Bölüm 170: Öfke vs Acı

1.1K 124 7
                                    

Deniz' in yüzü düşünceleri yüzünden biraz solmuştu. Mustafa' yı böyle bırakamazdı. Bir şekilde onu sakinleştirmesi gerekiyordu.

" Mustafa lütfen sakinleş!  "

Deniz hemen ileri çıktı ve Mustafa' nın bir kolundan tuttu.

" Sakinleşmek mi? "

Mustafa şu an Deniz' e karşı ilk defa öfke ile bakıyordu. Daha önce Deniz' e bakarken yüzünde hep hafif bir tebessüm vardı.

Deniz bunu gördüğünde kalbi biraz dalgalandı. Sevdiği insanı bu duruma neyin soktuğunu bilmiyordu. Ama yinede buna engel olması gerektiğini biliyordu.

" Ne olduğunu bilmiyorum. Ama ben yanındayım ve sana yardım etmeye hazırım. Lütfen öfkenin seni ele geçirmesine izin verme! "

Deniz' in sesi duygusal ve ince bir melodisi vardı. Sözleri kalbinden geliyordu. Sevdiği insanın acı çekmesi istemiyordu.

Mustafa, Deniz' e baktığında kaşları titremeye başladı. Şu an aklında ki tek düşünce Koray ve adamlarını öldürmekti. Ama Deniz buna engel olmaya çalışıyordu.

" Beni bırak! "

" Hayır! Sen sakinleşene kadar seni asla bırakmayacağım. Ayşe bana yardım et! "

Deniz, Mustafa' nın öfkesini dindirmek için herşeyi yapmaya hazırdı. Mustafa şu an kendisine kızabilirdi. Hatta zarar dahi verebilirdi. Ama bunların hiçbiri sevdiği insanın canı kadar önemli değildi.

Ayşe, Mustafa' nın geçmişini fazla bilmediği için Deniz' in neden böyle davrandığını bilmiyordu. Ama haline baktığında konunun çok önemli olduğunu anlamıştı. İtiraz etmeden hemen diğer kolunuda o tuttu.

İkili şu an Mustafa' yı araya almış ve öfkesini bir şekilde dindirmeye çalışıyorlardı.

" Size beni bırakın dedim! "

Ama bu sadece öfkesinin daha da artmasına neden oldu. Bedeninde uyku halinde olan mavi kan hücreleri tekrar hareketlenmişti.

Gökyüzü geçen her saniye sonrası parlaklığını kaybediyordu. Bu sırada Mustafa' nın bedeninden güçlü bir yıldırım enerjisi yayılıyordu.

Deniz ve Ayşe çıkan yıldırım enerjisinden dolayı sürekli hasar alıyordu. Ama canları ne kadar yanarsa yansın Mustafa' yı bırakmak gibi bir düşünceleri yoktu.

İkili 4. Seviye Kader Alemi güçlerini ortaya çıkardı ve Mustafa' yı bastırmaya çalıştı. Şu an tek yol Mustafa' yı bayıltmak gibi görünüyordu.

Mustafa, öfkeden dolayı uğruna canını bir saniye bile düşünmeden vereceği Deniz' i bile dinlemiyordu. Bu noktadan sonra Mustafa ile konuşmak sadece zaman kaybı olacaktı.

~ Pat ~

Mustafa kendini bastırmaya çalışan Deniz ve Ayşe' ye baktı. Gözlerinde yoğun bir öfke parlaması oluştu. Gücü her saniye artığı için şuan Ayşe ve Deniz' in kendisine karşı koyması imkansızdı.

Elini Ayşe' den kurtardığı gibi diğer elini tutan Deniz' e doğru  hareket etti. Mustafa ilk kez sevdiği insana karşı şiddet kullanmış ve tokat atmıştı.

Deniz yüzünde hissettiği yoğun acıya aldırmadı, gözlerinde hafif bir yaşlıkla halen Mustafa' nın kolunu sıkıca tutuyordu. Bu kolu bıraktığında sanki Mustafa' yı sonsuza denk kaybedecekmiş gibi hissediyordu. Bu yüzden ne olursa olsun bu kolu bırakmaya niyeti yoktu.

~ Tap ~

Tokatın içerdiği güç çok fazlaydı. Deniz gibi 4. Seviye Kader Alemi ekimine sahip bir ekici bile zar zor bunu karşı koymuştu.

Deniz' in dudaklarının kenarından yavaşça kan akıp Mustafa' nın koluna düşmüştü.

" Ben... "

Mustafa, daha önce öfkeden dolayı birşey hissetmiyordu. Ama şimdi üzerine düşün bir damla kanı görünce içinde tarifsiz bir acı oluştu.

Deniz' e birkez daha baktığında dolmuş gözlerinin artık gözyaşına dönüşüp aktığını gördü. Pürüzsüz yüzünün bir tarafında yoğun bir kızarıklık vardı. Dudaklarından kan akıyordu.

Kendisini tutan ellere baktığında yanmış olduğunu gördü. Bu yanıklarda kendisinden kaynaklanıyordu. Bedeninden çıkan yoğun yıldırım enerjisine karşı Deniz ve Ayşe' nin karşı koyması imkansızdı.

Ayşe' baktığında tıpkı Deniz' gibi onunda ellerinin yanmış olduğunu gördü. Bu canlarını yakmış olsada yinede kendisini bırakmamışlardı.

" Haaaaa..... "

Mustafa kafasını kaldırdı ve gökyüzüne doğru güçlü bir şekilde haykırdı. Değer verdiği iki insana kendi eli ile zarar vermişti. Sevdiği insanlar için ölümü bile göze alan Mustafa için bu katlanılmaz bir acıydı.

Öfke duygusu bu yoğun acı duygusu ile karşılaştığında sönmeye başladı. Birkaç saniye sonra karanlık dağılmış ve Mustafa' nın öfkesi dinmişti.

Deniz ve Ayşe sarılarak kendini bıraktı " Üzgünüm " dedi.

Gökyüzü İmparatoruHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin