Bölüm 182: Anka Diyarı

1K 118 5
                                    

Mustafa kızlara baktı. Hepsinin yüzünde büyük bir endişe ifadesi vardı. Sevdikleri adam bir çok kişinin hayatını kaybettiği bir teste girecekti.

Bu testin zorluğunu tarif etmek imkansız. Daha önce buraya giren kimse dönmemişti. Bu da tek bir sonuç gösteriyordu. Bu testi daha önce geçen kimse olmamıştı.

Mustafa endişeli yüzlere baktı. Burdaki herkes hayatında önemli bir yere sahipti. Onları böyle görmek biraz can sıkıcı bir durumdu.

" Merak etmeyin herşey yoluna girecek. "

Mustafa kızlar ile vedalaştıktan sonra ilerledi ve mağaranın içinde bulunan altın renkli kapıdan içeriye girdi.

...

Mustafa kapıdan girdikten sonra tanıdık bir duygu hissetti. Bedeni hafiflemiş, başı biraz dolanmıştı. Bunu daha önce terk edilmiş diyara girirken hissetmişti.

Mustafa şimdi anladı ki başka bir boyuta gidiyordu.

" Birazdan benim yarattığım Anka diyarına gireceksin. Testi geçmen için 1 yılın var. "

" 1 yıl mı? " Mustafa, Anka' nın bilgilendirmesinden sonra şaşırmıştı. 

Gideceği yerde kendisinin neyin beklediğini bilmiyordu. Ama  1 yıllık bir zaman sınırı olduğu için sınavın çok zor olduğunu anlamıştı.

" Merak etme gideceğin yerle burası arasında ki zaman akışı farklı. Anka Diyarında ki 1 yıl burada bir güne eşit. O dünyada bir yıl boyunca hayatta kalabilirsen testi geçmiş olacaksın. "

Anka, Mustafa' nın tepkisine baktıktan sonra kısa bir açıklama daha yaptı.

Mustafa, Anka' nın yeni açıklamasını duyduğunda biraz rahatladı. Bir yıllık bir zaman dilimi çok uzundu. Bu süre zarfında dışarının ne kadar değişeceğini bilmiyordu. En önemlisi ise Terk Edilmiş Diyar' ın kapanma ihtimali vardı. Bu dünyada sonsuza denk kalabilirdi.

Mustafa rahatladığında  Anka' nın sözlerini birkez daha düşündü. Bir kişi başka bir boyut yaratabilirmiydi?

Biraz düşündüğün mantığını az çok anlamıştı. Kendisi bile eşyalarını koymak için küçükte olsa bir boyut oluşturabiliyordu.

Mantık tıpkı yaptığı uzay yüzüğü gibiydi. Ama bu sefer daha büyük ve karmaşık bir dizaynı vardı.

Ama Mustafa için şimdi bunu düşünme sırası değildi. Şimdi yüzleşmesi gereken daha büyük sorunları vardı.

Anka diyarında  ne ile karşılaşacağını bilmiyordu. Testi geçmek istiyorsa şuan gereksiz düşünceleri aklından atıp odaklanması gerekiyor.

...

Bir süre sonra Mustafa boyutlar arası geçişi tamamlamıştı. Gözlerini açtığında etrafı kızılımsı bir renk tonu ile kaplıydı.

" Hö..hö..hö.. "

Mustafa boyuttun çıktıktan sonra aldığı ilk nefeste tüm vücudu içinde çılgınca koşan ateşten atlar ile dolmuş gibiydi.

İç organlarından gelen derin bir acı vardı. Her ne kadar acıya karşı belli bir toleransı olsada beklenmediği zaman gelen acıya karşı koymak gibi bir gücü yoktu.

Mustafa hemen meditasyon durumuna geçti ve vücudunda çılgınca koşan enerjiyi dengelemeye çalıştı. Bu sırada nefesini tutmuştu.

Başka bir nefes aldığında iç organlarının bunu kaldıracağından emin değildi.

Mustafa ilk nefesin enerjisini dengelemek için  5 dakika boyunca meditasyon yaptı.

Daha sonra ikinci bir nefes aldı ve meditasyon durumuna geçti.

Mustafa şimdi neden kimsenin başarılı olmadığını anlamıştı. Bu ortamda nefes almak bile zordu. Eğer biraz daha dikkatsiz olsaydı çok ağır yaralanacaktı, hatta ölme ihtimali bile vardı. 

Mustafa'yı rahatlatan tek şey  testin sadece kendisini içermesiydi. Nefes bile almanın zor olduğu bu Anka Diyar' ında kızların hayatta kalması imkansızdı. Şuan kendisi bile hayatta kalacağından emin değildi.

Özellik Deniz için bu dünya tam bir cehennemdi. Deniz' in sahip olduğu güç ile burada bir dakika durması bile zordu.

Mustafa ikinci nefesin enerjisini dengelemek için bu sefer 4 dakika 50 saniye harçamıştı.

Mustafa' nın şuan ki bedeni normal bir insankinden daha farklıydı. İyleşme yeteneği normal bir kişiden onlarca kat daha fazlaydı. Buda aldığı nefes sonrası oluşan hasarı hemen tedavi etmesini sağlıyordu.

İkinci nefesin oluşturduğu hasar ortadan kalktıkdan sonra Mustafa bir nefes daha aldı.

Üçüncü nefesin enerjisini dengeleme süresi bu sefer 20 saniye daha azalmıştı. Bu sefer 4 dakika 30 saniye harcamış oldu.

Mustafa' nın bedeninde ki değişiklik sadece yenilenme hızını değil adaptasyon hızınıda arttırmıştı.

Mustafa birgün boyunca sürekli meditasyon yaptıktıktan sonra artık rahat birşekilde nefes alabiliyordu.
Bedeni sürekli hasar ve yenilenme sonrası değişmişti. Artık aldığı nefeslerden sonra bedeninde koşan ateşten atları dengelemesine gerek yoktu. Bu atların bedeni üzerinde en ufak bir etkisi kalmamıştı.

Mustafa ortama adapte olduktan sonra yavaşça ayağa kalktı. Bir günlük işkence görmesine rağmen bundan önemli birkaç kazanç sağlamıştı.

Şuan beden gücünün biraz artığını rahat bir şekilde anlıyordu. Bu ortam bedeni tıpkı bir demir gibi ısıtıp dövmüş ve daha sağlam bir hale getirmişti.

Mustafa' nın zihninde bir düşünce oluştu. Beden gücünü artırmanın getireceği faydaları düşününce biraz heyecanlandı.

Kendinden daha güçlü rakipler ile karşılaşsa bile bedeni sayesinde kazanma şansı vardı. Hem beden hemde Qi gücünün getireceği savaş gücünün çok fazla yararı vardı.

Nano robotların oluşturduğu zırhın etkisi gitgide azalıyordu. Karşılaştığı rakipler sürekli daha güçlü oluyordu.

Güçlü rakiplere karşı sevdiği ve değer verdiği kişileri korumak istiyorsa daha güçlü olması gerekiyordu.

" Ne yazıkki artık bu ortam beni etkilemiyor. " Mustafa biraz hayal kırıklığı ile mırıldandı.

Beden gücünü arttırma fırsatı daha önce hiç olmadı, şimdi burada küçük bir fırsat bulmuştu ama bedeni çabuk adapte olduğu için hiçbir etkisi kalmamıştı.




Gökyüzü İmparatoruWhere stories live. Discover now