Bölüm 110: Peri Görünümlü Şeytan

1.9K 180 14
                                    

Yasmin üstün hesaplama yeteneğini kullanarak Burkan' ı etkisiz hale getirmeyi başarmıştı.

Burkan kendi bedeninde habis kalmış artık hareket edemiyordu, Yasmin izin vermezse nefes bile alamayacaktı.

Yasmin kanatlarını birkaç kez çırptı ve yüzünde sevimli bir gülümseme ile Burkan' ın hemen yanına geldi.

[ Efendim biraz tuhaf bir insan, hiç tanımadığı birinin acı çektiğini görse hemen ileri atılır. Sence de bu biraz tuhaf değil mi? Ne kadar acı çekeceğini hiç düşünmez. Bunu hiç anlamıyorum ama bu yönünü de seviyorum. Biliyor musun birkaç hafta önce bir kişi bana zarar verdi, o zaman efendimi görmen lazımdı. Öfkeden kudurmuştu. Ama sonunda yine kendisi çok büyük bir acı çekti. ]

Burkan, Yasmin' in Mustafa hakkında efendisi olarak bahsetmesine şaşırmış olsada şuan tek yapacağı şey Yasmin' i dinlemekti.

Yasmin biraz duraksadı ve Burkan' a baktı ve devam etti [ Neden bunları sana anlattığımı merak ediyorsun değil mi? Sebebi çok basit senin kime zarar verdiği iyice anlamını istiyorum. Benim değerli efendime zarar verdikten sonra sadece ölüm ile kurtulamayacağı anlamını istiyorum. ]

Yasmin şuana kadar yüzünde hep tatlı bir gülümseme sürdürürken şimdi öfkeli bir yüz ifadesi vardı.

Yüzündeki sevimlilik ile öfkeli bakışları tam olarak uyuşmasada bu yinede Burkan' ın kalbine derin bir korku bırakmaya yetmişti.

[ Efendim olsa senin gibi birini hemen öldürürdü, ama merak etme ben efendim gibi değilim. Seni sağ bırakacağım. ]

Burkan, Yasmin' in sözlerinde hiçbir iyi niyet hissetmiyordu. Aslında daha çok korkuyordu. Efendisine bu kadar önem veren biri nasıl olurda kendisine hiçbir zarar vermeden bırakacaktı.

[ Senin gibi erkeklerin güçten daha çok önemsedikleri şey erkeklikleri değil mi ? Sanırım sana ne yapacağıma karar verdim. ]

Burkan, Yasmin' in sözlerini duyduğunda gözleri korkuyla hemen genişledi. Bedenini sürekli olarak hareket ettirmeye çalışmaya başladı.

Yasmin' in sözleri çok açıktı kendisine ölümden daha ağır bir ceza veriyordu, gurur duyduğu erkekliği şimdi tam olarak nasıl bir varlık olduğunu bilmediği biri tarafından alınacaktı.

[ Senin gibi biri eminim zamanında bir çok temiz ve saf kızı kirletmiştir. Değil mi ? O kızların nasıl hissettiğini birazdan daha iyi anlayacaksın. ]

Burkan bir anlık geçmişe baktığında Yasmin' in dediği gibi birçok kızı kirlettiğini anımsadı. Genç ve temiz kızların kendisine yalvardıkları an büyük bir zevk alıyordu. Ama şimdi içinde büyük bir pişmanlık vardı. O kızları kirletmeseydi şimdi kendini savunabilirdi.

Yinede erkekliğinin gitmemesi için ağzını açıp yalvarmak istiyordu. Ama sinir sistemi Yasmin tarafından ele geçirilmişti. Beyninden bedenine giden tüm bilgiler Yasmin tarafından engelleniyordu.

[ Şimdi konuşa bilirsin. ]

Yasmin, Burkan' ın konuşmak için verdiği büyük mücadeleyi gördüğünde konuşması için izin verdi.

" Lütfen yalvarırım orama dokunma. Ne istersen yaparım. Herşeyi yapmaya hazırım. Sağa git dersen soluma asla bakmam... "

Burkan, Yasmin gibi bir varlığın tehditler ile korkutulmayacağını çok iyi biliyordu aksine bu onu dahada fazla kızdırabilirdi. Bu yüzden tehdit yerine sürekli olarak yalvarmayı seçti.

[ Bu kadar çok üzülmene gerek yok o bölgeni boş bırakmayacağım. Yerine çok sevdiğin kadın organı koyacağım. Gördüğün gibi ben çok düşünceli biriyim. ]

Burkan, Yasmin' in sözlerini duyduğunda önceki korkusu on kat dahada artmıştı. İlk başta Yasmin' in kendisini sadece hadım edeceğini sanmıştı. Ama şimdi öyle olmadığını anladı en başından beri cinsiyetini değiştirmeyi planlıyordu.

Bu kendisi için ölümden daha büyük bir cezaydı. Eğer dediğini yaparsa artık bu utanç ve aşağılanma ile yaşayamazdı.

Şuan içindeki tek umut Mustafa' nın uyanıp bu manyak peri görünümlü şeytandan kendisini kurtarıp direk öldürmesiydi.

[ Şimdi anladım çok acı çekeceğin için korkuyorsun. Merak etme bu işte çok iyiyim. Bak sana olacakları şimdiden göstereyim. ]

Yasmin, Burkan' ın zavallı haline baktığında en ufak bir acıma hissi yoktu. Aslında dahada zavallı bir duruma getirmeyi planlıyordu.

Küçük elini açtı ve ortaya üç boyutlu bir görüntü çıktı. Bu görüntüde bir insanın cinsiyetinin nasıl değiştirileceğini aşama aşama gösteriyordu.

[ Gördüğün gibi korkmana gerek yok. Güvenli ellerdesin. Seninle işin bittiğimde çok güzel bir kız olacaksın. Herkes sana hayran olacak. ]

Burkan yeni izlediği görüntünün nasıl oluştuğuna dikkat edecek bir durumda değildi. Onun tek derdi birazdan gidecek erkekliğiydi.

Eğer birşeyler yapmazsa bir daha insan içine çıkamazdı. Tek çaresi intihar etmek olacaktı.

Yasmin, Burkan' ın solmuş haline baktı ve yüzünde tatlı bir gülümseme varken devam etti.

[ Kimse seninle birlekte olmayacak diye korkmanada gerek yok. Çünkü seni ünlü bir genel eve satacağım. Efendim tarafından yapılan afrodizyakın etkisi ile ölene kadar istediğin kadar kişiyle birlikte olabileceksin. Gördüğün gibi ben düşünceli bir kişiyim. Senin için herşeyi düşünüyorum. Neden halen bu kadar korkuyorsun ? Bir türlü anlamıyorum. ]

Burkan, Yasmin' in olanlarını duyduğunda artık korku, şok, şaşkınlıkla gelen tükenmişliğe bilinci daha fazla kaldıramadı ve bayıldı.

" Ne.. ne olur ? Yoksa... "

Burkan gözlerini tekrar açtığımda kısa bir süre olanları anlamadı ama daha sonra hemen alt bölgesine baktı ve halen erkekliğinin sağlam olduğunu görünce rahat bir nefes aldı.

[ Bu kadar korkmana gerek yok. Ben bile bir saniyede o ameliyatı yapamam. ]

" Bir saniye mi? "

[ Bu kadar çok şaşırma bilincin sadece bir saniye kapandı o kadar. ]

Burkan' ın bilinci kapandığında Yasmin hemen devreye girmiş ve Burkan' ı hemen uyandırmıştı.

" Bana  işkence et, derimi yüz, kemiklerimi kır ama ne olur bana onu yapma... "

Burkan hayatı boyunca birçok savaşa girmişti ama ilk kez böyle bir durumla karşı karşıyaydı. Yasmin' in yöntemindense günlerce işkence edilerek öldürülmeye hazırdı.

[ Hımm.. Elindeki tüm perileri serbest bırak, onlar benim için önemsiz olsada efendim için halen değerli. Eğer tek bir hata yaparsan olacakları biliyorsun değil mi ? ]

Burkan, Yasmin söylemesede şuan bir hata yapabilecek kadar aptal ve cesaretli değildi.

Yasmin' in sözleri üzerine Burkan Ruh dünyasından perilerin çıkmasına izin verdi ve onları zorla yaptırdığı antlaşmadan serbest bıraktı.

Periler, Ruh dünyasından olanları az çok gördükleri için sessizce bir kenara geçti.

" Dediğini yaptım artık buna o şeyi yapmayacaksın değilmi ? "

[ Sana öyle bir söz verdiğimi hatırlamıyorum. Ben senden sadece perileri serbest bırakmanı istedim sende bıraktın. Burda bir söz görüyor musun ? ]

Burkan, Yasmin' e karşı çıkmak istiyordu ama şuan bunu yapacak bir konumda değildi. Tek yapacağı itaatkar bir köpek gibi sözlerine uymak ve emirlerinden bir santim bile dışarı çıkmamaktı.





Gökyüzü İmparatoruWhere stories live. Discover now