Bölüm 8: Ormanda Banyo Keyfi

3.1K 288 4
                                    

Yasmin araştırma yaparken Mustafa meditasyon durumuna geçti. Yeni kazandığı gücü biran önce daha iyi anlamak istiyordu.

Meditasyon durumu gece olana kadar sürdü. Gecenin çökmesiyle canavarlar her taraftan tehditkar bir şekilde kükremeye başladı. Bu durum Mustafa' nın meditasyon dan çıkmasına neden oldu.

Mustafa gözlerini yavaşca açtı vucudun da hissettiği güç kendisini rahatlatmıştı. Yasmin' e bakınca halen araştırma üzerine çalıştığını gördü.

Mağaranın içine girdiğinde Deniz ve ateş kurdunun etrafında enerji sarmarlarını gördü. Bu enerji kendi bedeninde ki enerjiden daha güçlü ama yoğunluk bakımından daha zayıftı.

Mustafa' nın içeri girmesiyle Deniz ve ateş kurdu gözlerini açtı ve minnattar bir şekilde Mustafa' ya baktı.

Çünkü ikisi de ölümlerini kabullenmiş hiç umutları kalmamıştı. Tam o sırada Mustafa' nın ortaya çıkışı hayatlarını tamamen değiştirdi. Sönmüş umut alevlerini tekrardan alevlendirdi.

Şu an ateş kurdu Mustafa' nın yanına gelmek için ayağa kalktığında artık eskisi gibi olmadığı anlaşıldı.

Boyu 3 metre olmuş. Kürkü daha gör ve daha sağlam olmuştu. Rengi griden parlak gümüş rengini almaya başlamıştı. Başı ve kuyruğunda ki ateş bir kaç kat artmış. Dişleri ve pençesi daha uzun ve daha keskin olmuştu.

Ateş kurdu 2. Seviye Mükemmellik aşamasından 3. Seviye Başlangıç aşamasına ulaşmıştı. Ateş kurtları her seviye atladıkları zaman boyları daha uzun oluyor ve sahip oldukları ateş özelliğini daha iyi anlıyorlardı.

Ateş kurdun daki bu gelişmeyi gören Mustafa' nın yüzünde istemeden de olsa bir gülümseme belirdi.

" Herşey için çok teşekkür ederim. "

Dikkatini ateş kurduna vermiş olan Mustafa Deniz' in tatlı sesiyle dikkatini Deniz' e verdi.

Deniz' in yüzünde sıcak bir gülümseme vardı. Hayatı boyunca bir çok zorluğa katlanmış olan Deniz hayatın da ilk kez içten bir şekilde gülümsüyordu.

Bu gülüşü sahip olduğu büyüleyici güzellikle birleşince herkesin tüm dertlerini unutup rahatlamasına neden oluyordu.

Bu Mustafa içinde geçerliydi. Deniz' in o gülümsemesine bakınca hayatı boyunca hiç hissetmediği bir huzur ve rahatlık hissetti.

Mağaranın içi Deniz' in gülümsemesi ile sakin ve huzurlu bir hale geldi. Bu durum bir kaç dakika boyunca devam etti. Mustafa' nın hiç birşey söylemeden Deniz' e dakikalarca bakması Deniz' in yüzünde hafif bir kızarıklığa neden oldu.

" Herkesin yapması gerekeni yaptım." Durumu fark eden Mustafa hemen konuyu değiştirmek istedi. Ama içinden bu anın sonsuza denk sürmesini istiyordu.

" Hayır!!! Kimse senin yaptığını yapmazdı. " Deniz' in ciddi ton ile söylediğine ateş kurdu anlamış gibi başını yukarı aşağı hareket ettirerek katıldı.

Deniz' in ne tür bir durumla karşılaştığını bilmese de zor bir durumdan Mustafa tarafından kurtarıldığını anlıyordu.

Büyülü canavar her seviye atladıkları zaman sadece bedenleri değil zekalarıda gelişiyordu.

" Bu konuyu konuşmasakta olur. Sana sormak istediğim bazı sorular."

" Lütfen istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olacağım. "

Daha sonra Mustafa ve Deniz bir kaç saat boyunca konuştular. Mustafa aklına takılan herşeyi tek tek sordu. Bu dünyada hayatta kalmak için her türlü bilgiye ihtiyacı vardı.

Gökyüzü İmparatoruWhere stories live. Discover now