Bölüm 27: Doğu Klanı

2.4K 231 1
                                    

Doğukan' ın acı içinde bağırışını duyan yüzlerce kişi Mücevher Salonu' nda toplanmaya başladı.

Erken gelip olaya şahit olanlar hayatlarında ki en büyük kabusu görmüş gibiydi. Herkes hem korku hem de şaşkınlık vardı.

Daha önce Mustafa hakkında söylenen olaylara gülün kişiler korku içinde titriyordu. Doğukan' a onca şeyi yapan kişi kendilerini acımadan öldüre bilirdi.

Korku içinde ki halkın içinde sevinen kişilerde vardı. Daha önce Doğukan tarafından zorbalığa uğramış kişilerdi. Güçleri yetmediği için intikam alamamışlardı. Ama şimdi olanları görünce kendileri intikam almış gibi seviniyorlardı.

Merve ilk başta Mustafa' yı görünce söylentilerde ki gibi güçlü ve acımasız olmadığını sanmıştı. Ama daha sonra yaşanan olayları görünce ne kadar yanıldığını anladı.

" Deniz hadi içeri girelim. " Mustafa hiç bir şey olmamış gibi savaşı izlemek için dışarı çıkan Deniz' in yanına geldi.

" Tamam "

Mustafa ve Deniz tekrar içeri girdi. Merve üzerinde ki şaşırmış ifadeyi silip hemen arkalarından içeri girdi.

" Efendim istediğiniz kitaplar ve simya seti. "

Merve elinde bir kaç kitap ve bir kutu Mustafa' ya uzattı. Kutu açıp bakınca Mustafa içinde çömlek benzeri bir eşya ve yanında daha önce hiç görmediği bitki türleri vardı.

" Efendim simyaya yeni başlayanlar için bir settir. Ürünler düşük kalitede ki bitkilerdir. Bu sayede korkmadan daha fazla pratik yapabilirsiniz. "

Mustafa' nın şaşırmış ifadesini gören Merve açıklama gereği gördü.

" Anlıyorum. Ücreti takas olarak vere biliyoruz değilmi. " Mustafa daha önce Deniz' den elinde bulunan doğal enerjisi bol meyve ve bitkileri takas ederek alış veriş yapabileceği öğrenmiş. Bu yüzden Mustafa alış veriş yapmaya çıkarken para konusunda hiç bir sıkıntısı yoktu.

" Efendim bunlar ücretsiz olarak veriyoruz. Tek şartımız başarı bir simyacı olursanız bizim ile çalışmanız "

Mücevher Salonu akıllı bir strateji izleyerek daha olgunlaşmamış simyacıları toplamak istiyordu. Zaten toplumda simyacı olmayı istiyen kişi sayısı çok azdı bunlarıda kendileri ile iş birliği fikrine ikna edip gelecek için yatırım yapıyorlardı.

" Deniz istediğin bir şey varmı ? "

" Hayır yok. "

" Gidelim o zaman. "

" Efendim bir dakika bekleyin. "

" Ne oldu "

" Şey.. Bunlar bir hafta sonra olacak açık artırma da çıkacak ürünler. Belki katılmak istersiniz. "

Merve, Mustafa' ya bir kart ve yanında bir katalog verdi. Katalog 20 yakın eşya ve meyve vardı. Her birinin yanında özellikleri açıklanmıştı.

" Teşekkür ederim. " Mustafa güler yüzle Merve' ye veda ederek ayrıldı.

" Deniz tekrar uçmak ister misin ? "

" Olur "

Deniz yüzünde hafif bir kızarıklık ile kabul etti. Uçması için Mustafa' ya sarılması gerektiğini biliyordu. Bu anı düşünürken kalp atış hızı değişmiş ve küçük bir panik durumuna girmişti.

" Yasmin uçuş modu. "

Mustafa' nın seslenmesi ile nano robotlar saniyeler içinde sırt roketi şeklini aldı.

" Deniz hazır mısın ?"

" Evet "

Mustafa yavaşça Deniz' e yaklaştı ve tek eli ile belinden kavrayarak gökyüzüne yükseldi.

Deniz elinde olmadan daha fazla kızarmaya başladı. Başını huzur bulduğu Mustafa' nın göğsüne dayayıp huzur ile doldu. Bu anın bitmesini hiç istemiyordu.

Mustafa ve Deniz uçarken sırt roketinin geride bıraktığı izi görenler yıldız kayması sanıp geçtiler. Hayatlarının en mücizevi olayına tanık ettiklerinden bihaberdiler.

***

Ruh şehrinin doğu bölgesinde saray benzeri yapı vardı. Yapının bulunduğu yerin bir kaç kilometre ötesinde hiç bir yerleşim yeri yoktu. Ruh şehrinden bağımsız kendi içinde bir şehir gibiydi.

Burası normal insanların gelmeye cesaret edemeyeceği Doğu Klan bölgesidir.

Şu an vahşi bir atın çektiği bir araba hızla Doğu klan bölgesine giriyordu. Bu araba içinde 3 kişi vardı. Bunlardan biri ağır yaralı kanlar içinde arabanın içinde yatıyordu.

Aldığı yaralardan dolayı daha fazla dayanamamış ve bilincini kaybettiği aşikardı.

Bu yaralı kişi Mustafa' nın daha önce ağır şekilde yaraladığı Doğukan' dan başkası değildi.

" Kapıyı açın genç efendi ağır yaralandı. "

Arabayı süren 8. Seviye Qi alemi ekimine sahip kız kapıya varmadan bir kaç yüz metre öteden yüksek seste bağırdı.

Kapıda nöbet tutan klan üyeleri ilk başta şaşırmış ama daha sonra hızlı bir şekilde kapıyı açmışlardı.

Bir kaç ton ağırlığında ki demir kapı büyük bir gıcırtı ile açıldı. Sesi duyan klan üyeleri büyük bir panik durumuna girmişti.

" Hemen şifa odasına alın. " Nöbetçi muhafızlar dikkatli bir şekilde Doğukan' ı şifa odasına taşıdılar.

Her klan kendi şifa odasına sahipti burda vücuda yaralı bir çok bitki yetiştiriciliği yapılırken doğal enerji miktarı normal yerlere göre bir kaç kat daha fazlaydı. Bu şekilde tedavi hızı bir kaç kat artmış oluyordu.

" Klan lideri kötü haber"

" Ne oldu " Şu an konuşan kişi 2 metre yakın bir boya sahip iri kasları olan dev benzeri bir kişiydi. Bu kişi Doğu klan lideri Doğan dı.

Doğu klan lideri diğer insanlardan farklı olarak toprak üzerine ekim yapıyordu. Bu yüzden Gerçek ruh alemine ulaşınca bedeni ve vücudu daha da büyüdü.

Şu an 1. Seviye Demir Beden ekimine sahipti. Gücü her attığında bedeni daha büyüyecek. Bu toprak üzerine ekim yapanların bir özelliği idi.

" Şey.. Efendim Doğukan yaralanmış ve durumu şu an çok ciddi. "

" Ne dedin." Klan lideri şaşırmış bir şekilde bağırdı. Çünkü oğlunun sahip olduğu güç ile onu yene bilecek kişi sayısı çok azdı.

~ Whoosh ~

Klan lideri büyük bir hızla taht odasından çıkıp hemen şifa odasına geldi.

" Hangi p*ç bunu oğluma yaptı. "

Klan lideri içeri girdiğinde oğlunun durumunu kontrol etmiş ve kesilmiş aletini görünce büyük bir öfke ile dolmuştu.

Bu durum ölmekten daha beter bir durumdu. Artık oğlu erkekliğini kaybetmiş. Yaşasa bile boşuna idi her zaman alay konusu olacaktı.

" Ne olduğunu hemen anlatın "

İki kız klan liderine olanları tek tek anlattı. Olanları dinleyen klan liderinin öfkesi daha da büyüdü. İlk başta bunun Vahşi kurt klan' ı yada Mücevher Salonu tarafından yapıldığını düşünmüştü.

Ama bunu yapının Deniz' in yanında 5. Seviye Qi alemi ekimine sahip bir çöp olduğunu duyunca öfkesi patlama noktasına geldi.

" İşe yaramaz çöpler. " 

~Pat Pat ~

Klan lideri öfkesini iki kıza tokat atarak birazda olsa dindirdi. Klan lideri tarafından tokatlanan kızlar onlarca metre uçtular. Tek tokat darbesi ile kanlar içinde kalan kızlar oldukları yerde bayılıp bilincini kaybetti.

" Herkes 10 dakika içinde hazır olsun Su klan' ına gidiyoruz. "





Gökyüzü İmparatoruWhere stories live. Discover now