Bölüm 194: Yang Li Bir Kız

1K 105 8
                                    

Mustafa yıldırımları özümsedikçe gökyüzünde ki hareketlilik  daha da artıyordu.

İnsanlar ne olduğunu bilmiyordu. Bildikleri tek şey artık  bunun normal bir göksel sıkıntı olmadığıydı.

Karanlık bulutlardan yayılan gökgürültüsü insanların korkudan titremesine neden oluyordu.

Mustafa birşeylerin yanlış olduğunu  ilk kez bu sesleri duyduğunda anladı.  Göksel sıkıntının daha önce nasıl olacağını öğrenmişti. 

Göksel sıkıntıda sadece tek bir yıldırım gelecekti. Ama duyduğu sesler ikinci bir yıldırımın yolda olduğunu  gösteriyordu.

Güçlü bir kriz duygusu Mustafa' yı sardı.  Şu an gelecek yıldırıma karşı koyamazdı. Zaten ilk yıldırıma Altın Tüy hapı sayesinde zar zor direnmişti. 

Şimdi gelecek olan yıldırım kendi sonu olacaktı.  Kaçmaya çalışmak imkansızdı.  Çünkü  göksel sıkıntı yıldırımı ona neden olan kişiyi sürekli takip edip hedeflerdi.

" Sana birkez yardım edeceğim. Ama bir daha sakın yıldırım enerjisini  özümsemeye kalkışma. "

Mustafa herşeyin bittiğini düşündüğü anda Anka' nın sesi ile rahatlamıştı.

" Teşekkür ederim.  "

" Teşekkür  etmene gerek yok. Yapacağım şey bu yıldırımın geliş süresini geciktirmek. O zamana kadar güçlenip ona karşı koyman gerekecek.  Yoksa ölmüş olacaksın. "

" Anlıyorum.  "

Anka isteseydi bu göksel sıkıntıyı tamamen engelleyebilirdi. Bunu yapmamasının tek nedeni vardı.  O da belirlenen düzeni bozacağından korkmasıydı. 

Anka' nın sözleri bittiğinde gökyüzünde kırmızı bir ağ ortaya çıktı. Ama gökyüzüne bakan kimse bu kırmızı ağı göremiyordu.

Bu görünmez kırmızı ağ tüm karanlık bulutları kaplayacak kadar büyüktü. Ağlar tarafından sarılan karanlık bulutlar karşı koymaya çalışsada bu boşunaydı.

Kırmızı ağdan kurtulamamıştı. Kırmızı ağ içinde tuttuğu karanlık bulutlar ile küçülüp yok oldu.

Diğer insanların gözünde bu sahne çok garipti. Bir an güçlü karanlık yıldırımlar ortaya çıkmış bir kaç saniye içinde yok olmuştu.

Bu sırada en çok rahatlayan kişi Yang Li' ydi. Mustafa' nın bu yıldırımdan kurtulma şansının çok düşük olduğunu biliyordu.

Yıldırım ortadan kalktığı için artık endişelecek birşey yoktu.

...

Yarım saat sonra ortam her zaman ki gibi normal seyrine kavuşmuştu. Tek bir şey dışında o da kulenin yanında ki çukurdu.

Mustafa' nın bedeninde ki yaralar ortadan kalkmıştı. Altın Tüy hapının etkisi çok güçlüydü. Kısa bir sürede en az bir haftada iyleşemeyecek yaraları tedavi etmeyi başarmıştı.

" İyi misin? "

" Hapın sayesinde gayet iyiyim. "

" Bir daha böyle tehlikeli birşey yapma. "

" Daha dikkatli olmaya çalışırım. "

" Tamam. Şimdi ne yapmayı planlıyorsun. "

Yang Li' de herkes gibi Mustafa' nın Altın Damlayı almadığını sanıyordu. Bu yüzden ne yapacağını merak ediyordu.

" İlk başta klana dönüp biraz dinlenelim. Sonra sana verdiğim sözü yerine getireceğim. "

Mustafa yeni kader alemine geçiş yaptığı için buna alışmak istiyordu. Birde bir haftadır yoğun bir şekilde kalp baskısına maruz kalmıştı.

Gökyüzü İmparatoruWhere stories live. Discover now