Moonstone

9.4K 959 55
                                    

Lieve fans van me, jullie weten wat ik ga vragen...
Neem alsjeblieft even de tijd om te voten, het is maar een hele kleine moeite! Echt waar, ik beloof het jullie. Alleen maar even op het sterretje drukken, dat is alles! Makkelijk toch, of niet soms? Jawel...geef maar toe ;)

                 

Follow me on twitter: @_AnnaKristina_

Mason had me zijn mobiel gegeven zodat ik Dax en Kay kon opbellen. Mason wilde perse dat ze bij me bleven terwijl hij meeging op patrouille.
'Kay, ja met April...nee, ik moest je van Mason bellen om iets te vragen...gewoon, of jij en Dax op me wilden babysitten. Ja, ach ik weet het. Is goed, ja doe ik.' Ik hing op, Kay zou Dax bellen zodat ik dat niet meer hoefde te doen. Mason keek me aan, voor ons ging de poort al open.
'Babysitten, serieus?' Zei hij grinnikend.
Ik haalde mijn schouders op, 'zo is hoe ik het zie, hoe wil je het anders noemen? Bewakertje spelen?' We konden hier nu wel in discussie over gaan, maar uiteindelijk zou ik toch gelijk krijgen. Kay en Dax kwamen alleen maar om op me te letten en me te bewaken, alsof ik een soort kroonjuweel was. Misschien zag Mason me ook wel gewoon zo, als iemand die beschermt moest worden. Maar dat zou niet lang meer duren, binnenkort zou ik veranderen. Dan kon ik mezelf verdedigen, tenminste...daar ging ik van uit.
Mason zette de auto niet voor het huis neer maar reed de garage in, waar nog meer dure glinsterende auto's stonden. Ik schudde mijn hoofd, zoiets had ik kunnen verwachten.
'Wat?' Vroeg Mason toen hij mijn gezicht zag.
'Hoe oud ben je nou eigenlijk Mason, en nu heb je al zo'n kast van een huis, een eigen club en gewoon niet normaal hoeveel auto's in je garage. Vind je het niet een beetje overdreven?' Ik stapte uit en liep naar een rode Ferrari. 'Kom op zeg, een Ferrari Mason?' Ik zei het nu wel, maar ik moest toegeven dat ik onder de indruk was van alle prachtige auto's die hier stonden.
'Stiekem wil je gewoon zelf een keer in één van mijn schatjes rijden, geef maar toe April. Je vind het geweldig.' Plaagde hij me.
Ik rolde met mijn ogen, 'je schatjes serieus?'
Hij grinnikte en knikte, 'ik ben heel erg serieus liefste, ben je jaloers omdat ik ze mijn schatjes noem? Want dat hoef je niet te zijn hoor...jij bent mijn aller grootste schatje hier.' Ik schoot in de lach, hij klonk echt onzinnig. 'Je bent gek Mason.' Zei ik tegen hem terwijl ik nogmaals mijn blik liet glijden over alle snelle sportauto's.
'Maar je vindt me wel leuk.'
Ja, dat moest ik dan weer toegeven. Ik vond hem leuk, veel meer dan leuk. Ik was verliefd.
'Kom je mee, dan maak ik een lekkere kop warme chocolademelk voor je met slagroom.' Hij bewoog zijn wenkbrauwen op en neer, 'met slagroom April, klinkt dat niet heel verleidelijk?' Ik proestte het bijna uit van het lachen, zo'n grappig gezicht trok hij. 'Waar komt dat nu opeens vandaan?' Vroeg ik terwijl ik hem de garage uit volgde. Hij haalde zijn schouders op, 'gewoon...ik wilde je even afleiden...met slagroom hè?' Ik wilde hem een mep verkopen, maar hij schoot bij me uit de buurt. 'Je krijgt me niet!' Riep hij naar me terwijl hij door de gang begon te rennen, 'ik ben toch sneller dan jou!' Dit meende je toch niet? Ging hij nou echt zo doen?
Ik grijnsde en begon uiteindelijk achter hem aan te rennen, wat maakte het ook uit dat het debiel en kinderlijk was. 'Ik krijg je echt wel hoor!' Riep ik naar hem. Maar wie hield ik voor de gek, hij was zoveel sneller dan me en kende dit huis.
Ik zou binnen de kortste keren verdwalen in de ellendig lange gangen hier.
Na een tijdje achter hem aangerend te hebben stopte ik en leunde hijgend tegen de muur, ik was helemaal buiten adem. Hij daarentegen leek nog uren te kunnen doorgaan met dit spelletje.
'Ben je een beetje moe van het rennen?' Vroeg hij op een irritant en plagend toontje.
Zijn ogen glinsterden van een gek soort kinderlijk plezier, 'waarom kijk je zo?'
Ik trok een wenkbrauw op, hoe keek ik dan?
'Hoe bedoel je?' Ik begreep het niet.
'Niets laat maar', wuifde hij het snel weg.
Nu werd het al helemaal vreemd, 'Mason, wat bedoel je?' Als hij zo vaag ging doen wilde ik he weten ook. 'Niets April, het is niets...' Mompelde hij opeens een stuk afstandelijker.
Waar kwam dat nou vandaan?
De bel ging, net op het punt dat ik er verder op in wilde gaan. Hij had echt geluk deze keer.
'Dat zullen Kay en Dax wel zijn', zei hij terwijl hij al richting de voordeur liep. Hij had gelijk, het waren ze. 'Mason, waar wil je ons hebben? Binnen of buiten?' Hoorde ik Kay vragen. Ik liep dichter naar ze toe en zag ze voor de deuropening staan. Dax zwaaide toen hij me zag.
'Dax, jij blijft binnen bij April. Kay, ik wil dat jij in je wolfvorm buiten de wacht houdt zodat je kunt ruiken en horen als er vijanden in de buurt zijn. Ook kan ik zo tenminste met één van jullie in contact blijven.' Kay knikte en Dax grijnsde, 'leuk April, ga ik je vandaag gezelschap houden.' Mason begon vanuit het niets als een gek te grommen, 'houd die gedachten voor je Dax en waag het niet om haar aan te raken!' Dax deinsde achteruit, zijn gezicht verbleekte. 'Gast, blijf uit mijn hoofd...ik kan er ook niets aan doen dat je zo'n sexy mate hebt...' Ik keek van Mason, naar Dax en toen weer naar Mason. 'Huh, waar hebben jullie het over? Kunnen jullie elkaars gedachten horen...kunnen jullie de mijne ook horen!' Mijn stem schoot in paniek omhoog. Ik wilde echt niet dat ze wisten waar ik precies aan dacht, dat was privé. Mason keek me aan, 'April, zoiets heet een roedelband, een soort connectie. Zo kunnen we communiceren in wolfvorm, en soms ook in mensenvorm. Het ligt eraan of je anderen blokkeert of niet, Dax hier...' Mason wierp Dax een dreigende blik, 'sloot mij niet buiten maar hield zijn gedachten open en bloot zodat iedereen het kon horen. En om je vraag te beantwoorden, we kunnen je gedachten niet horen April. Ten eerste ben je niet aangesloten bij mijn roedel en ben je nog niet veranderd, dus dat zal niet gebeuren.' Ik haalde opgelucht adem, ik was blij dat ze het niet konden. Ik zou het verschrikkelijk vinden, dan moest ik er dus ook nog eens op gaan letten wat ik precies dacht.
Wat een gedoe zeg...
Ik keek naar Dax en grijnsde, 'vind je me echt sexy?' Ik voelde dat ik bloosde. Ik hoorde Mason weer grommen, precies mijn bedoeling. Het was namelijk best grappig om hem op te jutten.
Dax keek me aan, en keek toen naar Mason.
Hij gooide zijn handen in de lucht, 'ik zeg niets meer, echt niet.' Mason greep mijn hand vast en draaide me naar zich toe, 'je bent van mij April, van mij...' Zijn ogen gloeiden van puur goud, ik kon aan zijn stem horen dat hij aan het doordraaien was. 'Mason, relax even...' Fluisterde ik. Maar hij trok me alleen maar dichter naar zich toe, hij wierp weer een dreigende blik op Dax en deze keer ook op Kay.
'Laat ons even alleen!' Direct na zijn bevel, verdwenen Kay en Dax uit het zicht. Mason gooide de deur dicht en drukte me er hard tegenaan. 'Je bent van mij...' Hij snoof mijn geur op, ik wist dat hij dat deed in een poging te kalmeren. 'Alleen van mij...'
Ik wilde hem bijna van me afduwen en zeggen dat hij moest ophouden met dit bezitterige gedoe, maar ik besloot op het laatste moment het niet te doen. Ik wilde hem niet verder pushen.
'Zeg het April!' Gromde hij terwijl hij me optilde en zijn lichaam hard tegen me aandrukte. Ik sloeg mijn benen om zijn middel, mijn hartslag versnelde, een vreemd soort verlangen stroomde door me heen. Vuur laaide in me op, tintelingen schoten door mijn lichaam. Ik kreunde toen hij me in mijn nek begon te kussen, ik greep zijn haar vast en trok zijn gezicht dichter naar me toe.
'Zeg me dat je van mij bent!' Gromde hij weer voordat hij zijn lippen op de mijne drukte.
Weer kreunde ik, wat ik nu voelde...zo sterk had ik het nog nooit eerder gevoeld.
'Ik ben van jouw Mason...alleen van jouw', bracht ik uit, compleet buiten adem.
Zijn handen gleden over mijn lichaam, waar hij me aanraakte voelde ik elektriciteit mijn lichaam instromen. Ik beet hard op mijn lip om mezelf in te houden, ik liet me echt teveel gaan. Dit kon niet, niet nu Brynne verdwenen was.
'Mason', fluisterde ik, ik duwde hem wat van me af. 'Mason...niet nu...' Wist ik met moeite uit te brengen toen hij zijn lippen weer tegen mijn hals drukte. 'Waarom niet?' Vroeg hij zacht.
'Omdat, omdat...' Ik kon niet nadenken als hij me zo aankeek, zijn ogen glinsterend van lust.
'Verdomme!' Hij liet me opeens los, 'ik was het helemaal vergeten...Cars en Jules...' Gefrustreerd ging hij met zijn handen door zijn haar, hij keek me weer aan. Hij kwam dichterbij en kuste me weer, vuurwerk ontplofte binnenin me. Maar dit kon niet nu, hij moest ophouden.
'Mason', zei ik weer, waarschuwend.
'Ja-ja, ik weet het...maar je bent gewoon zo ongelofelijk sexy, Dax had echt gelijk.' Hij kuste me nog één keer en deed toen een stap bij me vandaan. 'Godver, ik zou willen dat ik hier kon blijven bij jou', vloekte hij zacht.
Ik grinnikte, 'hup, hup, je moet weg.' Ik opende de deur en duwde hem naar buiten, hij staarde me aan. 'En nu duw je me het huis gewoon af, wat?' Vol ongeloof schudde mij zijn hoofd, 'zo ongelofelijk sexy...en helemaal van mij.' Ik rolde met mijn ogen, natuurlijk moest hij dat eraan toevoegen. 'Ga nu maar.' Zei ik.
Hij knikte, 'tot vanavond...' Hij wiebelde weer met zijn wenkbrauwen, ik schoot direct in de lach. 'Als ik nu iets in mijn hand had dan had ik het naar je hoofd gegooid, als je dat maar weet!' Hij grinnikte, 'zie je vanavond schatje.' Hij begon te rennen en sprong.
Toen hij neerkwam was hij een gigantische zwarte wolf. Mijn True Wolfs Mate

Deze melding plaats ik nu - 01/12/17 - en is erg belangrijk!

Ben je ook zo gek op dit verhaal en zou je True Wolfs Mate het liefst in de boekhandel zien liggen? Help mij dan met het laten uitkomen van mijn droom: dit boek laten uitgeven! Ik doe op dit moment namelijk mee met een schrijfwedstrijd: de #MoonYAcontest van Sweek en om te winnen heeft mijn verhaal zoveel mogelijk volgers nodig! Hoe help je me? Door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar www.sweek.nl
2. Maak een account aan
3. Zoek naar ALPHA #MoonYAcontest (ALPHA is namelijk de nieuwe titel van True Wolfs Mate)
4. Begin met lezen
5. Klik onderaan het hoofdstuk op de "+" om mijn verhaal te volgen
6. HOERA! Je hebt me onwijs geholpen!
7. Hopelijk ga ik dankzij jullie hulp deze schrijfwedstrijd winnen!
8. Wil je me op nog een andere manier helpen? Help me dan met het overtuigen van anderen om ook op dit verhaal te stemmen (vrienden, klasgenoten, familieleden) want iedere stem telt!

Aahhh ik hou echt zoveel van jullie allemaal!!! Ik wil echt even zeggen dat ik jullie echt geweldig vind, zonder jullie zouden ik en mijn verhaal niets voorstellen. Dus bedankt! Willen jullie iets voor me doen? Zouden jullie alsjeblieft willen voten/commenten/followen?

Morgen ben ik (zoals iedere vrijdag) weer de hele dag in Groningen, op het HBO, even studentje spelen op de Hanze Hogeschool, jippiieeeee!!!!! Vind ik echt mega, mega leuk, hihi :D En jullie vragen je natuurlijk af waarom ik dit zeg, (ja, ik heb jullie wel door hoor) nou dat zal ik even uitleggen: ik weet niet of ik morgen de tijd heb om een update te plaatsen. Ja...verschrikkelijk nieuws! OMG OMG OMG, laten we allemaal hysterisch gaan doen, HAHAHAHAHAHA. Nu even serieus weer.

Ik hoop natuurlijk dat het me wel gaat lukken, maar morgen is het een hele belangrijke dag en moet ik een presentatie houden voor wat studentjes (ben doodzenuwachtig...ik daar als havo 5 leerling, eeppp...) maar goed, ik weet dus gewoon niet of ik het red.

Mocht het wel lukken, dan hebben jullie weer eens mega geluk! Ik verwen jullie echt veel en veel te veel!!!! Ik geef toe dat ik het leuk vind om jullie te verwennen, hihi :D
Nu snel het "leuke" stukje van deze (A/N), ik weet dat jullie daarop wachten...

("Ik wil je hierin zien" Zegt hij terwijl hij een spiksplinternieuw lingeriesetje omhooghoud. Je bijt op je lip en pakt het aan, je houdt het voor je lichaam. "Het is wel een beetje klein..." Hij knikt, wat je in verwarring brengt. Je fronst maar stemt ermee in.
"Draai je om" zeg je, hij rolt met zijn ogen maar luistert. Je schiet snel uit je spijkerbroek en trekt het lingeriesetje aan. "Goed...je kunt je weer omdraaien." Wanneer hij het doet glijd zijn blik op en neer over je lichaam, hij schud zijn hoofd.
"Wat is er?" Vraag je plots in paniek. "Vind je het niet mooi..." Hij schud zijn hoofd weer, wat een steek in je borstkas bezorgd. "Nee, het is mooi...ik zou het liever veel liever op de grond zien liggen." Gromt hij, vervolgens drukt hij zijn lippen hard op de jouwe en legt hij zijn handen op je heupen. "Trek het nu onmiddelijk uit en vote/comment zodat ik je iets kan laten voelen zoals alleen ik dat kan, zodat ik je mijn naam kan laten uitschreeuwen van genot." Zegt hij met zijn lippen op de jouwe, zijn vingers die onder je bh glijden.)

MWOEHAHAHA, JULLIE WETEN WAT JULLIE MOETEN DOEN ;)

True Wolfs Mate (16+) SLOWLY EDITINGDonde viven las historias. Descúbrelo ahora