Bölüm 32: Göksel İmha (2)

2.1K 214 9
                                    

" Seni p*ç defol "

Mustafa zaten Deniz' in kaçırılmasına çok sinirlenmiş bide insanlar onu engellemeye kalkışınca öfkesi patlama noktasına ulaşmıştı.

Yumruğu tüm gücü ile sıktı ve Demirkurt' a doğru hareket ettirdi.

~ Clank ~

Demirkurt' u gelen saldırıyı 2. Kademe silahı ile savunmak istedi ama yumrukla temas ettiği zaman üzerinde catlaklar oluştu.

Gelen saldırının şiddeti ile Demirkurt onlarca metre geriye doğru sürüklendi. Yüzünde şok bir ifade ile Mustafa baka kaldı.

Mustafa' nın güçlü olduğunu biliyordu. Ama tek yumruk ile 2. Kademe bir silaha zarar vere bilmesini beklemiyordu.

" Gerçekten güçlüsün ama daha gidecek çok yolun var "

Demirkurt sahip olduğu tüm gücü kılıcına yönlendirdi ve Mustafa doğru harekete geçti. Doğan' da Demirkurt ile iş birliği yaparak ileri harekete geçti.

İki klan liderinin iş birliği ile Mustafa ile defalarca saldırı alış verişi de bulundular ama son darbe inerken iki klan liderinin silahları daha fazla dayanamadı ve parçalara ayrıldı.

" Seni p*ç "

Değerli silahı parçalara ayrılan Demirkurt' un öfkesi patladı. Bu silahı almak için büyük bedel ödemişti. Ama şimdi verdiği tüm emekler boşa çıkmıştı.

Artık yakın mesafe dövüşün işe yarayacağını anlayan iki klan lideri belli bir mesafe geri çekilerek saldırıya başladı.

Onlarla birlikte binlerce kişi uzaktan Mustafa doğru saldıraya başladı.
Saldırılar Mustafa ulaşınca büyük bir patlama gerçekleşti.

"Öldü mü ? "
" Bilmiyorum "

İnsanlar merak içinde toz bulutunun dağılmasını ve Mustafa' nın ölüp ölmediğini beklemeye başladı.

Toz bulutu daha dağılmadan büyük bir eğik çizgi ile ortadan ikiye bölündü. Bu eğik çizgi Mustafa ateş gorilleri ile savaştığı sırada öğrendiği teknikti.

Eğik çizgiyi görünce tüm insanlar korkudan hareket edemez hale geldi. Eğik çizginin içinde barındırdığı güç üzerlerine inanılmaz bir baskı ve ölümcül bir hava hissettiriyordu.

Bu eğik çizgi onlara ulaşırsa ölümleri kesindi. Bu sondan Demirkurt ve Doğan bile kurtulamazdı.

~ BOOOMMM ~

Herkes ölümlerini beklerken kampın içinden başka bir eğik çizgi çıktı. İki eğik çizginin çarpışması sonucu büyük bir patlama gerçekleşti.

~ Puff Puff Puff... ~

Patlamanın şok dalgasına maruz kalan insanların hepsi kan kusmaya başladı.

" Gücün dikkate değer ama bu halen değersiz bir çöpsün. "

Daha önce Doğan ve Demirkurt' un korktuğu genç adam sonunda savaşa katılma kararı aldı. İlk başta keyifli bir şekilde savaşı izlerken Mustafa' nın yolladığı eğik çizgiyi çok tehlikeli bulmuş ve savaşa katılma kararı almıştı.

" Haa.. Demek güvendikleri kişi sensin ? "

Mustafa bir hafta boyunca sadece deney yapmamış o sırada Ruh Şehrindeki güçler hakkında bilgide almıştı.

Aldığı bilgiler sonrası içi rahattı çünkü %100 Savaş Modu ile başa çıkabilecek güçte kimse yoktu.

" Benim ne yapacaksın ? "

" Ne mi yapacam. Sadece bedeninde ki her kemiği kıracam o kadar "

" Hahaha... "

Genç adam bir kaç dakika boyunca güldü. Sanki hayatında ki en komik espriyi duymuş gibiydi.

~ Whoosh ~

Daha sonra inanılmaz bir hızla harekete geçti. İleri çıkanca yaydığı enerji sonrası genç adamın neden Mustafa' dan hiç korkmadığı anlaşılıyordu.

Çünkü genç adam 3. Seviye Çelik Beden aşamasında bulunuyordu. Bu güç Ruh Şehrinde yaşayan insanların rüyalarında bile hayal edemeyecekleri kadar büyüktü.

~ Dond ~

Mustafa ve genç adamın kılıçları çarpıştığında etrafa inanılmaz bir şok dalgası yayıldı. Şok dalgasından etkilenmemek için insanlar onlarca metre geriye çekilip savaşı izlemeye başladı.

" Hazinen gerçekten inanılmaz. " Genç adam Mustafa ile ilk temastan sonra övgüde bulundu.

Çünkü elinde tuttuğu kılıç 3. Kademe bir silahtı. Onun keskinliği ve sertliği ile başa çıka bilmek çok zordu.

~Dong Dong Dong... ~

Mustafa ve genç adam ardı ardına darbe alış verişinde bulundu. İlk başta genç adam baskın durumdayken Yasmin sayesinde Mustafa dengeyi sağlaya bildi.

Her darbe alış verişinde Yasmin genç adamın hareketi analiz ediyordu. Böylece kısa bir alış verişinden sonra Yasmin genç adamın analizi bitirip dengeyi sağlamış oldu.

Mustafa savaşın dengesini sağlayınca genç adamın yüzü düştü sonra öfkelenmeye başladı. Mustafa' nın yaydığı enerjiden 7. Seviye Qi aleminde olduğunu hissede biliyordu.
Onun seviyesinde ki bir çöpün kendisi ile denk savaşa bilmesi onu gerçekten çok sinirlendirmişti.

" Haddini bil " Öfke ile Mustafa ardı ardına eğik çizgi gönderdi. Bu çizgilerin her biri daha önce gönderdiği eğik çizgilerden daha güçlüydü.

Saldırılar Mustafa' ya ulaştığında Mustafa çoktan ortadan kaybolmuştu. Sırt roketi sayesinde gökyüzüne yükselmişti. Mustafa gelen saldırıyı direk karşılamanın kötü olduğunu düşündü ve tek çare olarak uçmayı seçti.

İnsanlar ilk Mustafa geldiğinde gökyüzünden geldiğini bilmiyordu. Bu yüzden Mustafa' nın uça bildiğini görünce hepsinin yüzünde şok bir ifade oluştu.

Genç adamın yüzünde bile şok bir ifade vardı. Şu an sahip olduğu güç ile bile uçamıyordu. Ama Mustafa 7. Seviye Qi alemi ekimi olsada sahip olduğu hazine sayesinde uça biliyordu.

" O hazineyi gerçekten istiyorum "

Genç adam ile Mustafa arasında hiç bir şikayet olmamasına rağmen genç adamın iki klan lideri ile iş birliği yapmasının nedeni sahip olduğu hazine yüzündendi.

Bu hazineyi elde ederse güçü inanılmaz artacak ve Kırmızı Dolunay   Klan' ında ki konumunu daha da arttıra bilecekti.
















Gökyüzü İmparatoruOù les histoires vivent. Découvrez maintenant