Bölüm 78: Mustafa vs Berat (3)

2K 203 1
                                    

Mustafa kararını verdiği zaman ileri atıldı. Berat' ın gücü kendisinden yüksek olsada nano robotların hızına karşı hiçbiri şey yapamıyordu.

~ Whoosh ~

Mustafa tekrar arkasında ardıl görüntüsü bırakıp hemen Berat' ın birkaç santim önünde belirdi.

~ Bom ~

Berat daha tepki vermeden Mustafa karnına bir yumruk attı. Yumruğun içindeki güç ile Berat havalandı ve arena duvarına çarptı.

" Seni piç bunun bedelini ağır ödeyeceksin "

Berat ağzının kenarında damlayan kanları sildi ve Mustafa öfke ile bağırdı.

" Ailen sana terbiye öğretmemiş galiba. "

Mustafa tekrar üstün hızını kullandı ve Berat' ın hemen önünde belirdi. Güçlendirilmiş ve Yarı Ruh Katmanlı hazine olan nano robotlarını kullanarak yüzüne tokat attı.

~ Pat ~

Tüm arenada yankılan bu ses insanların kulağında bir gök gürültüsü etkisine neden oldu. Savaşı izleyenler sanki tokat Berat' a değilde kendilerine atılmış gibi istemsiz olarak yüzlerini tuttu.

Berat tokatın etkisi ile taklalar atarak yerde yuvarlandı. Tokatın içinde barındırdığı güç ağzındaki dişlerin yarısını kırmıştı.

Tokatın gücü fazla olsada Berat normal bir insan değildi. O kaderin 9 zincirinden ilkini kırmış güçlü ve nadir insanlardan biriydi. Böyle saldırılar halen onu yenmek için yeterli değildi.

Tüm vücudunu kaplayan bir ateş katmanı ortaya çıktı. Arenanın içersinde ki hava birden onlarca derece yükseldi. Herkes bedenlerini yakan bir sıcaklık hissetti.

" Gökleri Yakan Kavurucu Ateş "

Berat daha önce Mustafa' ya karşı hiçbir teknik kullanmamıştı. Ama şimdi gerçek bir teknik kullanıyordu. Bu tekniği onlarca yıldır eğittiği için tam olarak kavramayı başarmıştı.

~ Whoosh ~

Bedeni yanan bir alev topuna döndü ve ileri doğru harekete geçti. Bu teknik sadece güçünü attırmamış hızınıda attırmıştı. Daha önce Mustafa' nın hızını ayak uydurmayan Berat şuan Mustafa ile aynı seviyeye erişmişti.

~ BOOOMMMM ~

Berat,  Mustafa' nın birkaç metre yanına geldiğinde elinde kullandığı teknik sayesinde bir ateş topu oluşturdu. Mustafa savaş tecrübesi çok olsada Berat' an böyle bir geri dönüş beklemiyordu.

Berat' ın saldırısı bu sefer Mustafa gerçekten isabet etti ve saldırının etkisi ile Mustafa arena duvarına çarptı.

Nano robotlar olmasaydı sadece çıkan sıcaklıktan ölebilirdi. Şuan ki gücü halen 7. Seviye Qi alemindeydi. Bu güç ile Berat' a karşı koyabilmesi imkansız.

Nano robotlar sayesinde ağır yaralanmadan kurtulsada ortaya çıkan manyetik şok dalgası iç organlarına zarar vermişti. Ağzında biriken kanları kusacakken zorda olsada yutkunup kusmasını engelledi.

Şuan güçlü görünmesi gerekiyordu. Eğer bu darbenin kendisini çok etkilediği gösterirse bu büyük bir etkiye neden olurdu. İnsanların kalbine salacağı korku azalmış olacaktı.

" Geber geber geber.... "

Berat çıldırmış gibi Mustafa' nın bulunduğu yere ateş topları atmaya başladı. Artık hazine felan umrunda değildi. Tek amacı Mustafa' yı öldürmekti.

Gökyüzü İmparatoruWhere stories live. Discover now