Görelim Marifetlerinizi

19.3K 1.4K 33
                                    

Walter ve Jackson nasıl kardeş olabilirdi ki. Aklım almıyordu. Jason'ın sinirle kapıyı çarpıp çıktığını fark etmeme rağmen kafamı kaldırıp bakmadım bile.
Jack'e dönerek 'Walter Aristo'nun tek oğlu değil miydi Jack?' dedim. Jack elleriyle saçlarını karıştırarak 'Orası biraz karışık. Elsa yani annem Aristo 'nun eşiydi. Walter doğduktan sonra Aristo çember üyelerinden yeteneklerinin gelişmesi için Walter üzerinde büyü çalışmaları yapmasına izin vermiş. Elsa buna razı olmamasına rağmen Aristo Elsa'yı dinlememiş. Elsa Walter'ın büyüdükçe saldırganlıklarının arttığını fark etmiş ve daha kötüye gitmemesi için Walter'ı kaçırmaya kalkmış. Pek mümkün olmamış tabi. Aristo Elsa'dan Walter'ı almış ama Elsa'nın hamile olduğunu bilmediği için Elsa'yı gitmesi için serbest bırakmış. Beni sadece annem büyüttü. Babamı küçükken hiç görmedim. Walter'ın yıllar sonra babamın yanından kaçıp Arene ile evlendiğini duyduk.' Daha fazlasını da merak ediyordum ama susmayı tercih ettim. Jack anlatmaktan memnun değildi. Onun dışındaki herkes hâlâ hareketsiz bir şekilde duyduklarını sindirmeye çalışıyordu. Jack ayaklandı ve 'Jason'a baksam iyi olur. Siz de üzerinize bir şeyler alıp gelin. Logan'dan hâlâ ses yok.' dedi. Normal bir zamanda olsa oyalana oyalana yerinden kalkardı herkes. Resmen fırlamıştık. Odama girip üstümü çıkardım. Bacaklarıma bıçaklar için olan siyah bantları geçirdim. Üstüne kot pantolonumu ve siyah kazağımı giyip aşağıya indim. Vestiyerden yağmurluğumu alırken Noah yanıma geldi. O da baştan aşağı siyahlar içindeydi. Dışarı çıktığımızda soğuk suratımı yalayıp geçti. İstemsiz bir şekilde titremeye başladım. Noah ellerini havaya kaldırıp bir şeyler mırıldandı ve demin dondurucu esen rüzgar şimdi hafiflemişti. Gülümseyerek teşekkür ettim ve banka Jack , Jason ve Ava'nın yanına gittik.
Jason bir şeyler anlatıyordu '... Eğitim alanından yaklaşık iki yüz metre ileride saldırdı. Ama onun beni yaraladığından daha ağır yaraladım onu eminim. Logan'ı çalıların arasında bırakmıştım. Eğer onu fark etmemişse Logan'ın sağlam kaldığından eminim.' dedi. Logan ile birlikteydi ve saldırıya mı uğramışlardı ? Dayanamadım ve 'Kim tarafından ?' dedim. Jason Ava'dan bakışlarını kaçırarak 'Simon ve Walter'ın sağ kolu olarak bilinen Riddle.' dedi. Simon Walter'a mı çalışıyordu ? Benim kafam kaldırmazken Ava'nın normal kalmasını bekleyemezdik. Gözyaşlarına boğulması kısa sürmüştü. Döndü ve koşarak eve girdi. Jack 'Yalnız kalsın biraz. Zaman tanıyın.' dedi. Sonra Jason'a dönerek 'Ayrılalım bir taraf arkadan dolaşsın diğer taraf eğitim alanından direk giriş yapsın. Jason sen benimle eğitim alanından gel , Noah sende Alison ile arkadan dolaş.' dedi. Jason'ın  'Alison ve ben...' demesini dinlemeden Jack 'Ne dediysem o Jason.' dedi. Jason sinirle ayağa kalktı bana bakmadan sadece Noah'un sırtına dokunup eğitim alanına doğru yürümeye başladı. Noah kolumdan tuttu ve :
'Hadi bakalım ruhun kızı görelim marifetlerinizi.' dedi.

ARİÇEMWhere stories live. Discover now