Hulp gezocht!

4.9K 328 68
                                    

Nee, dit is jammer genoeg geen update...sorry dat ik jullie allemaal moet teleurstellen! Ik weet het, ik update veel te weinig, maar op het moment heb ik het super druk met leren voor mijn examens (die morgen al beginnen) en de schrijflessen, wat ook erg leuk is! Zoals de titel al aangeeft heb ik hulp nodig met iets, het liefst jullie hulp als dat zou kunnen.


Ik ben van plan TWM uit te geven, maar voordat dat kan gebeuren zijn er natuurlijk nog een heleboel dingen die moeten gebeuren... Jep, het verhaal is nog lang niet perfect, er zijn een heleboel dingen waar nog even aan gesleuteld moet worden. Het idee is er, het verhaal voor een deel ook, maar de puntjes moeten nog even op de i. Ook wordt het verhaal natuurlijk wel anders dan hoe het hier staat. Het moet korter, beter en spannender!


Maar waar heb ik dan die hulp bij nodig? Wel...en nu komt het hoor, dus let op! Ik heb lezers nodig, mensen die echt H-E-E-L goed zijn in Nederlands en grammaticale foutjes snel zien. Want met een eigen verhaal lees je er al snel iedere keer overheen. Wie mij daar mee zou willen helpen leest dus ook direct de NIEUWE versie van TWM, met NIEUWE hoofdstukken, misschien wel andere plottwisten en personages.


Mocht je dat nou super leuk lijken, wat dan? Stuur me dan even een prive berichtje, zeg dat het je leuk lijkt! Dan weet ik tenminste al genoeg. Het is niet zo dat ik één iemand nodig heb, maar meerdere lezers die me hiermee willen helpen, want ik heb natuurlijk ook zoveel mogelijk objectieve en eerlijke meningen nodig. En om jullie gerust te stellen... Nee het is niet in één keer BAM het hele verhaal. Ik ben ook nog maar net met herschrijven begonnen, dus ik zal het jullie dan per mail in stukjes sturen. Dus eerst hoofdstuk één, en als je er dan wat foutjes in hebt gezien, dan kun je me dat zeggen! En dan stuur ik vervolgens (als ik zelf hoofdstuk twee ook al af heb) hoofdstuk twee op, en zo zal het dan gaan.


Dus heb je niets te doen, verveel je je wel eens, ben je echt een natuurtalent in de Nederlandse spelling, grammatica en alles wat daarbij hoort! Ben je een SUPER MEGA GROTE FAN VAN TWM! Haha, dan ben je van harte welkom in mijn TWM schrijfteam, een leukere naam kon ik nog niet verzinnen...mijn excuses voor mijn lak aan creativiteit...


Laat het me maar horen! Ik ben benieuwd wie me misschien zou willen helpen ;)

Follow me on twitter: @_AnnaKristina_


True Wolfs Mate (16+) SLOWLY EDITINGWhere stories live. Discover now