Red

8.8K 664 40
                                    

Heeee iedereen!!!!!! Hier is weer een update, niet vergeten te voten ;)

'Ze is van mij, was dat echt nog altijd niet duidelijk? Ze wil je niet Alec!' Mason had Alec bij zijn keel gegrepen en smeet hem op de grond.
'Mason, laat mij dit maar afhandelen! Neem jij de jonge Luna nou maar mee', Andarta kwam binnen en wisselde een veelbetekende blik met Mason, hij knikte en liep direct op mij af.
'Engel...' Fluisterde hij zacht toen hij me zag.
Ik zat weggedoken in de hoek van de tent en had mijn armen om mijn lichaam geslagen, ik rilde van een gek en klappertandde aan één stuk door.
Hij knielde bij me neer en raakte me voorzichtig aan, 'ik neem je mee oké, ik breng je naar huis...alles komt nu goed, ik ben bij je.' Hij sloeg zijn armen om me heen en trok me dicht tegen zich aan. Ik klemde me stevig aan hem vast en probeerde de snikken te onderdrukken.
'Kijk hier', Daimhin gaf een deken aan Mason, snel sloeg hij het om me heen. 'Bedankt', mompelde Mason terwijl hij me optilde en met mij in zijn armen de tent uit liep. 'Ik breng jullie het kamp wel uit.' Mason gaf geen antwoord, hij bleef de hele tijd lieve en geruststellende dingen in mijn oor fluisteren om me te kalmeren.
'Binnenkort gaan we samen op vakantie, alleen jij en ik...we gaan lekker naar Europa, of we kunnen naar Australië gaan als je dat leuk lijkt. We gaan hier een heel eind vandaan zodat niemand ons meer kan lastigvallen.' Hij kuste me zacht op mijn voorhoofd, 'alles komt goed liefste, ik zal ervoor zorgen dat je niks meer overkomt...'
Ik geloofde hem, hij zou me beschermen, want hij was mijn mate. Ik vertrouwde hem, hield van hem. 'Blijf alsjeblieft bij me', smeekte ik.
Hij keek me aan, 'natuurlijk blijf ik bij je, voor eeuwig en altijd, weet je nog?' Ik knikte en begroef mijn gezicht in de holte tussen zijn nek en schouder, het plekje leek perfect voor me te zijn gemaakt. Wij waren perfect voor elkaar gemaakt, we waren soulmates dus dat moest ook wel. 'Hierlangs, we zijn er bijna.' Hoorde ik Daimhin ergens op de achtergrond zeggen.
Ik sloot mijn ogen en luisterde naar Masons regelmatige hartslag, het werkte kalmerend.
'Bedankt Daimhin, ik waardeer je hulp echt. Als je wilt mag je best meekomen, maar ik zou het ook begrijpen als je hier zou blijven.' Zei Mason.
'Bedankt voor het aanbod, ik zal binnenkort zeker nog wel langskomen...maar de druïden hebben me nu nodig. Bovendien zal ik Andarta nog naar jullie huis moeten brengen...ik denk niet dat Alec meegaat.' Mason gromde bij het horen van Alec's naam. 'Nee, hij is ook absoluut niet welkom!'
'Dat begrijp ik, als je het niet erg vind ga ik nu terug.' Mason knikte en mompelde nog iets terug, vervolgens liep hij weer verder.
Niet veel later werden we omringd door Roedelleden die samen met ons terugliepen.
'We zijn al bijna thuis', informeerde Mason me.
Mijn gedachten dwaalden af, naar wat er gebeurd was, naar Alec...
Hij was serieus bereid geweest om me te verkrachten, als hij me zo maar voor zichzelf zou krijgen. Zover wilde hij dus gaan.
Ja, ik had hem teruggekust.
Ja, ik had iets gevoeld.
Maar dit, wat hij had gedaan. Dat was gewoon onvergeeflijk. Ik had hem duidelijk gemaakt dat ik niets voor hem voelde, dat ik voor Mason had gekozen. En dit was wat hij deed om zijn zin te krijgen. Het was bijna niet te bevatten.
Mason opende de deur en liep naar binnen, blijkbaar waren we er al.
Hij bracht me naar boven, naar zijn slaapkamer en legde me op zijn bed neer. Hij gaf me een kus en schonk me een verontschuldigende blik, 'ik kom zo weer terug...' Fluisterde hij zacht.
Hij ging naar de aangrenzende badkamer, ik hoorde dat hij het bad aanzette.
Voor ik het doorhad was hij alweer terug, hij kwam naast me zitten op het bed en trok heel voorzichtig aan het kleed dat hij om me heen had geslagen. Ik liet hem, ik vertrouwde hem.
Toen hij me zag zoog hij sissend lucht naar binnen, zijn ogen werden donkerder en hij gromde. 'Dit ga ik hem betaald zetten...'
Hij raakte zacht mijn huid aan, ik kromp ineen en hapte naar adem. Ik keek naar beneden en zag verschillende blauwe plekken, op mijn heupen, mijn borsten en op mijn zij. Ook zag ik beetafdrukken...
'Verdomme!' Gromde Mason toen hij mijn borst zacht aanraakte en de beetafdruk bestudeerde.
'B-betekend dit...'
Mason schudde zijn hoofd, zijn blik verzachtte.
'Nee, dit telt niet. Je kunt alleen iemand claimen door in de nek te bijten, op een heel speciaal plekje. Maar alleen je mate kan dat plekje vinden.' Hij bracht zijn hand naar mijn nek en streelde over de mark die hij had achtergelaten.
'Hier is die van jouw...' Zei hij zacht.
Ik pakte zijn hand vast en verstrengelde mijn vingers met de zijne. 'Ik hoor bij jou, voor altijd.'
Hij glimlachte en kuste me op mijn lippen.
'Precies engel.'
Hij tilde me voorzichtig op en bracht me naar de badkamer, waar het bad al halfvol was gelopen.
Hij zette me neer en kwam voor me staan, met zijn ogen vroeg hij me om toestemming.
Ik beet op mijn lip en knikte, vervolgens haakte hij zich achter de rand van mijn slipje en trok hem langzaam naar beneden.
'Ik doe je niets, ik zou je nooit opzettelijk pijn doen April.' Mompelde hij geruststellend.
Toen ik volledig naakt voor hem stond liet hij zijn handen over mijn lichaam glijden en bewonderde elke millimeter met zijn ogen.
'Ik haat hem door wat hij me heeft aangedaan, ik wil hem nooit meer zien.' Ik wende mijn gezicht af en keek naar de grond. Mason legde zijn hand onder mijn kin en draaide mijn gezicht weer naar hem toe, 'niet wegkijken...jij hoeft je nergens voor te schamen liefste. Hij is een klootzak, hij had dat nooit mogen doen. Ik zal ervoor zorgen dat hij nooit meer bij je in de buurt kan komen, dat beloof ik.' Hij boog voorover en drukte zijn lippen op mijn neus, mijn wang, hij kuste alles behalve mijn mond. 'Laat me je helpen', zei hij toen het bad vol was en hij er wat olie in had gegoten. Hij pakte mijn hand en hielp me toen ik er instapte. Toen ik eindelijk lag zuchtte ik van opluchting, eindelijk kon ik me ontspannen.
Mason kwam achter me zitten op de rand van het bad en masseerde zacht en geduldig mijn schouders en nek zodat alle spanning eruit ging.
Hij pakte een spons en begon langzaam mijn lichaam in te zepen. Hij begon met mijn schouders, mijn hals, mijn borsten, steeds verder naar beneden...
Hij liet de spons tussen mijn benen glijden en bleef mijn blik al die tijd vast houden.
'Mason...' Kreunde ik toen ik voelde dat hij de spons los had gelaten. Zijn vingers streelden zacht langs mijn intiemere gedeelte, ik ademde scherp in. Een schok ging door mijn lichaam toen hij harder drukte, ik kreunde en zette mijn nagels in mijn bovenbenen. Hij maakte me gek...
Hij kwelde me door me zo aan te raken, door dit met me te doen. Hij schuurt zijn vingers harder langs me, lust is duidelijk te zien in zijn ogen.
'Fuck...' Hoor ik hem zacht zeggen, niet veel later drukt hij zijn lippen op de mijne. Ik voel weer een schok door mijn lichaam gaan en krom mijn rug, druk mijn onderlichaam dichter tegen zijn vingers. Ik wil meer, veel meer...
Een nieuw gevoel begint te groeien in mijn onderbuik, ik kreun als ik zijn vingers bij me naar binnen voel glijden. 'Goedzo schatje van me', fluistert hij terwijl hij me in mijn nek kust en ondertussen door blijft gaan. 'Kijk me aan schatje', zegt hij liefkozend.
Ik open mijn ogen en kijk hem aan, zijn gloeiend gouden ogen die glinsteren vol verlangen, honger en...liefde, maken me gek en zorgen ervoor dat ik klaarkom. Een paar seconden lang verkeer ik in pure extase, ik zucht van genot en laat me onderuitzakken in het water.
'Mason...' Fluister ik.
Ik kijk hem en zie hem glimlachen. Hij brengt zijn hand naar mijn buik en begint mijn huid daar zacht te strelen. Mijn ademhaling word langzaam weer rustig en ik besef dat ik me nog nooit eerder zo ontspannen heb gevoeld als nu.
'Ik laat je even bijkomen', hoorde ik Mason mompelen. Ik giechel en hij schiet ook in de lach.
'Mason, wat...wat je net bij me deed.' Begon ik.
Hij kuste me op mijn neus, 'het is al goed baby.'
'Ik...ik vond het echt...echt geweldig.' Ik sloeg mijn hand voor mijn mond en bloosde.
Hij grinnikte, 'je had het nodig, dat voelde ik gewoon.' Ik schudde mijn hoofd, 'je begrijpt het niet geloof ik. Mason, ik...dit wil ik ook bij jou doen.' Ik keek hem doodserieus aan.
Hij merkte dat ik het meende, 'een andere keer April, ik begrijp dat dit nu allemaal heel overweldigend is...maar ik wil niet dat je overhaaste beslissingen gaat maken. Vooral niet na wat er vandaag allemaal is gebeurd, bovendien moet ik zo naar beneden om te vergaderen met Andarta.' Hij bracht me weer naar de realiteit door wat hij zei, ik was het al bijna helemaal vergeten. 'Wil je een handdoek voor me pakken, ik kom eruit. Ik ga met je mee.'
Hij bracht zijn hand naar mijn gezicht en streelde met zijn vinger over mijn wang, 'niemand zou het je kwalijk nemen als je hier bleef. Je kan op mijn bed liggen, je kan ook gaan slapen als je dat wil.'
Maar ik schudde koppig mijn hoofd, 'nee, ik wil erbij zijn. Ik wil je plan horen.' Dat was waar, ik was echt heel erg nieuwsgierig.
Hij zuchtte en knikte, 'zoiets had ik al verwacht ja...je bent altijd zo eigenwijs.'
Ik moest lachen, 'en toch hou je van me.'
Hij knikte, 'zielsveel!'

Ben je ook zo gek op dit verhaal en zou je True Wolfs Mate het liefst in de boekhandel zien liggen? Help mij dan met het laten uitkomen van mijn droom: dit boek laten uitgeven! Ik doe op dit moment namelijk mee met een schrijfwedstrijd: de #MoonYAcontest van Sweek en om te winnen heeft mijn verhaal zoveel mogelijk volgers nodig! Hoe help je me? Door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar www.sweek.nl
2. Maak een account aan
3. Zoek naar ALPHA #MoonYAcontest (ALPHA is namelijk de nieuwe titel van True Wolfs Mate)
4. Begin met lezen
5. Klik onderaan het hoofdstuk op de "+" om mijn verhaal te volgen
6. HOERA! Je hebt me onwijs geholpen!
7. Hopelijk ga ik dankzij jullie hulp deze schrijfwedstrijd winnen!
8. Wil je me op nog een andere manier helpen? Help me dan met het overtuigen van anderen om ook op dit verhaal te stemmen (vrienden, klasgenoten, familieleden) want iedere stem telt!

Jeeehhh, weer een nieuw hoofdstuk!!!!! Ik had gisteren de hele avond doorgeschreven zodat ik vandaag direct weer een update kon plaatsen, is dat niet slim???
Ik wil alle mensen onder de dertien jaar even waarschuwen, omdat er "sexueel getinte" hoofdstukken kunnen voorkomen (ja...ik moet het toch even zeggen).

Ik begrijp dat deze waarschuwing natuurlijk geen enkele zin heeft, want jullie (iedereen onder de dertien) blijven hoogstwaarschijnlijk toch wel doorlezen, hahaha had ik ook gedaan hoor!!!! Maar hoe vonden jullie dit hoofdstuk??? Daar ben ik dan toch wel heel erg benieuwd naar, als jullie begrijpen wat ik bedoel!!! Ik zal nu weer zo snel mogelijk verder schrijven zodat jullie zo snel mogelijk een nieuw hoofdstuk hebben :D

Niet vergeten te voten, commenten en te followen!!!!! ;)

True Wolfs Mate (16+) SLOWLY EDITINGWhere stories live. Discover now