Bölüm 22: Savaşın Galibi

2.5K 245 5
                                    

Deniz ilk başta Mustafa' nın göğsünde oluşan yarıyı görünce korkudan beyaza döndü. Yara o kadar korkunç gözüküyordu ki bakan kişiler sanki kendi bedenleri yararlanmış gibi hissedip soğuk bir hava solumadan duramıyorlardı.

Deniz saniyeler sonra nano robotların Mustafa' yı sardığını görünce bu kez rahatladı. Çünkü nano robotların çok gizemli olduğu biliyordu. Bir çok kez özelliğini görmüştü.

Ama saniyeler sonra ki manzaraya bakınca o bile şok oldu.

" Artık geride durmak yok. " diyerek
Mustafa tam hızla ileri doğru harekete geçti.

~ BOOOMMMM ~

Mustafa nano robotları tam güçte kullanıyordu. Bu da ses duvarını yırtıp büyük bir patlamaya neden oldu.

Klan lideri daha ne olduğunu anlamadan Mustafa önünde belirdi tüm gücü ile bir yumruk attı.

Bu yumruk hem Mustafa' nın gücünü hem de hızdan dolayı olaşan kinetik enerjinin gücünü içeriyordu. Bir de buna elmastan 10 kat daha sağlam nano robotları eklersek klan liderinin bu yumruğa karşı koyması imkansız bir durumdu.

~ Clank ~

Lider kılıcı kendini savunmak için tüm gücü ile önünde tutmuştu. Ama kılıç yumruğun içinde yatan güce bir saniye bile dayanamadan kırıldı.

Yoluna hiç bir şey olmamış gibi devam eden yumruk klan liderinin çarpmıştı.

Yumruktan dolayı yüzlerce metre uçan klan lideri devasa ağaçlara çarparak durabildi.

Şu an her tarafı kanlar ile kaplıydı. Göğsünden içe çökmüş gibi bir yumruk büyüklüğünde bir çöküntü vardı. Bedeninin de kaç tane kemiğin kırıldığı ve kaç organın hasar aldığı bilinmiyordu.

Defalarca kan kustuktan sonra klan lideri daha fazla acıya dayanamadı ve bilincini kaybetti.

" Klan lideri !!! "

Saniyeler içinde gerçekleşen bu olay sonrası istemsiz bir şekilde bağırdı.

En güvendikleri kişi bile tek yumruk sonrasında ölüp ölmediği belirsiz bir şekilde kanlar içinde yerde yatıyordu.

Bu durumda daha ne kadar sakin olabilirlerdi ki. Bazıları korku içinde çığlık atmaya başladı. Özellik grupta bulanan kızlar zaten ağır yaralanmış acıya dayanamıyorlardı.

Tek umutları klan lideri idi. İlk başta Mustafa' nın göğsünde oluşan yarayı görünce rahatlamışlardı. Ama saniyeler sonra Mustafa' nın geri dönüşü çok büyük oldu ve klan liderini tek yumrukta yendi.

Bu durumda artık kalplerinde ki korkuyu daha fazla hakim olamadılar.
" Yalvarırım beni öldürme 3 çocuğum ve eşim bensiz yaşayamazlar " Klan üyelerinden yirmili yaşların ortalarında bir adam alnını yere dayayıp Mustafa' ya yalvarmaya başladı.

Bu adam 8. Seviye Qi alemi ekimine sahipti. Yakında 9. Seviye Qi alemine geçiş yapma ihtimali vardı. Bu güç ile Ruh şehrinde özgürce dolaşıyor ve onu gören herkes saygı ile davranıyordu. Bu da adamda büyük bir gururun oluşmasına neden olmuştu.

Ama şimdi klan lideri ve yüzlerce kişilik orduları dakikalar içinde yok edildi. Ölüm korkusu tarafından ele geçirilen adam gururunu bir kenara itip hemen Mustafa' ya yalvarmak da  bir saniye bile tereddüt etmedi.

" Efendim lütfen bizi bağışlayın. Gözümüz kördü yüceliğinizi göremedik. "

Adamın yalvarışı sonrası tüm klan üyeleri yaşlısı gençi kadını erkeği demeden yere alınlarını katıp yalvarmaya başladı.

Ölüm korkusu bedenlerinde ki tüm acıları unutturmuştu. Daha önce Mustafa' ya gülen insanlar şimdi yere kapanmış af diliyorlardı.

" Prenses lütfen bizi affedin. " Mustafa' dan hiç bir tepki alamayınca grupta ki bazı zeki kişiler Deniz' e doğru eğilerek yalvarmaya başladı.

Mustafa ile aralarında zaten önceden bir kin veya düşmanlık yoktu. Mustafa' nın tüm bunları yapmasının nedeni Deniz' in yaralanmasıydı.

Bu durum Mustafa' nın Deniz' e ne kadar çok önem verdiğini göstermesini yetiyordu. Onun yerinde olup yüzlerce kişiden ve 2. Seviye Gümüş bedene sahip bir kişiden oluşan bir orduya karşı savaşacak kişi sayısı bir elin parmaklarını bile geçmezdi.

Eğer Deniz kendilerini affederse Mustafa' nın Deniz' i üzmemek için kendilerini affetmesi daha yüksekti.

" Efendim lütfen bizi affedin. "

Turan ve grubu bile yere kapanıp yalvarmaya başladı. Çünkü Mustafa' yı hiç tanımıyorlardı. Deniz ile yakın bir ilişkiye sahip olsalar da bu halen onları öldürmeyeceğini göstermiyordu.

Bir uzman kızdığın da çok mantık dışı hareket edebiliyordu. Bu yüzden onları bile ölüm korkusu ele geçirdi.

" Mustafa.. "

Deniz babasının ve klan üyelerinin halini görünce içinde bir üzüntü duygusu ortaya çıktı. Her ne kadar babası kendisini ve Mustafa' yı öldürmeye kalksa da halen babası olduğunu değiştirmiyordu.

Annesi öldükten kan bağı olarak tek ailesi babası kalmıştı. Onun da ölmesini istemiyordu. Eğer o da ölürse bu dünya da tek başına kimsesiz kalırdı.

" Merak etme son anda kendi mi tuttum. Sahip olduğu güç ile halen hayatta. "

Mustafa, Deniz' in endişesini anlıyordu. Bu yüzden yumruk klan liderine değmeden önce kendini tutmayı başarmıştı.

Yoksa klan liderinin binlerce canı olsa da bu yumruk sonrası tüm vücudu parçalara ayrılmış ve ölmüş olurdu.

" Teşekkür ederim. Şey.. "

Deniz, Mustafa' nın sözleri üzerine mutlu olmuştu. Daha önce üzgün bir ifadesi olan yüzü bir kez daha yerini kalp ısıtan bir gülümseme yerini bıraktı.

" Diğer insanlara gelince istediğini yapa bilirsin. Karar sana kalmış. Eğer istiyorsan hepsini şimdi öldüre bilirim. "

Mustafa için yere kapanıp yalvaran insanların hiç bir değeri yoktu. Onları öldürürken  en ufak bir duygu bile hissetmezdi.

" Teşekkür ederim. "

" Bana teşekkür etmene gerek yok. Artık bu kadar resmi davranma. "

Mustafa tüm bedenini kaplayan zırh ortadan kaybolmuş ve Deniz' e güler bir yüzle cevap verdi.

Deniz' in yüzü elma gibi kızarmaya başladı. Mustafa' nın dudaklarına yapıştığı o sahne tekrar zihninde belirmiş bu da kızarmasına neden olmuştu.

" Şey... " Deniz büyük bir heyecan duygusu içine kapılmış bu yüzden panik içinde ne yapacağı ve ne demesi gerektiğini bilmiyordu.

" Tamam tamam. Bu konuyu sonra konuşuruz şimdi kararını söyle hepsini öldüreyim mi ? "

" Lütfen prenses beni affedin. Benim çocuklarım. "

" Benim hasta annem ve eşim var"
...

Gruptan herkes farklı bir bahane söyleyip hayatta kalmak için Deniz' e yalvardı.

Mustafa, Deniz' in insanları öldürmek istemeyeceğini biliyordu. Amacı insanların Deniz' e daha çok saygı duymasını sağlamak ve kalplerine ölüm korkusunu aşılamaktı.

Böylece bir daha asla Deniz' e karşı bir saygısızlık yapamayacaklardı.

" Her ne kadar hata yapsalar da onlar hâlen benim klan üyelerim. Her biri benim ailem sayılır. Nasıl ölmelerini isteye bilirim ki."

" Çok teşekkür ederiz Prenses "

Klan üyeleri gözyaşları içinde ağlayarak Deniz' e teşekkür etti. Önceden Deniz' i sırf prenses diye saygı duyuyorlardı. Ama şimdi kalplerinde hem ona karşı büyük bir hayranlık ve saygı oluştu.

Bazı kızların içinde kıskançlık duygusu ortaya çıkmıştı. Kim kendisi için her şeyi göze alacak güçlü bir eş istemezdi ki.












Gökyüzü İmparatoruWhere stories live. Discover now