Bölüm 18: Su Klan Lideri

2.5K 254 2
                                    

Mustafa nano robotları kullanarak herkesi tedavi etmeyi başardı.

Bacağı veya kolu kopan kişiler bile nano robotlar sayesinde tekrar organlarına kavuşmuştu.

Nano robotlar kopan organları tekrar birleştirerek organları bir araya getirmişti.

İnsanlar savaş sırasında kopan vücut parçalarına dikkat etmemişti. Çünkü bir kez koptuktan sonra bir daha dönüşü yoktu.

Ama Mustafa savaş alanından çıkmadan önce nano robotlara kopmuş organları toplama emri vermişti. Böylece organları kopan kişileri tedavi edebilecekti.

Organları kopan kişiler tekrar organlarına kavuşunca büyük bir mutluluk ve sevinç yaşadılar. Hemen gözyaşları içinde Mustafa' ya eğilerek  saygıda bulunmak istediler.

Ama şu an Mustafa meditasyon yapıyordu bu yüzden ne kadar mutluluk ve sevinç içinde olsalar da Mustafa' yı rahatsız etmekten korkuyorlardı.

Çünkü herkes biliyordu ki meditasyon yapan bir uzman rahatsız edildiğinde çok sinirli oluyordu.

Bu yüzden grup ne kadar Mustafa onları kurtarmış ve tedavi etmiş olsa da rahatsız edildiği zaman kendilerini öldürmesi bir karıncayı ezmek kadar kolay olduğu biliyordu.

Deniz de gruptan her şeyi öğrenince Mustafa' nın hemen yanında meditasyon yapmaya başlamıştı.

Mustafa tarafından kendisine yine çok değerli bir hazine verilmiş ve bunu boşa harcamak istemiyordu. Su timsahları sürekli olarak doğal su enerjisi emdikleri için çekirdeklerinde ki saflık oranı çok yüksekti.

Daha önce Deniz gözyaşı meyvesini yemiş su anlayışı bir kaç kat artmıştı. Şu an atılım için sadece bedeni yeteri kadar enerji depolaması yeterliydi.

Grupta şu an hiç bir ses çıkmıyordu. Herkes gücünü toplamak için meditasyon durumuna geçti.

***

Bir kaç saat önce

" Lanet olası kız hiç bir yerde yok " Şu an konuşan kırklı  yaşlarda olmasına rağmen yirmili  yaşlarda gözüken Su klan liderinden başkası değildi.

Klan lideri üzerinde ki hava Qi alemi ekimi bulunan insanlardan daha yoğun ve daha güçlüydü. Çünkü o artık Gerçek Qi alemine ulaşmış sayılı insanlardan biriydi.

Qi alemi ile Gerçek Qi alemi arasında aşılmaz bir boşluk vardı. Bu boşluk tıpkı gökyüzü ve yeryüzü gibiydi.

Gerçek Qi alemi bedende ki doğal enerjinin daha saf ve daha yoğun olduğu bir alemdir. Bu alemde Qi dantian bölgesinden taşıp eti besler. Eti daha sağlam ve daha güçlü hale getirirdi.

Kişi yetiştirme seviyesine çelikten bile daha sert bir bedene sahip olur. Gerçek Qi bölgesi bedenin sertliğine göre 3 ayrı aşamaya ayrılmıştır.

Bunlar küçükten büyüğe doğru ; Gümüş Beden, Demir Beden ve Çelik Beden aşamasıdır.

Gümüş beden ilk üç Gerçek Qi alemini teslim ederken Demir beden 4. ile 6. ve Çelik beden 7. ile 9. Gerçek Qi alemi teslim eder.

Bedenleri doğal enerji ile beslenen kişiler artık 200 yıldan fazla bir yaşama sahip olurlar. İnsanların bu aleme Gerçek Qi alemi demesinin en büyük nedeni yaşamsal olarak artık bir ölümlü olmaktan çıkmalarıdır.

Su klan lideri şu an 2. Seviye Gerçek Qi alemi ekimine sahipti. Eti şu an doğal halde hiç bir güç kullanmadan gümüşten daha sert ve sağlam bir hale gelmişti. Bu da sahip olduğu güce güç katmaktaydı.

Gökyüzü İmparatoruحيث تعيش القصص. اكتشف الآن