Bölüm 85: İki Aylık Eğitim

2.1K 185 0
                                    

Mustafa yaptığı plana göre hareket etmeye başladı, Ateş kurdu Elif ve Merve geride kalırken Mustafa önde ilerliyordu. Çıkan canavarlar ile kendisi savaşıp gücünü artırmak istiyordu.

***

Bir ay sonra

Grup canavar ormanı içerisinde yaklaşık bir aylık bir zaman boyunca kaldı. Bu süre içerisinde birçok savaşa girdiler. Mustafa çoğu zaman kendisi savaşsada Elif ve Merve' nin daha çok tecrübe kazanması için bazen savaşmalarına izin veriyordu.

" Hahaha... Sonunda başardım. "

Mustafa büyük bir mağaranın içinde kahkahalar atmaya başladı.

Uzun zamandır üzerinde çalıştığı silahını sonunda bitirmişti. İlk başta Yasmin' in önerisi ile canavar çekirdeği kullandı. Ama bu birkaç atıştan sonra çekirdekler parçalanmaya başlıyordu. Yoğun enerji kaldıracak düzeyde değillerdi.

Daha sonra aklına mirasta elde ettiği içinde yoğun miktarda doğal enerji bulunduran kristaller geldi.

Bu kristallerin değeri fazla olduğu için ilk başta deney yapmakta kararsız kaldı, ama elde edeceği güç karşısında bu bedel küçük kalacağı için deney yapmaya karar verdi.

Birkaç başarısız deneme sonucunda sonunda silahını mükemmel hale getirebilmişti.  Canavarı öldürüp ruhlarını arıtarak Ruh gücünüde artırmıştı.

" Şimdi teknikleri öğrenme zamanı geldi. "

Silahını mükemmel hale getiren Mustafa şimdi yeni teknikler öğrenmek istiyordu. Güçlü bir silahı olsada bunu normal durumlarda kullanamazdı. Silah için peşine düşecek çok insan vardı. Bunu Atabey' den öğrendikten sonra daha dikkatli olmaya karar vermişti.

Mustafa mağaranın içine doğal enerji içeren kristaller koyduğu için burdaki doğal enerji çok fazlaydı. Birde etraftaki doğal enerjiyi mağara içinde toplayacak rünik formül yazmıştı. Bu yüzden burada biriken enerji miktarı çok yoğun ve fazlaydı.

Bu enerjinin yoğunluğuna kapılan canavarlar sürekli mağaranın olduğu yöne hareket ediyordu. Mustafa bu sayede hiç yorulmadan canavar avlayabiliyordu.

***

Bir ay daha böyle geçmişti. Yoğun enerji miktarı altında geçen bir aylık eğitim sonunda Merve' nin bedeninde derin bir değişiklik olmuştu. Normalde Çelik Beden' e geçmesi yarım yılını alırdı, ama burada ki enerji miktarı bunu bir aya indirmişti. Biri Merve' ye baktığında bedeninden taşan gücü çok rahat görebilirdi.

Mustafa bir aylık sürede birkaç tane teknik kavrasada gücü sadece biraz artmıştı. Burdaki yoğun enerji miktarı bile gücünün artmasına yetmemişti.

Bu durum kendisinde bir hayal kırıklığına neden oldu, bunun arkasında ki nedeni araştırmak istedi ama eskiden olduğu gibi dantian alanına giremedi.

Qi gücü dantian da biriktiği için orada bir sıkıntı oluştuğundan emindi, ama ne kadar denesede  önünde bir duvar varmış gibi bir türlü içeri giremedi.

Su ve Yıldırım dünyasına girmek istedi ama onunda başaramadı. Artık yapacak birşeyi olmadığı için tüm dikkatini kendini daha güçlü yapacak yeni bir yöntem geliştirmeye adadı.

Elif' in gücü burdaki doğal enerji miktarı ile hızla artmıştı. Daha önce 5 Seviye Qi aleminde olan Elif şimdi ise 1. Seviye Gümüş Beden ekimine sahipti.

Biri normalde gerekli Qi gücünü toplasada sonraki aleme geçmek için o gücü daha iyi kavrayıp anlaması gerekiyordu. Elif Mustafa' nın yanında geçirdiği süre boyunca birçok mucizevi şeye tanıklık etti. Bu sayede aklı ve zihni normal insanlara göre daha gelişti ve sonraki aleme geçmek için olan engelleri aşmakta bir sorun yaşamadı.

Ateş kurdu 5. Seviye başlangıç aşamasından orta aşamaya gelmişti. Bu sayede bedeninin büyüklüğünü daha iyi kontrol etmeyi öğrenmişti. Şimdi kanatlarını içeri çekmiş ve bedenini yavru bir köpek boyutuna indirmişti.

Şuanki hali ile çok sevimli görüken ateş kurdunun bir anda vahşi bir canavara dönüşebileceği kimsenin aklına gelmezdi.

Şuanki boyutu ile artık efendisini her yerde takip edebildiği için ateş kurdu çok mutlu olmuştu. Eski boyutu büyük ve korkutucu olduğu için bazı durumlarda efendisini takip edemiyordu.

Mustafa ateş kurdunun böyle bir değişim geçirebilmesine çok sevindi, sürekli yanında büyük bir canavar ile dolaşmak tehlikeye davetti. İlerde sıkıntı oluşturabilirdi.

" Uzun zamandır buradayız, akademiye dönme vakti geldi. "

Mustafa elde edeceği şeyleri zaten elde etmişti. Artık burada kalması için bir neden yoktu. Akademiye geri dönüp bedenini daha fazla araştırmak istiyordu. Belki güçlenmesine engel olan şeyi bulabilirdi.

Eğer gücü böyle yavaş atmaya devam ederse intikam alması çok zor, hatta imkansızdı. Deniz' ine zarar veren ve ailesini katleden insanlardan intikam alamamak bu Mustafa' nın kaldırabileceği birşey değildi.

Buna Kurucu Lider' in isteğide eklenince güçlenme isteği daha da artıyordu. Ama bedeninde bilmediği bir neden yüzünden güçlenemiyordu.

Elif kucağında tuttuğu ateş kurdu ile " Zaten sıkılmıştım, babamın yeni gücümü gördüğündeki tepkisi için sabırsızlanıyorum. " dedi.

Merve' nin bedeni Çelik Beden aşamasında olduğu için bedeni daha zarif ve büyüleyici olmuştu. Mustafa' ya baktı  " Ne zaman yola çıkacağız. " diye sordu.

Mustafa biraz düşündü " Bugün de burda kalalım, yarın sabah yola çıkarız. " dedi.

İki aylık süre içerisinde mağaraya birçok şey kurmuştu. Bunları sökmek ve toplamak uzun sürecekti. Birilerinin yanlışlıkla burayı bulup çalışmalarını görmesini istemiyordu.

" Enişte yarın gideceksek bize güzel bir ziyafet hazırlar mısın ? "

Elif ağzının kenarında parlayan bir ıslaklık ile sordu. Mustafa en son iki ay önce kendilerine Döner yapmıştı. Daha sonra sürekli meşgul olduğu için Döner yapmaya vakti olmamıştı.

İki ay önceki lezzet bazen rüyalarına bile giriyordu, şimdi bir fırsat bulmuştu bunu kaçıramazdı.

Elif' in sözleri üzerine bir anda yüzlerce göz Mustafa' ya istekli bakmaya başladı.

Periler bitki yetiştirmek konusunda daha çok tecrübe kazanmak için Ruh dünyasından çıkmıştı. Elif' in sözlerini duyunca tüm dikkatleri Mustafa' ya kaydı.

Mustafa bir anda kendisini istekli bakan yüzlerce göz karşısında daha fazla dayanamadı ve " Akşam için güzel birşeyler yaparım. " dedi.

" Elimde hiç tavşan yok. Biraz yakalasam iyi olacak. "

Mustafa, Yasmin' e yeni harita oluşturması ve boynuzlu tavşanları bulması için emir verdi.

Canavar Ormanı' na bir daha ne zaman geleceğini bilmiyordu, onun için fazladan tavşan yakalamak istiyordu. Daha sonra canı çektiğinde hemen lezzetli bir yemek yapabilecekti.

Herkes akşamki ziyafet için çok mutlu bir haldeydi, ama Mustafa' nın birden bedeninden taşan soğuk öldürme isteğini hissedince birden titrediler ve yüzlerinde ki mutlu ifade yerini korku aldı.

Periler daha önce efendilerinin bu halini hiç görmedikleri için ne yapacağını bilmiyordu. Sadece uzaktan korkudan titriyorlardı.

Merve' nin gücü Mustafa' dan yüksek olsada bu öldürme isteği karşısında bedeninin titremesine hakim olamadı. Mustafa' nın birden neden böyle bir hale girdiği bilmiyordu, ama birilerinin cehennemin kapılarını açtığını biliyordu.

" Merve abla!!! "

Elif kendisine karşı herzaman nazik ve güler yüzlü olan Mustafa' nın böyle bir hale bürüneceğini asla tahmin edemezdi. Korku ve şaşkınlık içinde Merve' ye seslendi

" Yasmin %100 Savaş Modu "

Nano robotlar ile hızlıca bedenini örten Mustafa bedeninden taşan kemik donduran öldürme isteği ile harekete geçti.

Gökyüzü İmparatoruHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin