22.14

13 6 6
                                    

Tréning

,,Sofia, pohni si! Už budeme meškať!" zvolal z kuchyne Dean na Sofiu.

Bolo už bolo šesť hodín, on bol nahodený, len ona sa ešte nechcela vybrať z izby. Stála pred zrkadlom a nikdy v živote by neverila, že pôjde na večeru kde budú aj Mary s Johnom. Prišlo jej to podivné. O takomto živote vždy snívala. Že je obyčajná, má priateľov, rodinu, jej snúbenec má rodinu. Srdce jej chytili pochybnosti, či chce, aby sa táto ilúzia skončila.

Sedela na posteli už upravená a oblečená a rozmýšľala. Polemizovala nad svojím životom lovca a teraz obyčajnej ženy. Boli to dva odlišné životy. Lovecký bol plný útrap a často aj samoty. Nemohla vedieť, či sa niekedy dožije toho, aby sa vydala či mala ešte deti alebo vnúčatá. Táto ilúzia jej tú možnosť ponúkala. Aj keď by musela byť Deanovou ženou. Proste, tu mala všetko o čom kedy snívala.

,,Prečo práve toto nemôže byť skutočnosť?" spýtala sa samej seba.

To akože vážne? Chceš byť Deanovou snúbenicou, neverila vlastným ušiam Astaroth.
,,Nie. Ale takýto život. Bez príšer, bez lovenia. Bez vedomosti o nadprirodzene!" odvetila jej Sofia.

Postavila sa, prešla sa k zrkadlu a obzrela sa v ňom. Vlasy mala vzopnuté v drdole a na sebe mala biele šaty, ktorých vršok bol z čipky a sukňa siahala až po členky. K šatám mala biele lodičky a len jemné doplnky. Boli krásne.

,,Tak poďme na to!" povedala si a otočila sa na päte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Tak poďme na to!" povedala si a otočila sa na päte.

Vykročila z izby, pomalým krokom zišla po schodoch a keď ju uvidel Dean, stratil reč. Čakal, že bude nádherná ale nečakal, že bude úchvatná.

,,Páni!" vydýchol, ,,Vyzeráš nádherne!"

Sofia sa silene usmiala a poďakovala mu. Ani on nevyzeral zle pokiaľ sa nehral na agenta FBI.

,,Ideme už? Nechceš meškať!" pripomenula mu a on hneď spozornel.

Podišiel k dverám, podal jej biely kabát a otvoril jej dvere. Nechal ju prejsť ako prvú. Potom obaja nasadli do Impaly a vydali sa smerom k jeho rodičom. Ceste im netrvala dlho. Len nejakých pätnásť minút.

Keď Dean zastavil auto, Sofia si obzrela dom. Spoznala v ňom jeho rodný dom, ktorý v jej realite vyhorel. Usmiala sa. Toto bolo príjemné. Vidieť, že ten dom stojí a stále v ňom žije jeho otec a matka.

Dean vystúpil, obišiel auto a podržal Sofii dvere. Ona vystúpila, prijala jeho ponúkané rameno a nechala sa odviesť k dverám. Dean zazvonil a o chvíľu sa v nich zjavila žena s blond vlasmi vzopnutými v drdole. Bola staršie ale šťastná. Modré šaty jej robili postavu. Bola to Mary. S láskou sa pozrela na svojho syna.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Angel of ApocalypseWhere stories live. Discover now