Bölüm 61: Ruh Sözleşmesi (2)

2.1K 211 3
                                    

Altı kişi daha önce hiç uçabilen bir insan görmemişti. Bu yüzden Mustafa' nın uçabildiğini görünce gözleri ve ağızları açıldı, büyük bir şaşkınlık yaşıyorlardı.

Grup lideri bir süre sonra üzerinde ki şaşkınlığı atınca Mustafa' nın ekimine baktı, 7. Seviye Qi aleminde olduğunu gördü ve biraz rahatladı.

İlk başta Mustafa' nın uçabildiğini görünce gücünün çok güçlü olduğunu tahmin ediliyordu. Bu yüzden korkuyordu. Ama şimdi Mustafa' nın gücünü öğrenince elinde ki hazine ile hava atan bir çöp olduğu anladı. Bu da kendisinde ister istemez bir rahatlamaya neden oldu.

Diğer grup üyeleride bunu fark ettiğinde üzerlerinde bir yük kalkmış gibi rahat bir nefes aldı.

Küçük peri daha önce hiç dışarı çıkmadığı için Mustafa' nın uçabiliyor olmasına şaşırmadı. Bunun normal birşey olduğunu sanıyordu.

Grup lideri baskıcı bir güç ile " Bu peri artık Kanlı Dolunay Klanı' na ait. Canını seviyorsan..."

Mustafa grup liderine küçümser bir şekilde baktı, sözünü bitirmesine izin vermeden öfkeli ile  " KAPA ÇENENİ !!!" dedi.

Grup lideride dahil herkes üzerine baskı yapan bir güç hissetti. Mustafa grup liderinin konuşurken kendisini korkutmak için yaptığı baskıcı gücü hissetmişti. Bu yüzden kendiside konuşurken daha baskıcı bir güç ile konuştu.

Bu baskıcı gücü hisseden altı kişi üzerlerinde birkaç ton ağırlık varmış gibi hissetti. Bu baskıcı gücü dayanamayan grup en zayıfı olan 1. Seviye Gümüş Beden aşamasında ki kişi bir avuç dolusu kan kustu.

Daha önce Mustafa' ya küçümser bir şekilde bakan altı kişi şuan da çok büyük bir hata yaptığını anladı.

Mustafa ilk geldiği andan beri bu kişilerin Kanlı Dolunay Klanı' na ait olduğu anlamıştı. Bu içimde yatan öfkeyi tahrik etmişti. Bide grup liderinin kendisine karşı baskıcı bir güç ile konuşması uyuyan öfkesini uyandırmıştı.

Küçük peri altı kişinin korkmuş ifadesine baktıktan sonra gözyaşlarını sildi. Mustafa baktı ve " Beni mi kurtarmaya geldin?" dedi.

Mustafa küçük perinin kanlar içinde kendisine büyük bir umutla bakmasından çok etkilendi. Hafif bir gülümseme ile periye baktı ve yavaşça yere indi.

Soğuk ve öldürme niyeti ile grup liderine baktı ve " Elindekini bırakırsan hepinizi acısız bir ölüm ile  ödüllendirecem. " dedi.

Grup lideri Mustafa' nın kendinden emin bir şekilde davranmasına ve kendisini küçümsemesine çok sinirlendi. Yüzünde mor büyük damarlar çıktı ve  " Kendini birşey sanma." dedi.

Daha sonra küçük periyi bir köşeye fırlattı ve kılıcını çekip hızla ileri doğru hareket geçti.

Grup lideri şuan Mustafa karşı çok büyük bir öfke içindeydi. Bu yüzden küçük peri artık umrunda değildi. Tek hedefi Mustafa' ya işkence yaparak öldürmekti.

Grup lideri hızla Mustafa yaklaştı, aradaki mesafe bir kaç metreye inince gökyüzünden bir ışık hüzmesi ikisinin arasına indi.

Işık hüzmesi dağıldığın da ateş kurdunun büyük bedeni ortaya çıktı, efendisinin ne yaptığı anlamadığı için biraz geride kalmıştı. Geldiğinde grup liderinin saldırısını gördü ve hemen araya girdi.

Mustafa, ateş kurduna yüzünde büyük bir gülümseme ile baktı, ruhsal bir bağları olduğu için savaşma isteğini çok iyi anlıyordu. Bu yüzden " Bu av benim sen diğerleri ile ilgilen" dedi.

Gökyüzü İmparatoruWhere stories live. Discover now