Blue

9.9K 655 47
                                    

WAARSCHUWING! Dit hoofdstuk kan "sexueel getinte" stukjes bevatten! Hierbij heb ik jullie weer gewaarschuwd, voortaan zal ik alleen WAARSCHUWING erbij zetten en hoop ik maar dat jullie dan begrijpen wat ik bedoel! Niet vergeten te voten, Xxx :D

Ik staarde uit het vliegtuigraampje, iedereen zei altijd wel dat je alles altijd zo goed kon zien vanaf de lucht...maar dat was dus echt niet waar!
Ik zag alleen maar wolken, wolken en nog eens wolken. Het frustreerde me gigantisch.
Ik wilde de zee zien, de bergen, de bossen, wat dan ook, als het maar geen stomme wolken waren. Mason zat naast me en las de krant, toen hij zag dat ik naar hem keek glimlachte hij en legde de krant weg. 'Is er iets?' Vroeg hij.
Ik schudde mijn hoofd, nu ik naar hem keek moest ik ook vanzelf weer lachen. Hij maakte alles mooi, vrolijk en leuk, door alleen naar hem te kijken werd ik blijer. Het maakte me niet meer uit dat ik alleen maar wolken kon zien, want ik had hem om naar te kijken. 'Ik hou gewoon van je', zei ik schouderophalend. Hij pakte mijn hand vast en kneep er zacht in, 'ik ook van jou.'
Ik leunde achterover in de stoel en sloot mijn ogen, misschien kon ik nog even slapen.
We moesten nog best lang vliegen, nog ongeveer twee uur als het goed was. Ik vond vliegen altijd wel relaxed, je hoefde eens lekker helemaal niets. Je kon gewoon zitten, wat tv kijken, een boekje lezen...heerlijk gewoon. En nu was ik samen met Mason, beter kon gewoon niet! Ik gluurde tussen mijn wimpers naar hem, hij had het door en schudde lachend zijn hoofd. 'Ik ga heus niet weg hoor', zei hij grinnikend tegen me. 'Dat weet ik, dat kan ook niet tenzij je uit het vliegtuig springt natuurlijk...' Ik keek hem doordringend aan, 'waag het niet om dat te doen trouwens!'
Hij rolde met zijn ogen, 'lieverd, waarom zou ik bij je weg willen, of uit dit vliegtuig willen springen? Geef me eens één geldige reden?' 
Daar moest ik even over nadenken, uiteindelijk haalde ik diep adem en zei het gewoon, 'omdat je me niet meer ziet zitten, omdat je me saai en preuts en onsexy vind...omdat je misschien stiekem baalde dat je met mij opscheept zat als mate, omdat...'Maar ik werd afgekapt doordat hij zijn lippen op de mijne drukte. 'Ik zal nooit op je uitgekeken zijn, ik zal je nooit saai vinden, en zeg niet dat je onsexy bent...want Jezus April...' Hij boog zich dichter naar me toe en liet zijn hand omhoog kruipen over mijn been, 'Ik had je hier verdomme wel willen nemen om het je te bewijzen...Fuck ik heb nu zelfs een stijve door je, dus zeg nooit meer dat je onsexy bent, nooit meer, heb je dat begrepen?' Zijn ogen waren gloeiend goud, ik slikte moeizaam en knikte. Ik keek snel om me heen om te kijken of niet iemand zijn ogen gezien had, gelukkig was dat niet het geval...ook kon ik het niet laten mijn blik over zijn broek te laten gaan, waar inderdaad een bobbel zichtbaar was. Ik kreeg het plots gigantisch heet en wist dat ik rood moest zijn geworden, hij grinnikte en kuste me in mijn nek.
'Ik zei het toch engel...' Fluisterde hij met zijn lippen nog altijd tegen mijn huid gedrukt.
Ik was blij dat we first-class reisden, daardoor hadden we namelijk heel wat meer privacy.
Een stewardess kwam langs met zo'n schattig karretje en giechelde toen ze ons zag. 'Kan ik jullie ergens mee helpen?' Vroeg ze met een stralende glimlach. Ik bekeek haar van top tot teen en schatte haar begin twintig, rond Masons leeftijd. Ze was lang en gigantisch knap...een steek van jaloezie schoot door me heen. Wat Mason ook zei, en hoe vaak hij het ook zei, tegen zo iemand als haar kon ik niet op. Ze was praktisch een supermodel. 'Doe maar twee flesjes water', zei Mason, zonder naar haar op te kijken. Hij hield zijn blik op mij gevestigd en bleef me al die tijd doordringend aankijken, bijna alsof hij iets wilde bewijzen. Zou hij doorhebben wat ik net dacht? Ik zag aan de stewardess dat ze teleurgesteld was dat hij niet opkeek, waardoor ik natuurlijk triomfantelijk glimlachte. 'Bedankt', zei ik toen ze Masons tafeltje naar beneden klapte en de flesjes erop zette. Ze schonk me een mierzoete glimlach die me deed denken aan die van Lynn, super nep dus. 'Geen dank', zei ze bot, waar ze duidelijk zelf van schrok. Toen ze uit het zicht was trok Mason me weer dichter naar zich toe, 'ik begrijp niet dat je jaloers kan zijn op haar, ze is het zoveelste stomme en onnozele meisje dat denkt dat ze heel wat is. En let op mijn woorden, dat is ze niet.' Ik had het dus goed geraden, hij had aangevoeld wat ik dacht. 'Bovendien heb ik alleen maar oog voor jou', voegde hij eraan toe.
Hij kuste me en zoog op mijn onderlip, vervolgens  beet hij er heel zacht op, ik kreunde en hij stopte direct. 'Schatje...' Fluisterde hij, 'je moet echt wat stiller zijn, ik vind het ontzettend sexy en opwindend natuurlijk, maar ik wil niet dat anderen gaan meegenieten...' Ik zag zijn ogen donkerder worden, hij werd al bezitterig bij het idee alleen al. Ik liet mijn hand onder zijn shirt gaan en liet mijn vingers over zijn buikspieren glijden, ik ging steeds verder naar beneden tot mijn hand bij zijn broek belandde. Hij zoog scherp lucht naar binnen en greep mijn hand vast, 'niet doen...ik kan het niet aan als je me aanraakt, dan word ik gek April.' Zei hij zacht, 'bovendien is dit niet echt de juiste plek', voegde hij eraan toe. Ik keek om me heen, wij waren de enigen op een ander stelletje en een oude man na, hier in de first-class. De tafeltjes waren omlaag geklapt, ook zaten we zo opgesteld dat niemand iets zou zien.
Zelfs de stoelen waren zo hoog dat ze het niet zagen als we zoenden, we zaten echt perfect.
Ik negeerde wat hij had gezegd en liet mijn hand weer naar beneden glijden, hij drukte zijn hoofd tegen de leuning, sloot zijn ogen en begon moeizamer adem te halen. 'Fuck...je wil dit echt doen...' Hijgde hij zacht.
Zo stil als ik kon, begon ik zijn riem losser te maken, ik voelde hem verstijven van schrik.
'April!' Siste hij, zijn ogen vlogen open en hij keek me geschrokken aan. 'Dit kun je echt niet doen, ben je gek geworden?' Hij keek naar de plek waar de stewardessen vandaan kwamen.
'Ze zijn net geweest, ze komen echt niet direct weer...bovendien heb je die ene stewardess behoorlijk geïrriteerd.' Fluisterde ik zeker van mezelf. Ik ging door met waar ik mee bezig was en keek steeds vluchtig om me heen, maar niemand had iets door. De oudere man was druk op zijn laptop aan het werk, en belde tegelijkertijd ook nog eens met iemand. En het stelletje...die leken beide te slapen. Ik liet mijn hand bij zijn boxershort naar binnen glijden en streelde over zijn gehele lengte, ondertussen bleef ik zijn gezicht bestuderen. Hij leek zoals hij voorspeld had...helemaal gek te worden. Zijn ogen stonden wild en waren goud gloeiend, zijn ademhaling ging gigantisch snel en ik zag dat hij zijn handen tot vuisten had gebald. Toch stopte ik niet en bleef doorgaan, eerst bleef ik hem strelen, maar uiteindelijk durfde ik meer...ik pakte hem vast met mijn hand en begon pompende bewegingen te maken, ik voelde zijn lichaam schokken en ging ermee door. 'Jezus...' Hoorde ik hem gesmoord vloeken. Hij bewoog zijn onderlichaam en drukte zichzelf harder tegen mijn hand aan, ik versnelde mijn tempo en wist dat hij ieder moment klaar kon komen. 'Kus me!' Gromde hij op een lage en dringende toon. Ik boog me naar hem toe om hem te kussen en bleef ondertussen doorgaan. Hij greep me vast en drukte zijn lippen hard op de mijne terwijl hij nog één laatste stotende beweging maakte en zacht kreunde. Ik voelde iets warms en nats en trok mijn hand weg, hij zuchtte en maakte vliegensvlug zijn riem weer vast, ook wist hij een servet tevoorschijn te halen.
Hij pakte mijn handen vast en veegde ze af met het servetje, zijn ogen waren nog altijd gloeiend goud en bleven mijn blik vasthouden.
Hij gooide het servetje weg en trok me direct dichter naar zich toe, 'doe zoiets nooit weer op zo'n plek!' Dreigde hij boos, maar ik zag zijn blik alweer zachter worden, 'hoewel het echt het aller sexieste was dat je ooit gedaan hebt...man je maakt me gek.' Hij begroef zijn gezicht in mijn hals en ademde diep in en uit, waarschijnlijk om zichzelf te kalmeren. 'Hoe moet dit toch op Ibiza...als je de hele dag halfnaakt rondloopt in je bikini, ik zal je elk moment van de dag willen aanraken. Fuck, je had echt beter een andere plek kunnen kiezen om heen te gaan.' Ik grinnikte en ging met mijn vingers door zijn haar, 'maar dat vind ik dus juist het leukste...want dat betekend dat jij ook halfnaakt bent.' Hij keek me aan en ik stak mijn tong naar hem uit, 'ja wat?' Vroeg ik hem toen hij me bleef aanstaren. 'Niks...je bent veranderd, dat is alles. Niet zo heel erg lang geleden draaide je praktisch door als ik je aanraakte, en nu...Jezus April, wat je nu allemaal doet.' Hij ademde diep in en uit, het koste hem duidelijk moeite om rustig te blijven. 'Je blijft me maar gek maken, je blijft me verleiden...en hoe je telkens naar me kijkt, niet normaal gewoon. Alsof je me wil dwingen je hier en nu te nemen.' Ik moest giechelen door zijn taalgebruik, hij was wel erg grof vandaag met zijn woordkeuze, wat ik eerlijk gezegd alleen maar opwindend vond.
'Ik kan er niets aan doen Mason, als ik bij je in de buurt ben, ik...' Ik wist niet precies hoe ik het moest zeggen, hoe ik het moest verwoorden. Uiteindelijk besloot ik het gewoon te zeggen zoals het was, 'ik wil je gewoon oké, ik weet niet of ik nog veel langer kan wachten. En alsjeblieft, zeg niet dat ik er niet klaar voor ben, want dat weet ik toch echt wel beter dan jij.' Zijn ogen werden groot, donkerder, en veel te verleidelijk.
Hij was hier de grote verleider, ik niet.
'Je wil niet weten hoe lang ik daar op heb gewacht...' 

Follow me on twitter: @_AnnaKristina_

Heeeee lieve lezertjes van me, ik weet dat deze update echt vet vroeg is...
Maar dat komt dus omdat ik vandaag even een dagje naar Amsterdam ben om te SHOPPEN!!!! OMG OMG, hoe leuk is dat??? Hahaha, ik vind het in ieder geval megaaaaa leuk natuurlijk!

Hoe vonden jullie het hoofdstuk?? Ik ben...mmhh erg benieuwd...hahahaha ik weet dat dit een nogal "erg" hoofdstuk was, en misschien vonden jullie het zelfs wat GESTOORD! Maar ik vond het zelf wel geniaal, toen ik het schreef lag ik meerdere keren in de slappe lach (wat vast best te begrijpen is). April begint echt een beetje gek te worden, wat ik zelf best grappig vind! :D

Hahaha, vergeet niet te voten, commenten en te followen!!!!! Xxxxxxx


True Wolfs Mate (16+) SLOWLY EDITINGWhere stories live. Discover now