Bölüm 95: Yapabileceklerinin Sınırı Yok Mu!!! (1)

1.9K 180 2
                                    

Mustafa nano robotları kullanarak önünde ilerleyen ateş kurdunu takip ediyor.

Otomatik uçuş moduna aldığı için birşey yapmasına gerek yoktu. Yasmin' e ateş kurdunu takip et emri verdiği için ateş kurdu nereye giderse sistem sürekli onu takip edecekti.

Bu sırada kendisi gözlerini kapatıp sanal çalışma odasında tekniklere bakıyordu.

Yasmin sayesinde oluşturdukları Birleşik Teknik güçlü olsada bir daha kullanmama kararı aldı. Eğer mavi küre olmasaydı bu tekniğin geri tepsi yüzünden ölmüş olacaktı.

Bu riski bir daha göze alamazdı. O zaman yaşadığı ölüm anı alacağı birçok kararı etkilemişti. Artık pervasızca hareket etmeyecekti.

Eğer ölürse geride birçok pişmanlık bırakacaktı, bu yüzden şuan hayatını tehlikeye atmayan bir yöntem bulmalıydı.

Mustafa araştırma yaparken Işıl arkasını dönmüş kendisine bakıyordu.

Mustafa' nın gözleri kapalı bir şekilde kendilerini takip etmesine çok şaşırmıştı. Hazinenin bu kadar kullanışlı olması değerini sürekli katlıyordu.

***

Mustafa ve ateş kurdu havalandıktan kısa bir süre sonra bulundukları mağaranın önünde siyah giyinmiş bir grup insan belirdi.

Siyah giyinmiş grubun içinde 3. Seviye Kader Alemi ekimine sahip olan biri dikkat çekiyordu.

Diğer grup üyeleri en fazla 5 metre yanına yaklaşabiliyordu. Çünkü bu adamın ruh hali şuan çok dengesizdi. Kendilerini öldürebilme ihtimali vardı.

" Efendim izler burada bitiyor. "

Biraz uzakta 2. Seviye Kader Alemi ekimine sahip olan kişi biraz korkarak konuştu.

" Ordan bakınca kör gibi mi gözüküyorum !!! "

Ruh hali dengesiz olan adam patlamak için bir kıvılcım arıyordu. Aradığı kıvılcım çok geçmeden ortaya çıktı ve öfkesini biraz olsun boşalttı.

" Şey... Efendim ben sade... "

~ BOMMM ~

2. Seviye Kader Alemi ekimine sahip olan kişi daha sözlerini dahi bitirmeden karnına yediği tekme ile uçarak mağaranın duvarına çarptı.

3. Seviye Kader Alemi ekimine sahip olan kişinin yaptığı bu hareket diğer kişilere ders olmuş gibiydi. Gereksiz yere konuşup hedef olmamak için daha dikkatli olmaya karar verdiler.

" Efendim "

" Dersini almadın mı!!! "

Karnına tekme yiyen kişi mağara duvarına çarpıp yere düştükten sonra topraktan gelen ağır kan kokusu karşısında gözleri birden açıldı.

Aldığı darbenin açısını bile hemen unuttu.

" Efendim bu toprakta çok ağır kan kokusu var. "

Eline kırmızı olmuş bir avuç toprağı alıp grup liderine gösterdi.

Bunu gören grup lideri hemen ileri atıldı, daha 2. Seviye Kader Alemi ekimine sahip olan kişi anlamadan elindeki toprağı alıp incelemeye başladı.

" Lanet olsun !!! Bunu hangi piç yaptıysa bedelini ağır ödeyecek !!! "
Kanla kaplı toprağı bir süre inceledikten sonra içinde kemik tozlarınında olduğunuda fark etti.

" Fazla uzaklaşmış olamazlar. Gidebilecekleri iki yer var. Ben Simyagerler Birliğine doğru gideceğim, sizde İmparatorluk sarayına doğru gideceksiniz. O piçleri bulursanız sakın öldürmeyin onları canlı istiyorum. Anladınız mı ? "

Gökyüzü İmparatoruHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin