Palladium

7.2K 451 30
                                    

(A/N)

Sorry mensen, dit is geen "echt" hoofdstuk...ik weet dat ik de laatste tijd amper meer updates heb geplaatst en dat spijt me echt verschrikkelijk... Ik leef nog steeds hoor, voor het geval jullie dat wilden weten ;) Deze week had ik het gewoon zo gigantisch druk. Ik zal jullie nog even vertellen hoe het kerstgala was: Helemaal geweldig!!!!! Daarna nog naar de afterparty en tot half vier doorgefeest...oehh ik had een nacht doorgehaald en moest die volgende dag weer gewoon vroeg werken. Oftewel: Ik was kapot dit weekend.

Dan het volgende dilemma...ik zit in de pauze altijd met een bepaalde vriendengroep, hartstikke leuk.En nu heeft een van die jongens uit mijn vriendengroep me dus mee uit gevraagd...OMG! Dat had ik zo niet zien aankomen...Blijkbaar vind hij me al vet lang leuk enzo maar durfde hij dat gewoon niet te zeggen. Jullie weten hoe dat gaat.

Dus dat is zo'n beetje wat er aan de gang is, zijn jullie ook even bij, hahaha.
Even terug naar mijn dilemma: Hij zegt echt zulke lieve dingen steeds...en hij doet ook echt zo lief...maar ik weet het gewoon niet. Ik bedoel maar, ik zie heb dus altijd in de pauze. ALTIJD!!!!!!
Dat is toch zo raar...ik vind het echt moeilijk. Als er iets tussen ons zou gebeuren zou het nog ongemakkelijker worden. Ik vind het echt leuk dat hij zo doet, maar ik weet niet of ik hem wel leuk vind. Ik kan gewoon geen nee zeggen...

Dus, als jullie me zouden willen helpen...hahaha lol!!!!
Ik ga proberen zo snel mogelijk weer een hoofdstuk te schrijven, dat beloof ik!! Dit is niets voor mij, en ik ga zelf ook dood zonder Mason/Alec en April...maar mijn hoofd is er nu gewoon niet helemaal bij zoals jullie vast wel doorhebben :D

Deze melding plaats ik nu - 01/12/17 - en is erg belangrijk!

Ben je ook zo gek op dit verhaal en zou je True Wolfs Mate het liefst in de boekhandel zien liggen? Help mij dan met het laten uitkomen van mijn droom: dit boek laten uitgeven! Ik doe op dit moment namelijk mee met een schrijfwedstrijd: de #MoonYAcontest van Sweek en om te winnen heeft mijn verhaal zoveel mogelijk volgers nodig! Hoe help je me? Door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar www.sweek.nl
2. Maak een account aan
3. Zoek naar ALPHA #MoonYAcontest (ALPHA is namelijk de nieuwe titel van True Wolfs Mate)
4. Begin met lezen
5. Klik onderaan het hoofdstuk op de "+" om mijn verhaal te volgen
6. HOERA! Je hebt me onwijs geholpen!
7. Hopelijk ga ik dankzij jullie hulp deze schrijfwedstrijd winnen!
8. Wil je me op nog een andere manier helpen? Help me dan met het overtuigen van anderen om ook op dit verhaal te stemmen (vrienden, klasgenoten, familieleden) want iedere stem telt!

                 

Follow me on twitter: @_AnnaKristina_

True Wolfs Mate (16+) SLOWLY EDITINGWhere stories live. Discover now