú sumu peňazí a ani jeden neskrýval svoju radosť. Keď sa o tom rozprávali, Dean počúval už len na pol ucha, lebo si vypisoval so Sofiou, ktorá mu napísala, že dnes vstala s akosi divným pocitom a vôbec si nevie na nič spomenúť. Trochu sa bál, ale keď mu povedala, že ide len o to, že asi nejakým zázrakom nezapamätala reštauráciu, v ktorej sa stretli, usmial sa. Ešte mu napísala, že je to asi kvôli tomu, že sa má stretnúť s jeho rodičmi. Bola z toho fakt nervózna. Odľahlo mu a navigoval ju.

Sam s Johnom si Deanovej nálady všimli a Sam si nemohol rýpnuť.
,,Dobré správy, Dean?" opýtal sa ho s úsmevom.

Dean si upratal telefón do saka a odpovedal:
,,Áno. Všetko je v poriadku!"

,,A s kým si to vypisuješ?" zaujímal sa John.

,,So Sofiou. Máme ísť spolu na obed a je trochu nervózna z večera!" odvetil mu Dean.

,,Tak konečne nastal ten deň, kedy nám ju predstavíš, Dean. Som na ňu vážne zvedavý. Ešte raz mi pripomeň kde si ju spoznal?" usmial sa John a sadol si za svoj stôl vo svojej kancelárií.

Dean sa usmial. Tá spomienka bola plná smiechu. Je pravda, že so Sofiinou turistickou spoločnosťou občas lietajú do zahraničia aj oni, ale v tej reštaurácií ju spoznal po prvýkrát a hneď vedel, že je to láska jeho života.

Sam bol tiež rád, že si jeho brat tiež našiel niekoho s kým je šťastný. On sa netajil tým, že sa oženil pred ním a už mal syna. Ruby si hneď všetci obľúbili a aj ona sa už nevedela dočkať, kedy im Dean predstaví ženu svojho života.

Bratia si sadli do kresliel oproti otcovi a asistentka im priniesla kávu a Deanovi pripomenula, že už o chvíľu bude musieť odísť.

,,Stretli sme sa v tej havajskej reštaurácií kde na mňa nechtiac vyliala pohár vína, keď sa rozchádzala s priateľom!" povedal a Sam si spomenul, že tiež má niečo podobné v hlave.

Angel of ApocalypseOnde as histórias ganham vida. Descobre agora