Bölüm 112: Gerçek Suçlu Kim ?

1.9K 178 9
                                    

Ruh kulesinde meditasyon yapan insanlar üstü kanlar içinde hızla giden Burkan' ı gördüklerinde yüzlerinde büyük bir şaşkınlık ifadesi oluştu.

Herkes Burkan' ın nasıl bu hale geldiğini merak ediyordu. Tabiki buna Merve, Işıl ve Elif' te istisna değildi.

Merve, Mustafa' nın Burkan ile bir araya geldiği takdirde savaşacağına emindi. Mustafa' nın sahip olduğu yetenekler ile zorda olsa Burkan ile başa çıkabilirdi.

Ama şimdi Burkan hızlıca üstü kanlar içinde çıkmıştı, biri dikkatli baktığında kanların kendi kanı olmadığını hemen anlayacaktı.

İşte bu Merve' nin yüreğine büyük bir korku ve endişe tohumu ekmişti. Burkan canlı bir şekilde ve yara almadan kaçıyorsa Mustafa kaybetmiş demekti.

" Merve ne oldu ? Rengin çok soluk görünüyor. "

" Gitmem gerek ona ulaşmam gerekiyor. "

" Merve abla ne oldu birşeyler söyle. "

" Mustafa' ya birşeyler oldu sanırım Burkan' ı gördünüz değil mi ? Üzerinde hiç yara izi yoktu ama üstü kanlar ile kaplıydı. "

" Merve sakin ol, sende iyi biliyorsun ki Mustafa asla onun gibi insanlara kaybetmez. Hem şimdiki gücün ile yukarıya çıkmaya kalkışırsan sadece intihar etmiş olursun. Ruhun gelen baskıyı kaldıramaz parçalanır anlıyor musun ? "

" Evet, haklısın burda Mustafa' dan bahsediyoruz onunla savaşıp hiç yara almadan çıkması imkansız. "

Işıl sonunda zorda olsa Merve' yi ikna etmeyi başarmıştı. Merve içinde halen derin bir endişe beslesede artık bunu belli edemezdi.

***

Simyagerler Birliği' nin özel vip alanındaki gerginlik içeriye gelen yeni bir bilgi ile tavan yapmıştı.

Zehir Mezhebi üyesi aldığı son bilgiye göre Burkan üstünde kanlar varken kaçmıştı. Üstelik kaçma zamanı Ateş' in ölümü ile birebir uyuşuyordu.

" Buda ne demek oluyor Okan !!! "

Gelecekte mezhebin yeni lideri olarak bakılan Ateş' i ölümü Zehir Mezhebi için büyük bir kayıptı. Bu kayıbın altındaki en büyük şüpheli ise şuan Burkan' dı.

" Ne cüret ile benden hesap sorarsın. Benim kim olduğumun farkında mısın ? "

Daha önce Çınar' a karşı birlik olan iki güçlü taraf şimdi tüm güçlerini birbirine doğrultmuştu. İki büyük gücün tüm gücünü açığa çıkarması ortamdaki atmosferi daha boğucu bir hale getirmişti.

Şuan büyük bir savaşın çıkması için ufak bir kıvılcım çıkması yeterliydi.

" Beni kör mü sanıyorsun ? Yoksa Kanlı Dolunay Klan' ın benim Zehir Mezhebime savaş mı açmak istiyor ? "

Okan güçlü bir çıkış yaparak bu durumdan azda olsa kurtulmak istiyordu. Ama ölen kişi gelecek lider olarak bakılan biri olunca durum sandığı kadar basit olmayacaktı.

" Neyse şimdilik sana ayıracak vaktim yok o p*ç kurusunu bulup gerçekleri öğrendiğimde herşey ortaya çıkmış olacak. Şuanki gücü ile fazla uzaklaşmış olamaz. "

Ruh Kulesi' nin girişi belli bir süre sonra kapandığı için giren insanların sadece dışarıya çıkmasına izin veriliyordu. Yani birinin içeriye girip araştırma yapması imkansızdı. Eğer içerde biri ölmüşse bu kişi Ruh Kulesinin kapandığı gün yani açıldıktan sonra 7. gününde dışarıya atılıyordu.

Gökyüzü İmparatoruWhere stories live. Discover now