Bölüm 69: İç Öğrenci Testi (3)

2K 213 4
                                    

Mustafa merdivenlerin önünde kendini biraz topladıktan sonra yukarı çıkmaya başladı.

Merdivenlerde her attığı adım sonrası bedeni üzerine etki eden baskı artmış ve hareket hızı dahada düşmüştü.

İkinci kata ulaştığında etrafı kararmış ve baskı yapan güç 10 katına çıkmıştı. Mustafa etrafına biraz baktı ve yürümeye devam etti.

Birkaç adım sonrası birkez daha iğne yağmuru başlamıştı. Ama bu iğnelerin etkisi ilk kata göre daha güçlüydü. Bu iğneler 2. Seviye Gümüş Beden ekimine sahip birinin bedenini delecek güçteydi.

İlk kat aydınlık olduğu için insan iğnelerin nerden geldiğini görebiliyordu. Ama ikinci kat karanlık olduğundan görmüyordu. Bu testin zorluğunu dahada artıyordu.

Bu iğneler her seferinde bedeni üzerinde küçük kızarıklığa neden olmaya başladı. Hatta aynı yere birkaç kez isabet edenler küçük bir delik açmıştı.

" Bu iş gerçekten çok can sıkıcı bir hâl aldı. Yasmin uçuş modu. "

Mustafa ilk başta testi kendi saf gücü ile geçmek istiyordu. Ama artık bu test canını sıkmaya başlamıştı. Bu yüzden bir an önce bitirmek için nano robotları kullanmaya karar verdi.

~ Whoosh ~

Baskıcı güç sadece canlı bir bedene etki ettiği için nano robotlar bundan etkilenmiyordu, ama baskıcı güç Mustafa' ya etki ettiği için ağırlığı artmış buda nano robotların daha fazla enerji tüketmesine neden oluyordu.

İnsanlar Mustafa' nın ikinci kata çıktığını görünce merakları tavan yaptı. Ama birkaç saniye sonra daha ne olduğunu anlamadan, ikinci katı bitirmiş ve üçüncü kata çıktığını gördüler.

Herkes büyük bir şok içinde gördükleri şeye inanamıyordu. Yarım saat içinde ilk katı geçen biri, birkaç saniyede ikinci katı geçmişti. Bu insanlarının mantık duygusuna çok tersti. Herkes yanlış birşey olduğundan şüphe etmeye başladı.

Gökhan bunu görünce herkesten daha büyük bir şok yaşadı. Testin ayarı ile kendisi oynadığı için testin yeni zorluk seviyesini sadece kendisi biliyordu. Bu yüzden yaşadığı şok herkesten daha büyüktü.

" Bu beklenmedikti. Acaba garip hazinesini mi kullandı? Ama onların hepsine el konulmuştu. "

Gökhan kuleye meraklı bir şekilde baktı, Mustafa' nın ikinci katı nasıl geçtiğini düşünüyordu.

Yahya ve Caner yüzlerinde şaşkın bir ifade oluşmuş ama içlerinden nefret duygusu vardı. İlk başta Mustafa' nın testi sonuncu olarak bitirdiği için sevinmişlerdi. Ama daha ne olduğunu anlamadan ikinci katı geçince yüzlerinde garip bir ifade oluşmuştu.

Mustafa ikinci kattan direk üçüncü kata çıktı, burda ki baskıcı güç o kadar artmıştı ki nano robotlar olmasa yere pestil gibi yapışıp kalırdı.
Nano robotlar ile hızını hiç azaltmadan üçüncü katı geçmeye başladı. Üçüncü katın sonuna geldiğinde baskıcı güç kayboldu.

Mustafa aşağı indiğinde bedeni üzerinde küçük kanlı delikler vardı. Nano robotlar ile hızlıca uçmuş olsada, gelen yoğun iğne yağmurundan kurtulamamış ve bedeninde küçük delikler oluşmuştu.

Mustafa şuan nano robotları olduğu için kendini çok şanslı hissediyordu. Nano robotları olmasaydı bu testi geçmesi imkansızdı.

Mustafa nano robotları kullanarak üzerinde ki yaraları kapattı ve daha sonra kapılı kapıya yöneldi.

Bu sırada dışarda ki insanlar kendinden geçmişti. Gördükleri şey onlar için mucizeden daha üstün birşeydi. Kimleri hayal gördüğünü sanıp kendini çimcikledi ama yaşadıkları acı sonrası gerçek olduğunu anladılar.

Akademi tarihi boyunca sadece 10 kişinin gece bildiği testi Mustafa birkaç saniyede geçmişti. Bu insanlar üzerinde çok büyük bir şaşkınlık ve şoka neden olmuştu.

Gökhan bile artık ne yapacağını bilmiyordu. İşleri böyle planlamamışlardı.

Mustafa kapıyı açmaya kalkıştığında ilk başta başarısız oldu, daha sonra Veysel' in kapısını hatırladı ve zihin gücünü kapıya gönderdi.

Kapının üzerinde hemen rünik yazı ve semboller ortaya çıktı. Normal şartlarda biri bu rünik yazı ve sembolleri görmüş olsaydı, öfkeden delirdi. Çünkü rünik yazı ve sembollerin bazı yerleri eksik ve yanlış yerleştirilmişti.

Kulenin üç katına çıkarken sadece gerekli olan şey fiziksel güçtü, şimdi ise kişi ne kadar güçlü olursa olsun faydası yoktu. Bu kapıyı açmanın tek yolu bu rünik formülü çözmekti.

Mustafa rünik formülü bakınca yüzünde bir gülümseme oluştu, kendisi gibi gelişmiş çağdan gelen biri için bunlar basit şeylerdi. Kendisi çözemezse bile yanında Yasmin' i vardı.

Mustafa kapının yanında oturdu ve gözlerini kapatıp meditasyon durumuna geçti. Şuan sanal çalışma odasında rünik formülü yeniden oluşturuyordu.

Mustafa yaklaşık on dakika sonra yüzünde büyük bir gülümseme ile gözlerini açtı " Bu iş çok kolay oldu. " dedi. Daha sonra ellerini kapının üzerine koydu ve zihin gücünü gönderdi. Hemen ardından rünik yazı ve sembolleri değiştirmeye başladı.

Kısa birkaç dakika sonra zihin gücü tükenme noktasına geldi, bu sırada kapının kilidi olan rünik formül oluşmuş, göz alıcı bir parlaklıkta parlıyordu. Birkaç saniye sonra kapı gıcırtı eşliğinde açıldı.

Mustafa nano robotları yapmak için rünik dili öğrenmiş bu sayede bu zorlu kapıyı açmayı başarmıştı.

Kapı açıldığında ilk başta kör edici bir parlaklık ortaya çıktı, birkaç saniye sonra ışık ortadan kayboldu.

Mustafa açılan kapıdan içeri baktığında gözleri açıldı gördüğü manzara karşısında çok şaşırdı. İlk başta içerisinin değerli eşyalar ile dolu olduğunu sanıyordu, ama gördüğü manzara sonrası yanıldığını anladı.

Çünkü önündeki odanın ortasında sadece küçük bir toprak alan ve yanında küçük bir kutu vardı.

Kapı açıldığında akademinin kurulu olduğu dağın zirvesinde dört kişinin yüzünde büyük bir gülümseme vardı.

" Çok az kaldı, sen bile başaramazsan kimse kurucu liderin mirasını elde edemez. "

Akademi lideri Atabey yüzünde bir beklenti ifadesi ile aşağıya Test Kulesi' ne bakarak konuştu.

Atabey' in konuşması ile diğer üç kişide aşağıya doğru bakmaya başladı. Şuan hepsinin yüzünde bir bekletti vardı.

Uzun yıllardır bu akademide olan bu dört kişi her zaman kurucu liderin mirasını elde edecek birini çıkmasını bekliyorlardı. Şu an bu amaçlarına ulaşmaları için küçük birkaç adam kalmıştı. Bu da kendilerinde büyük bir heyecana neden oluyordu.

Gökyüzü İmparatoruDove le storie prendono vita. Scoprilo ora