Bölüm 177: Tehlikeli Kaçış (2)

1K 117 6
                                    

Savaş alanında ki insanlar Mustafa'nın sahip olduğu başka bir kimliği fark etmiş ve korku içinde titriyorlardı. Kimse Mustafa' nın güçlü bir suikastçi olacağı tahmin edemezdi.

~ Whoosh ~

Siyah pelerinli kişi ortadan kaybolduktan sonra Mustafa' nın yanında belirmişti.

" Yardımın için teşekkür ederim. "
Siyah pelerinli kişi Mustafa' nın arkasında belirdi ve sırtına basıp zıplamadan önce konuştu.

Mustafa daha ne olduğunu fark etmeden siyah pelerinli kişi sırtına basıp gökyüzüne zıplamıştı. Hedefinde tek bir kişi vardı. O da Ayşe' ydi.

Normalde Kader Alemi 6. Seviye üstü insanlar bu dünyaya gelmezdi. Çünkü bu dünya onlar için yararsızdı. Bu dünyada seviye atlamalarına engel olan bir güç vardı. Bu yüzden Terk Edilmiş Diyar genç nesilleri eğitmek için kullanılan bir alana dönüşmüştü.

Ekiciler için en değerli şey zamandı. Ne kadar güçlü olursa olsunlar sürekli jenerasyon yenileniyordu. Eğer zamanlarını bu dünyaya harçamak için uğraşmayı tercih ederseler yeni nesiller kendilerini geçebilirdi. Bu yüzden insanlar bu dünyaya gelmiyordu.

Siyah pelerinli kişinin gelmesinde ki tek amaç belliydi. Bir suikast yapmaktı.

Ayşe' ye normal şartlarda ulaşmak imkansızdı. Sahip olduğu üstün yetenek yüzünden birçok kişinin hedef listesindeydi. Ayşe gibi biri gelişmeye devam ederse var olan güç dengesini tamamen değiştirebilirdi.

Diğer güçlü imparatorlukların buna izin vermesi mümkün değildi. Fidan büyümeden hemen kurtulmaları gerekiyordu. Yoksa bunun için çok geç olacaktı.

" Yasmin! "

Mustafa kendi algısından hızlı hareket eden suikastçiyi fark edememişti. Suikastçi kendisini bir basamak taşı gibi kullandığı için bir meteor gibi yeryüzüne doğru düşmeye başlamıştı.

Aldığı hasar şuan önemli değildi. Önemli olan suikastçinin rotasında ki hedefti. Mustafa seslenmese bile Yasmin herekete geçmeye başlamıştı.

Suikastçi hızlı savaş gemisine doğru ilerlerken Yasmin hemen savunma durumuna geçmişti. Suikastçinin hızını heseba kattığında en iyi seçenek savunma yapmaktı.

" Bakalım bunu engelleyebilecekmisin? "

Suikastçinin yüzünde hafif bir tebessüm vardı. Uzun zamandır böyle ilginç bir suikast girişiminde bulunacaktı.

Bir elinde güçlü ve yoğun bir enerji topu oluştu ve ileri doğru fırlattı.

~ Bom ~

Güçlü bir patlama ile savaş gemisinde derin bir hasar oluşmuştu.
Yasmin gelen saldırıdan sıyrılmak için savaş gemisinin bir kısmını parçalasada bu bu kez başarılı bir plan olmamıştı.

Suikastçinin yolladığı enerji topu normal enerji toplarından değildi. Bu yüzden boşluk içinden geçerken kendiliğinden infilak etmişti.

Suikastçi daha önce uzaktan izlerken savaş gemisinin bu özelliğini görmüştü. Bu yüzden yapacağı saldırı şeklini daha önceden planlamıştı.

7. Seviye Kader Alemi uzmanından direk bir saldırı olan savaş gemisinde büyük bir hasar oluşmuştu. Hatta şuan savaş gemisi demek biraz güçtü.

Geminin yarısından fazlası param parça olmuştu. Uçuş sisitemleri hasar gördüğü için düşüşe geçmişti.

Mustafa savaş gemisinin aldığı hasarı gördüğünde gözleri genişledi. Çok büyük bir hata yapmıştı. İnsanları çok hafife almıştı. Kendisinin ve Yasmin' in gücüne çok fazla güvenmişti.

Bu yüzden insanlar arasında böyle bir uzmanın olacağını asla düşünmemişti.

" O kadar da harika değilmişsin. "

Suikastçinin yüzünde büyük bir hayal kırıklığı varken konuştu. Savaş gemisinin daha dayanıklı olmasını bekliyordu. Ama daha ilk saldırısında işi bitmişti.

İşlerin bu kadar kolay gitmesi hevesini kaçırmıştı.

" SEN!!! "

Mustafa gözleri önünde patlayan savaş gemisini gördüğünde ilk başta şok olsada daha sonra bu yerini büyük bir öfke duygusuna bırakmıştı.
Dengesini tekrar sağladığı gibi hızla suikastçiye doğru harekete geçti.

" Ne vahşi bir öldürme niyeti. Senin gibi biri ile tanışmayalı yıllar olmuştu. Bu biraz eğlenceli olabilir. "

Suikastçinin daha önce hevesi kaçmış olsada Mustafa' nın tepkisini gördüğünde dudakları biraz yukarı kalktı. Kendisini eğlendirecek yeni bir şey bulmuştu.

" Birleşik Teknik "

Mustafa yükselirken uzun zaman önce bir daha kullanmayacağını söylediği tekniği birkez daha kullanmıştı. Bu andan itibaren kendisine ne olacağını düşünecek kadar lükse sahip değildi.

Burada herşeyini ortaya koyması gerekiyordu. Son pişmanlığın fayda etmeyeceğini çok iyi biliyordu.

Bedeninden siyah bir aura çıkarken hızı birkaç kat daha arttı.

Suikastçi Mustafa' nın yaklaştığını gördüğünde halen sakindi. Mustafa' dan kaçma gibi bir niyeti yoktu.

Mustafa aradaki mesefe birkaç metreye indiğinde yakaladığı hız ve ivmeyi kullanarak güçlü bir yumruk attı.

Suikastçi ise gelen yumruğu sadece bir avucunu açıp tutmuştu. Küçük bir patlama olsada bu suikastçiyi hiç etkilememişti.

" Güçlü hazinelere sahip olsanda sadece bir çöpsün. Ne kadar yazık. "

~ Kırılma ~ 

Suikastçi Mustafa' nın tuttuğu eli sert bir şekilde sıktı. Sahip olduğu güç ile Mustafa gibi birinin bu güçe karşı koyması çok güçtü.

Nano robotlar tarafından korunsa bile parmak kemikleri kırılmıştı.

" Beni tutuğun için teşekkür ederim. Yoksa bu saldırıdan kaçabilirdin. "

Mustafa parmak kemiklerinin kırılmasına aldırmadı. Bu zaten başından beri planıydı. Böyle güçlü bir adam yapacağı tüm saldırılardan kaçabilirdi.

En iyi çözüm kaçamayacağı bir mesafeden güçlü bir saldırı yapmaktı.

" Sen yoksa... "

Suikastçinin gözleri birden genişledi. Hayatında ilk kez bu kadar çılgın birini görüşüydü. Tek bir saldırı yapabilmek için gerekirse bir kolu bile vermeye hazırdı. Şaşkın olsada dudakları daha da yukarı kalkmıştı.

~ Bom ~

Mustafa sahip olduğu tüm gücü bu saldırı için harcamıştı. Bedenindeki Qi bu saldırı sonrası nerdeyse bitmişti.

Güçlü bir patlama ile kendisi ve suikastçi zıt yönlere doğru uçmaya başladı.

...

Bu sırada yer yüzünde olan diğer insanlar sadece şaşkınlıkla olan bitenleri izliyordu. Bazıları daha önce Mustafa' nın kullandığı saldırı yöntemini duyduğu için tedbirlerini almıştı.

Ama çoğu halen yüksek frekanslı sesten etkilenmişti. Sese karşı koymak için birşeyler düşünürken daha ne olduğunu anlamadan seyirci konumuna düşmüşlerdi.

Savaşa güçlü üçüncü bir taraf dahil olmuştu. Bu onlar için büyük bir şanstı.






Gökyüzü İmparatoruजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें