Bölüm 64: Yasmin' in Büyüleyici Güzelliği

2.1K 210 0
                                    

Mustafa, akademiye ulaşmasının en az iki gün süreceğini biliyordu, bu sırada boş durmamak için nano robot rünlemeye başladı.

Küçük peri dış dünyayı merak ettiği için Mustafa' nın uzun siyah saçları tutunmuş, manzaranın keyfini çıkarıyordu.

Mustafa' nın rün yaptığını görünce hemen dikkatini oraya kaydı ve merakla izlemeye başladı. Bir süre sonra merağına yenilerek " Efendim, bu şeylerde ne ?" dedi.

Mustafa' yı daha önce bunları kullanırken görmüştü ve hep merak etmişti.

Mustafa kendisine bakan meraklı altın sarısı gözleri görünce küçük bir gülümseme ile " Bunlara nano robot deniyor. Benim düşünceme göre her türlü şekli alabilir. " dedi.

Küçük perinin yüzünde şaşkın bir ifade oluştu ve " İstediğin herşeye mi dönüşebiliyor " dedi.

" Evet. İstediğim herşeye "

Küçük peri biraz düşündü ve istekli bir şekilde Mustafa bakarak " Hımm... bir tavşana bile mi ? " dedi.

Mustafa küçük perinin istekli bakışlarına daha fazla dayanamadı ve rün yapmayı bıraktı, nano robotlara emir verdi.

Mustafa' nın emri üzerine nano robotlar hızla birleşip sevimli küçük bir tavşanı oluşturdu. Küçük peri bunu görünce gözleri sevinçten parladı ve hemen tavşana sarıldı.

" Efendim, bu benim olabilir mi ? "

Mustafa şuan ne diyeceğini bilmiyordu, nano robotlar en çok ihtiyaç duyduğu eşyalardı bunları yaparken çok emek harcamıştı. Öylece periye verirse sıkıntılı olabilirdi. Ama küçük perinin istekli ve azimli bakışlarını görünce içinden hayır demek gelmiyordu.

" Efendimizi, daha fazla rahatsız etme "

Kraliçe peri, Mustafa' nın sıkıntılı bir durumda olduğunu fark etti ve yardım için dışarı çıktı.

" Ahhh... Abla kulağım acıyor "

Ablası tarafından kulağı çekilen küçük perinin yüzünde mutsuz bir ifade oluştu, isyankar bir şekilde ablasına baktı ve ortadan kaybolup Ruh dünyasına geri döndü.

" Efendim, kız kardeşimin kabalığı için özür dilerim. "

Kraliçe peri hafif bir şekilde eğildi ve Mustafa' dan özür diledi.

Mustafa, kraliçe periye biraz baktı ve sonra yüzünde bir gülümseme ile " Önemli değil, bana önemli birşey hatırlattı. " dedi.

" Efendim, sakıncası yoksa size bir soru sorabilir miyim ? "

Kraliçe peri, Mustafa' nın cevabına sevindi ve daha sonra uzun zamandır aklında olan bir soruyu sormak için izin istedi.

" Dinliyorum. "

" Efendim, Yasmin kim ? "

Kraliçe peri, Mustafa' nın her nano robot kullanırken Yasmin diye seslendiği fark etti ve bunun başka ruhsal bir varlık olacağını düşünüyordu. Ama ruh dünyasında kendi peri kabilesinden başka bir canlı yoktu. Bu yüzden merak etti ve en sonunda sormaya karar verdi.

" Bir nevi yardımcım, kendisi bu dünyada görebileceğin en olağanüstü varlıktır. "

" Bizden bile mi ? "

Kraliçe peri, bu cevap üzerine biraz şaşırdı, kendi peri ırkı doğanın ruhu olarak biliniyordu, yani onların güzelliği doğadan geliyordu.

Bedenleri küçük olsada bu güzellikleri daha da artıyordu. Bu yüzden kendilerinden daha güzel bir varlık kraliçe peri için düşünülemez birşeydi.

Mustafa, kraliçe perinin şaşkın bakışlarını fark etti ve uzay torbasına koyduğu diğer nano robotları hemen çıkardı.

" Yasmin "

Seslenmesi biter bitmez hemen nano robotlar birleşmeye başladı. Uzun bir aradan sonra Yasmin birkez daha gerçek dünyada kendini gösterdi.

Nano robotların sayısı halen az olduğu için 15 cm boyunda oluştu. Üzerinde kar beyazı ince özel işlenmiş elbisesi ve ateş renginde saçları ile büyüleyici gözüküyordu.

Kraliçe perinin gözleri ve ağzı açıldı, hayatı boyunca asla bu kadar güzel ve büyüleyici bir varlığın olacağı aklının ucuna dahi gelmezdi.

Yasmin, kraliçe perinin şok olmuş haline hiç aldırmadı ve Mustafa bakarak [ Efendim, nasıl yardımcı olabilirim ] dedi.

" Efen..dim.. bu.. çok... ..zel.. "

Kraliçe peri o kadar şaşkın ve şok olmuştu ki konuşurken kekeliyordu.

" Vayyy... Efendim, bu ablada kim "

Küçük peri ruh dünyasına gerside oraya çok sıkıcı bulmuş ve tekrar dışarı çıkmıştı, çıktığında Yasmin' i görünce o da ablası gibi şoka uğradı.

" Hahaha..."

Mustafa iki kardeşin şok olmuş halini görünce kahkahalar atmadan duramadı.

Ruh dünyasında meditasyon halinde olan diğer perilerde bu olay karşısında daha fazla dayanamadı ve dışarı çıktı, onlarda iki kardeş gibi şoka uğradı.

Şuan tüm perilerin Mustafa bakışları değişti, daha önce sadece efendileri olarak görüyorlardı ama şimdi gözlerinde yüce bir varlığa dönüştü ve içlerinde istemsiz bir sevinç ve mutluluk duygusu ortaya çıktı.

Bir yandan da omuzlarında ağır bir sorumluluk duygusu hissetmeye başladılar. Bu kadar güçlü ve mükemmel bir efendiye layık olmak için daha çok çalışmaya ve efendilerine yardımcı olmaya hepsi içinden yemin etti.

Bir süre sonra tüm periler üzerinde ki şoku atlattı ve ruh dünyasına meditasyon için döndüler. Şu an Mustafa ruh dünyası tam olarak gelişmediği için sadece meditasyon yapabiliyorlardı.

Mustafa, tüm periler ortadan kaybolduktan sonra ağzı hafif sulanmış bir şekilde aşağıya baktı.

Küçük perinin tavşan isteği kendisine Deniz ile yaptığı güzel ve lezzetli Döner' i hatırlattı. Uzun zamandır sadece Qi enerjisi ile beslenen Mustafa' nın aklına bu lezzet şöleni gelince ağzı hemen sulanmıştı.

Akademi sınavı için halen yeteri kadar zamanı olduğu için ateş kurduna aşağıya inmesini emretti. Ateş kurdu efendisinin emri ile hemen inişe geçti.

Gökyüzü İmparatoruWhere stories live. Discover now