Bölüm 133: Yasak Alan (1)

1.2K 125 10
                                    

Mustafa ve ateş kurdu gökyüzünde hızla yol almaya başladığında insanlar yeni kendine gelmeye başladı.

" Ne korkunç bir teknik. "

Kendilerine gelen insanlar soğuk bir hava soludu. Bu tekniğin içinde yatan güç herkesi korkutmaya yetmişti.

" Bu tekniği öğrenirsem yenilmez olabilirim. "

Birkaç saniye sonra herkesin aklında bu düşünce vardı. Kimse daha önce böyle korkunç bir saldırı tekniğini ne görmüş neden duymuştu.

Açgözlülük tarafından birkez daha ele geçirilen insanların gözleri Mustafa' yı aradı.

" Bakın onlar kaçıyor. "

Birkaç keskin göz gökyüzünde hızlı bir şekilde uzaklaşan ateş kurdunu hemen fark etmişti.

" Onların kaçmasına izin veremeyiz. Bu şans sadece birkez ayağımıza gelir. "

Herkes aynı düşünce ile hemen ateş kurdunun gittiği yöne fırladı. Kimse ellerinin arasında bir hazinenin kaçmasına izin verecek kadar aptal yada cömert değildi.

Tabi ki bu insanlardan çok daha önce ileri çıkan biri vardı. O da küçük hırsızdı.

Mustafa' nın hareketlerini tahmin etmişti. Herkes gibi o da korkunç saldırı ile şoka uğrasada hemen kendine gelmeyi başarmıştı.

...

Ateş kurdu kendisine kilitlenmiş bakışları fark etmişti. Kanatlarında yoğun bir yıldırım enerjisi biriktirdi ve onları çırptı.

Anında hızı birkaç kat daha attı. Gökyüzü açık olduğu için arkasına sağlanabileceği bir bulut yoktu. Yoksa bu insanlardan kurtulması daha kolay olurdu.

2 gün sürekli olarak uçan ateş kurdu sonunda insanlardan kurtulmuştu. Gece çöktüğünde kimsenin olmadığına emin olduğu bir dağ yamacına indi. Hemen sonra efendisinin dinlenebileceği bir mağra buldu.

Mustafa' nın yaralarının büyük bir çoğunluğu iyleşmişti. Ama halen bilinçsizdi. Buradaki Qi az olduğu için yenilenme süresi azalmıştı.

Efendisini koruyan ateş kurdu mağaranın girişinde birşey hissetti. Hemen ayağa kalktı küçük bir hırıltı bıraktı.

" Sakin ol. Sana zarar vermeye gelmedim. "

Bu gelen kişi tüm yaşananlara sebep olan küçük hırsızdı. Ateş kurdu bu kızı gördüğünde içinden istemsiz bir öfke yükseldi.

Eğer bu kız olmasaydı efendisi bu halde olmayacaktı.

Hızlı bir şekilde ileri fırladı. Güçlü keskin pençelerini küçük hırsıza doğru savurdu.

Ateş kurdu için efendisine zarar veren kişinin kim olduğu önemli değildi. İster erkek olsun ister kız ister yaşlı olsun ister çocuk. Kendisi için hiçbirinin farkı yoktu.

Hepsi ölmek zorundaydı.

Küçük hırsız ateş kurdunun saldırını gördüğünde yüzünde soğuk bir gülümseme oluştu.

" Sana zarar vermeye gelmedim dedim. Neden işleri zorlaştırıyorsun. " Küçük hırsız sakin bir şekilde elini sallarken mırıldandı.

Hemen ortaya güçlü bir Qi akışı çıktı. Ateş kurdu ortaya çıkan güçlü Qi akışına karşı herhangi bir direnç gösteremedi.

~ BOM~

Güçlü Qi akışına direnemeyen ateş kurdu küçük bir gürültü ile mağaranın duvarına çarptı.

" Buraya sana ve efendine yardım etmeye geldim. Seni ben bulabildiysem. Diğerlerinin bulmasında çok uzun sürmez. Onlar bulmadan efendini iyleştirmemiz lazım. Anlıyor musun ? Eğer anlıyorsan sakin bir şekilde orada dur ve girişi koru. "

Küçük hırsız 2 gündür sürekli ateş kurdunu takip etmişti. Elbisesi kır pas içinde kalmıştı ve yorgundu. Bu durumda sınırlı olması elde değildi.

Ateş kurdunu anlasada şimdi bununla uğraşacak vakti yoktu. Gücünü ateş kurduna gösterdikten sonra küçük bir açıklama ile Mustafa doğru hemen yürüdü.

Ateş kurdu küçük hırsızın gücü karşısında şaşkındı. Bu ufak tefek kızın kimse 3. Seviye Kader aleminin ortasında olduğunu tahmin edemezdi.
...

" Çok ilginç bir insansın. Tabi sana insan demek doğru mu onu bile bilmiyorum. "

Küçük hırsız Mustafa' ya baktığında mırıldandı. Mustafa' nın o gün bedeninden yayılan aura insandan daha çok vahşi bir canavarı andırıyordu.

Küçük hırsız kendi uzay torbasından bir hap çıkardı. Hemen mağaranın içi bu hap sayesinde güçlü bir tıpbi aura ile doldu.

Bu hapın pürüzsüz bir yüzeyi ve 4 farklı rengi vardı. Bu hap her uzmanın elde etmek isteyeceği 4 Element Hapıydı.

Bu hap hep bedeni iyleştiriyor. Hemde içinde barındırdığı 4 elementin yoğun gücü ile kişinin hızlı bir şekilde seviye atlamasına yardımcı oluyordu.

Küçük hırsız çok ender bulunan ve değeri yüksek bu hapı bir saniye tereddüt etmeden Mustafa' ya verdi.

" Sanırım bu özür için yeterli olur. "

Küçük hırsız Mustafa' nın yaralı bedenine baktığında içinde garip bir duygu hissetti. Kendisi yüzünden Mustafa' nın bu hale geldiği için vicdan azabı duyuyordu.

Küçük hırsız, Mustafa hapı verdikten sonra bir köşeye geçti ve birkaç Qi hapı çıkarıp ağzına attı.

2 günlük kovalamaca sırasında çok fazla güç harcamıştı. Kovalamaca sırasında önüne birçok canavarda çıkmıştı. Takibi ateş kurdunu kaybetmemek için hepsini tek hamlede öldürmüştü.

Buda daha fazla Qi harcamasına neden olmuştu. Bu dünyadaki Qi yoğunluğu yok denecek kadar az olduğu için kendi Ki' sini yenileyememişti.

Gökyüzü İmparatoruWhere stories live. Discover now