Bölüm 7: Qi' yi Keşfetme

3.2K 296 5
                                    

Deniz ilk şoku atlattıktan sonra biraz olsun sakinleşti. Derin bir nefes aldı ve aklında ki soruları sormaya karar verdi.

" Sende kimsin, benden ne istiyorsun , yanında neden peri var ... "

" Sakin ol biraz. Önce yemek yiyelim daha sonra konuşuruz. " diyerek Mustafa Deniz' in konuşmasını yarıda kesti.

Mustafa elini çantasına kattı ve yakaladığı diğer boynuzlu tavşanı çıkardı. Deniz bunu görünce bir kez daha şok oldu.

Çünkü boynuzlu tavşanın gücü zayıf olsada hızı ve çevikliği olağanüstüydü. Buna küçük vücudunu da katarsak yakalanması çok zordu.

Kendisi Su klan prensesi olmasına rağmen tek bir kez yiye bilmişti. Asla o etin muhteşem tadını unutamamışdı. Şimdi Mustafa bir kez daha o muhteşem tadı tatmasını sağlayacak buna nasıl karşı koyabilirdiki.

" Sende acıkmış olmalısın yarım saate yemek hazır olur . O zamana kadar biraz daha dinlen . "

Deniz bu sefer konuşmadı sadece başını sallayarak onayladı. Çünkü etin tadını düşünürken ağzı sulanmış konuşacak durumda değildi. Sonra hafif bir şekilde yutkundu.

Boynuzlu tavşanlar vejetaryen oldukları için sadece doğal enerji barındıran bitkiler ile besleniyorlardı. Bu da etlerinin daha lezzetli ve besleyici yapıyordu. Tadını bir kez alanlar ömürleri boyunca asla unutamama nedeni buydu.

Yarım saat hızlıca geçti ve yemek hazır oldu. Mustafa nano robotlar sayesinde hızlı bir şekilde yemeği hazırladı. Nano robotlar birleşerek bir fırın şeklini alması Deniz' i tekrar şaşırtmıştı.

Yemek hazır olunca nano robotlar bu sefer bir yemek masası şeklini aldı. Deniz hayatı boyunca bir çok hazine görmüş ve duymuş ama asla Mustafa' nın sahip olduğu şekilde mantık dışı bir hazine ne görmüş nede duymuştu.

Mustafa yemeği tabaklara katınca enfes bir koku tüm mağaranın içini sardı. Deniz ve Mustafa bu koku tarafından büyülendiler. Yeni yemek yemiş olan ateş kurdu bile bu koku tarafından büyülenmiş gibiydi.

Hemen Mustafa' nın yanına gelip bir kaç kez kükredi. Koku tarafından büyülenen Mustafa ve Deniz kendilerine geldiler. Ateş kurdunun niyetini anlayan Mustafa bir tabakta ateş kurduna doldurdu.

Mustafa yemeği hazırlarken nano robotlar tarafından toplanan bitkileri de içine katkı. Bu bitkiler normal bir insanın ömründe bir kez görebileceği yüksek değerde doğal enerji barındıran nadir bitkilerdi.

Nano robotlar sağlık alanında geliştiği için veri tabanın da tüm bitkilerin özellikleri kaydedilmişti. Mustafa bunu bildiği için bir grup nano robotu sağlık açısından en yararlı bitkileri toplamasını emretmişti.

Mustafa yemeği hazırlarken Deniz bu bitkileri fark etmemişti. Ama şimdi yemeği yiyince bedenine yüksek bir miktarda doğal enerji girdi. Doğal enerji akışı tarafından sarılan Deniz gözlerine gece ışık tutulmuş kediye döndü.

Bedeni biraz titredi ve önündeki tabağı tek seferde bitirdi. Son lokmayı alınca tüm vücudu boyunca dolaşan büyük miktardaki doğal enerji tükenmiş dantian bölgesine akın etti.

Deniz daha öncesinden Qi' sini dağıttığı için tüm ekimi yok olmuştu. Ama şu an bedenine giren doğal enerji hızlı bir şekilde gelişip eski ekimine kavuşmasını sağlayacaktı.

Deniz hemen yere çapraz şeklinde oturup meditasyon durumuna geçti. Bu fırsatı kaçırmak istemiyordu.

Umutları tükenen Deniz için çölde susuz kalmış bir insanın aniden önünde bir vaha belirmesi gibiydi. Bu fırsatı nasıl kaçırabilirdi.

Deniz' in yemeğini bitirip meditasyon durumuna geçmesi bir kaç saniye içinde gerçekleşti. Mustafa daha ilk lokmayı ağzına almadan Deniz' in hızlı bir şekilde yemeğini bitirip meditasyon durumuna geçtiğini görünce biraz şaşırdı.

Mustafa şaşırmış olmasına rağmen birşey olmamış gibi yemek yemeye başladı. Mustafa Deniz' in tam olarak ne yaptığı bilmese de. Deniz için önemli olduğunu anlıyordu.

Mustafa ilk lokma midesine ulaşınca tüm bedeni boyunca tuhaf bir enerji tarafından sarıldığını hissetti. Daha sonra bu enerji bedeni boyunca dolaşıp karın bölgesinde toplandı ve bir kara delik tarafından yutulmuş gibi ortadan kayboldu.

Mustafa hemen bir lokma daha aldı. Tuhaf enerji birkez daha belirdi ve karın bölgesinde toplanıp tekrar yok oldu.

" Yasmin bedenimi tüm tarama türlerin de tara ve hepsini inceleyip bana en sade şekilde rapor hazırla "

[ Tamam. Tarama şu an başlıyor. ]

Mustafa bir lokma daha aldı. Tuhaf enerji tüm bedeni boyunca dolaşıp bir kez daha karın bölgesinde toplandı. Enerji bir kez daha gizemli bir şekilde yok oldu.

Mustafa enerji akışına tüm dikkatini vermiş enerji yok olunca zihninde karanlık boş bir ortam belirdi. Bu ortamda daha önce bedeninde hissettiği enerji sadece vardı. Şu an bu enerji bir araya toplanıp mavi renkte bir küre oluşturuyordu.

Mavi renkli küre tamamlanınca Mustafa bir kez daha normal durumuna döndü. Vücudu boyunca yayılan bir enerji hissedince biraz tuhaf hissetti.

Ayağa kalkıp hareket etmeye başladı. Nano robotsuz normal hızı ve gücünün bir kaç kat artığını fark etti.

Mustafa bu dünyayı daha iyi anlamaya başladı. Bu dünya tıpkı kendi dünyasında oynadığı fantazi türü sanal gerçeklik oyunlarına benziyordu.

Aslında Mustafa' nın Onur ve adamlarını hiç birşey hissetmeden öldürmesi bu yüzdendi. Sanal dünyada o kadar çok gelişmişti ki gerçek hayat ile nerdeyse hiç bir fark yoktu.

Mustafa 2 yıl boyunca oyunu oynadı ve bir çok kanlı savaşlara katıldı. Sayılamayacak kadar kişi ve canavar öldürdü.

Bu dünya ya geldiğinde sanki sanal bir dünyadaymış gibi insanları görmeye başladı ve onları öldürmekte hiçbir rahatsızlık duymadı.

Mustafa gücünü test ettikten sonra Deniz ve ateş kurduna baktı. İkisi de meditasyon yapmaya devam ettiklerini görünce mağaranın dışına çıktı.

Mustafa' nın amacı hem Deniz ve ateş kurdunu rahatsız etmemek hem de Yasmin ile daha rahat konuşa bilmek istemesi.

" Yasmin tarama sonuçları bitti mi. "

[ Mustafa bedenin de şu an ki hesaplamalara bir şehri 10 gün boyunca enerji sağlayacak kadar güç var. ]

Yasmin' in dediklerini duyunca Mustafa kendine bir kez daha baktı. Çünkü yaşadığı dünyada bir şehrin 10 günlük enerji ihtiyacını karşılacak gücün ne demek olduğu gayet iyi biliyordu.

" Yasmin bu enerjiyi yakıt olarak kullanabilir musun ? "

[ Sahip olduğum enerji bataryaları ile enerji türü uyuşmasa da sistemleri geliştirmek ve enerjiyi kullanmak mümkün. ]

Bunu duyunca Mustafa' nın üzerinden yük kalkmış gibi rahatladı. Çünkü bu dünyaya geldiği andan itibaren nano robotları nasıl şarj edeceğini düşünüyordu.

" Yasmin işlemi hemen başlat. "

[ Hesaplamalar başlıyor. ]

Şu an bir grup nano robot sürekli farklı şekiller oluşturmaya başladı.

Gökyüzü İmparatoruWhere stories live. Discover now