Bölüm 86: Korkudan Altına Etmek

1.9K 177 6
                                    

Mustafa bedeninde ki soğuk öldürme isteği ile gökyüzüne yükseldi. Yeterince yüksekliğe ulaştığında, aşağıya baktı. Gözlerinde öfkeli bir parıltı ile yayından çıkmış bir ok gibi harekete geçti.

~ BOOOMMM ~

Sahip olduğu yüksek hız ile sert bir iniş yapan Mustafa devasa bir patlama yarattı. Patlamanın etkisi o kadar şiddetli ve güçlüydü ki yüzlerce metre yüksekliğinde mantar bulutu oluştu.

Sanki gökyüzünden bir Tanrı aşağıya ölümlü varlıkların arasına inmiş gibiydi. Manzara korkutucu olsada en korkunç yanı kemik dolduran öldürme isteğiydi. Bu öldürme isteği ve oluşan korkunç manzara insanların aklında tek bir düşünce yaratıyordu, birileri cehennem kapısını açmış ve şeytanı serbest bırakmıştı.

Sert inişten sonra Mustafa etrafına baktı. Onlarca metre ilerisinde devasa bir canavar ve onun yanında güç kalkanı benzeri bir şey içine sığınmış elbiseleri yırtılmış zarif bir kız vardı.

Biraz daha çevresine baktığında yerde yatan birkaç tane ceset gördü. Bunların hepsi aynı elbise giymişti. Yani burdaki durum tek taraflı bir katliamdı. Mustafa yerdeki cesetlere soğuk bir şekilde baktı daha sonra kıza birkez daha baktı. Kızın durumu hiç iyi görünmüyordu.

Mustafa buraya ne yerde yatan cesetler için ne de güç kalkanı içinde yaralı bir şekilde duran kız için gelmişti. Onun buraya gelişi en değerli varlığına zarar veren piçler yüzündendi.

Nano robotlarını araştırma için göndermişti, kısa bir süre sonra araştırma için gönderilen nano robotların bir kısmı imha edilmişti.

Nano robotlar çok sağlam olsada yüksek ısıya yada aşınmaya karşı dayanıklılığı fazla değildi. Burdaki bazı piçler ya bilerek yada bilmeyerek nano robotlarını yok etmişti.

Mustafa için nano robotların değeri çok fazlaydı. Nano robotlar kendi bedeninin bir parçası gibiydi. Ama en önemlisi onlar büyüleyici güzelliği sahip Yasmin' i oluşturuyordu. Yani burdaki bazı piçler Yasmin' ine zarar vermişti.

" Hangi piç benim robotlarıma zarar verdi !!! "

Bedeninden taşan öfke ve soğuk öldürme isteği ile Mustafa bağırdı.

Etrafta bulunan herkesin gözünde korku ve şaşkınlık vardı. Ama içlerinden biri ya korkudan yada aptallığından dilini tutamadı.

" Böyle gösterişli bir giriş ile bizi hesap sorabileceğini mi sanıyorsun. "

Sadece siyah bir elbise giyin kişi zayıf bir bedene sahip olsada gücü 1. Seviye Kader Alemi' ndeydi.

Mustafa' nın öfkesi zaten sınır yapmıştı, şimdi karşısına bir mal çıkmıştı. Buna karşı nasıl sessiz kalabilirdi.

~ Whoosh ~

~ Bom ~

Mustafa aniden hızlandı ve konuşan kişinin başını tutup yere vurdu. Daha önce konuşan kişi şimdi korkudan dili tutulmuştu. Daha önce çıkan toz ve dumandan dolayı Mustafa' yı görmemişti. Ama şimdi zırhla kaplı Mustafa' yı görünce hem korktu hemde şok oldu.

Ama en önemli kısmı bu değildi, asıl önemli kısmı Mustafa' nın taşan öfkesi ve kemik donduran öldürme isteğine bu kadar yakından maruz kalmasıydı. Şuan yerde yatan adamın gözünde Mustafa bir kaplan ve kendisi pençeleri arasındaki küçük bir tavşandı.

Soğuk metali yüzünde hisseden adamın belinde aşağıya doğru bir titreme başladı, şuan hayatı boyunca ilk kez ölüme bu kadar yakın hissediyordu.

Bedeni korkudan titreyen siyah giyimli adamın bacağında ıslaklık ve iğrenç bir koku ortaya çıktı, diline hakim olamayan adam korkudan altına yapmıştı.

Mustafa' nın muazzam öfkesi ve öldürme isteği hiç bir güç kullanmasına gerek kalmadan adamı korkudan altına ettirmişti.

Bunu gören diğer insanların kalpleri sarsıldı, altına eden adamı tanıyorlardı. Onun gücü düşük değildi, ama şimdi bilinmeyen bir kişi karşısında tek hareket ile yere serilmiş ve korkudan altına etmişti. Bu rakibin ne kadar güçlü ve korkutucu olduğunu anlatmak için yeterliydi.

Yaralı zarif kızın umutları Mustafa gelmeden tükenmişti, ama şimdi içindeki umut alevleri küllerinden doğan bir anka kuşu misali tekrar doğdu.

Mustafa' nın onun için gelip gelmemesi önemli değildi. Artık kurtulması ve hayata kalması için güçlü bir şansı vardı.

Mustafa altına eden adama zırhının altından tiksinti ile baktı, böyle adamların gücü ancak karşısında zayıf ve savunmasız biri varken ortaya çıkıyordu.

" Senin gibi korkaklara ayıracak vaktim yok. "

Mustafa nano robotlarına zarar verenin bu kişi olmadığını biliyordu. Güçlendirilmiş nano robotlara zarar vermek için gücü yetersizdi.

" Kim olduğunu bilmiyorum ama ona zarar vermeye kalkışırsan sonun yerde yatanlar gibi olur. "

Siyah giyinen adamlardan başka biri ileri çıktı ve Mustafa' yı tehdit etti. Yerde yatan adam altına etmiş ve kendilerine utanç vermiş olsada, anlaşılan çok değerli bir kişiydi. Yoksa bu kadar utanç verici bir duruma neden olan bir kişi kimse kurtarmak istemezdi.

Mustafa gelen tehdit sözlerini duyduğunda, başını konuşan kişiye doğru çevirdi, sert ve egemen bir tonda " Bunu denediğini görmek isterim. "

~ BOOMM ~

Mustafa' nın avuç içi yere yapıştırdığı adamın tamda ağzına denk geliyordu. Bunu bilerek mi yaptı yoksa tesadüf mü bilenmez, avuç içi yavaşça aşıldı ve bir küre ortaya çıktı.

Ağzının içinde artan sıcaklık ile adamın gözleri ölüm korkusu ile büyüdü birşey söylemek istiyor gibi Mustafa' ya baktı. Ama çok geç kalmıştı, dili çoktan kızarmış artık asla konuşamazdı. Ölümün korkusu gözlerinden okunan adam son anında çok pişman oldu, ama son pişmanlık asla fayda etmiyordu.

Bu Mustafa' nın yapmak için üzerinde bir ay çalıştığı silahtı. Gelişmiş silah bir saniye içinde bir top oluşturdu ve patladı.

Patlama sonrası adamın kafası param parça oldu ve her tarafa beyin parçaları sıçradı. Tuhaf ve iğrenç manzara karşısında insanlar biraz mide bulantısı hissetti.

Mustafa zırhı üzerine sıçrayan beyin parçalarına tiksinti ile baktı, bu dünyaya geldiği andan itibaren sürekli böyle ahmak insanlar ile karşılaşmıştı.

" Seni piç !!! "

Sözlerini kulak asmayan Mustafa' yı gören adam öfke ile harekete geçti. Onun gücü yeni ölen kişiden fazlaydı, kendisi 2. Seviye Kader Alemi' ekimine sahipti.





Gökyüzü İmparatoruWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu