Bölüm 12: Mustafa vs Cehennem Gorili

2.7K 276 3
                                    

Mustafa ve cehennem gorili bir kaç saniye boyunca bakıştılar. Zaman durmuş gibi ortam çok sessiz bir hale geldi. Sessizlik cehennem gorilinin saldırısı ile bozuldu.

~ Whoosh ~ Boomm ~

Liderin boyu 5 ile 6 metre arasında ve kasları çelikten bile daha sağlamdı. Sadece fiziki gücünün tek bir darbesi 8. Seviye Qi aleminde ki insanları öldürmeye yeter ve artardı.

Bedeni bir kaç ton ağırlığında olan liderin hızı hiçte yavaş değildi. Ama Mustafa' nın hızı ile ne yazık ki uyuşamıyordu. Güçlü kolunu Mustafa' ya doğru hareket ettirdiğin de Mustafa çoktan ortadan kaybolmuştu.

Çelikten daha sağlam ve büyük miktarda güç barındıran kolu yere değdiğinde devasa bir çukur ve yarıklara neden oldu.

~ Dond ~

Mustafa bu fırsatı kaçırmadan karşı saldırı yaptığında Cehennem gorili doğal enerjiyi bir kalkan olarak kullanmıştı.

Şu an Mustafa Cehennem gorilin diğer Cehennem gorillerden farklı olarak daha zeki ve daha güçlü olduğunu anlamıştı.

Mustafa' nın yaşadığı zaman dilimi daha kısa olmasına rağmen teknoloji sayesinde savaş tercübesi Cehennem gorilinden kat be kat fazlaydı.

Tecrübe ne kadar fazla olsada arada ki güç farkını eşitlemeye yetmiyordu. Mustafa tüm saldırılardan kaça biliyor olsa da saldırıları cehennem goriline işlemiyordu.

Savaş bir çıkmaza girmiş. İki tarafta bir birine karşı bir üstünlük sağlayamadı. Savaş böyle devam ederse kaybedecek kişi Mustafa olacaktı.

Nano robotları iki gündür sürekli kullanıyordu. Bu yüzden enerjileri tükenmek üzereydi. Ama Cehennem gorili 3. Seviye Mükemmellik aşamasına ulaşmış bu da kendisine sınırsız enerji sağlıyordu.

~ BOOOMMMM ~

Enerjisi tükenen nano robotların hızı düşmüştü. Eskisi gibi hızlı hareket edemeyen Mustafa Cehennem gorilinden gelen saldırıya maruz kalınca büyük bir patlama meydana geldi.

~ Puff ~

Onlarca metre yerde süreklenen Mustafa dengesini sağladığın da bir avuç dolusu kan kustu.

Nano robotlar gelen darbeyi karşılasa da oluşan şok dalgasına karşı bir şey yapamıyor oldukları için şok dalgası Mustafa' ya çarparak metrelerce sürükleyip kan kusmasına neden oldu.

" Bu hiç iyi değil. Yasmin araştırma daha bitmedi mi ? "

[ Biraz daha zamana ihtiyacım var. ]

" Böyle giderse en fazla 5 dakika dayanabilirim. 5 dakika vaktin var. "

[ Tüm destek birimleri ve yardımcı fonksiyonları kapatıp işlem hızını attırabilir ve daha hızlı sonuç alabilirim. ]

" İlk yardım hariç herşeyi kapat. "

[ Anlaşıldı. ]

Şu an Mustafa ' yı koruyan tüm nano robotlar ve elinde ki Kaos kılıcı ortadan kayboldu.

" Vakit kazanmak için bunu kullanmaktan çarem kalmadı gibi. "

" Giriş şifresi : MxT1a0..... "
Her şeyini kaybetmiş olan Mustafa hızlı bir şekilde iki yüzden fazla terim saydı.

[ Şifre onaylandı. Canavar modu aktif ]

Canavar modu beynin sinir sistemini etkileyip hissetme duygusunu ortadan kaldıran yasaklanmış bir savaş modudur.

Normal şartlarda beyin vücudu sınırlayıp bedene zarar verecek güçten fazlasını çıkarmasına engel olur. Ama Canavar modunda bu durum ortadan kayboluyordu.

Böylece kişi normalden iki veya üç kat daha güçlü bir hale gelebiliyordu.
Ama bu durum hep vücudu fazla yük bildirirken hem de düşünme yeteneğini sınırlayıp vahşi bir hayvana dönüşmesine neden oluyordu.

Şu an Mustafa olduğu yerde hareketsiz kalmış. Kahverengi gözleri kızıl bir renge bürünmüştü. Siyah saçları rüzgar ile dans ederken şeytani bir varlığa benziyordu.

~ Whoosh ~

Mustafa' nın hızı bir kaç kat artmıştı. Şu an bedeni sahip olduğu tüm yetenekleri kullanmasına izin veriyordu.

Mustafa ve Cehennem gorili daha önce hiç şahit olanmamış bir destansı savaşa başladılar. Bu güçler arasında güç farkının bu kadar büyük olduğu tarihte ki ilk ve tek savaştı.

Patlamalar ve kükreyişler tüm orman boyunca defalarca yankılandı. Cehennem gorilinin güçlü bedeni tüm saldırılar sonrasında hiç bir şey olmamış gibi duruyordu.

Ama Mustafa' nın bedeni kanlar ve yanık izleri ile kaplıydı. Normal bir insan bu durumda acı yüzünden hareket edemez çoktan ölmüş olurdu.

Bedeni yaralar kaplı olan Mustafa Cehennem gorili ile savaşırken hiç birşey olmamış gibi devam ediyordu.

~ Puff ~

Mustafa ne kadar devam etmek istese de bu bedeninin sınırı gibi görünüyordu. Bir avuç dolusu kandan fazlasını kusan Mustafa' nın şu an da kaç kemiği ve kaç organının ezildiği bir muamma idi.

Araştırmanın tamamlanması için gereken süre 5 dakika olmasına rağmen bu yüksek bir hızı sahip varlıklar için saatler gibiydi.

Şiddetli savaş devam ederken ateş kurdu mağarada Deniz' in korumalığını yapmaya devam ediyordu.

Efendisinin destansı savaşına tanık olurken kendine zor hakim oluyordu. Savaşa katılma dürtüsü olan ateş kurdu efendisine güvendiği ve emrini bozmak istemediği için sessizce savaşı izliyordu.

Çöküşün eşiğinde olan Mustafa sınırlarını zorlamaya devam ediyordu. Her an yere düşecek ve bir daha ayağı kalkamayacak gibiydi.

Bu manzarayı görenler akıllarından yıllar geçse de silinmez bir anı olarak kalırdı. Bedeninde ki tüm güçü kaybetmiş gibi Mustafa Cehennem gorilinden onlarca metre uzakta yere yığıldı.

Cehennem gorili büyük bir ateş topu Mustafa' ya doğru gönderdi. Bu ateş topu Deniz' e atılan ateş topundan bir kaç kat daha büyük ve daha yoğun bir ateş gücü içeriyordu.

Yol boyunca önüne çıkan herşeyi yakarak devam eden ateş topu Mustafa ulaşınca büyük bir patlama ve şok dalgası oluştu.

Şok dalgası orman boyunca yankılanırken devasa bir mantar bulutu gökyüzü yükseldi. Mantar bulutunun büyüklüğü patlamanın şiddetini tarif etmek için yeterli idi.

Patlamanın etkisi ortadan kalkınca devasa bir çukur ortaya çıktı. Patlama sonrası parçalara ayrılması gereken Mustafa etrafı nano robotlar ile kaplı bir şekilde sapa sağlam ayakta duruyordu.

Yasmin işlemi 1 dakika erken bitirmiş ve hemen Savaş moduna geçmiş idi.
Nano robotlar ateş topu gelmeden bir kaç saniye önce Mustafa' yı sarmış büyük ve güçlü bir kalkan oluşturmuştu.

Nano robotlar tam güç ile çalışıp hemen Mustafa' nın ağır yaralarını tedavi etmeye başladı. Canavar modun dan çıkan Mustafa tüm hislerini geri kazanmıştı.

~ Ahhhhhh..... ~

Hislerini geri kazanınca tüm bedeninden gelen acıya daha fazla dayanamayan Mustafa acı içinde haykırdı.

Daha sonra acı duygusunu bastıran Mustafa gökyüzüne yükseldi. Elinde kaos kılıcını tutarken. Gökyüzünden Cehennem gorillerine seslendi.

" Şimdi geri ödeme vakti. "

Gökyüzü İmparatoruOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz