Bölüm 73: Ruh Özümseme Tekniği

2.1K 194 6
                                    

Osman, karşısında duran Mustafa baktı ve güçlü bir kahkaha attı " Hahaha... Bu kadar kısa sürede herşeyi öğrenmeni beklemiyordum. "  dedi.

Mustafa, Osman ile geçirdiği 3 aylık sürede ilk defa böyle kahkaha attığını gördü. Bu kahkaha Osman' ın uzun yıllardır kendine stres yaptığı varisi çözmesinden dolayı atmıştı.

Her usta kendi bilgisi ve tecrübesini aktaracak güçlü bir öğrenci arardı, Osman' ın bu arayışı 70 yıldır devam ediyordu, ama en sonunda Mustafa gibi bir öğrenci almayı başardı.

3 aylık sürede hergün Mustafa ile simya ile konuşup deneyler yaptılar, en son herşeyi öğrettiğine emin olduktan sonra bir test yapmaya karar verdi. Bu testin sonucuna baktığında uzun zamandır üzerinde olan tüm stres uçup gitmişti.

Osman birkaç dakika boyunca kahkaha atmaya devam etti, daha sonra yüzünde düşünceli bir ifade ile Mustafa tekrar baktı " Şu anki simya konusundaki bilgin benim ile eşit hatta benden bile fazla olabilir, ama sahip olduğun Ruh gücü halen Acemi Simyager seviyesinde. " dedi.

Mustafa' nın Ruh gücü aslında çok güçlüydü. Ruh sözleşmesi yaptıktan sonra Ruh dünyasında yaşayan periler ile ruh gücünü paylaşmaya başladı. Bu da Ruhsal gücünün artmasını engelliyordu.

" O zaman usta bugünden sonra artık Qi çalışmaya başlıyacam, bana öğrettiğiniz herşey için teşekkür ederim. "

" Sana öğretmediğim halen birşey var, bu benim sana aktaracağım gerçek bir teknik. Bu tekniği zorda kalmadıkça asla kullanma. "

Osman, Mustafa baktı biraz duraksadı sonra sözlerine devam etti " Bu teknik karşı tarafın Ruhsal gücünü özümsemene yarayan bir tekniktir. "

Mustafa bunu duyduğunda biraz şaşırdı " Bu karşı tarafın ruhunu özümsemek ile aynı değil mi ? " ciddi bir tonda sordu.

Bir kişi öldürmek ile o kişinin ruhunu özümsemek ayrı şeylerdi. Fiziksel beden öldüğünde ruhsal beden halen var olur, ama ruhsal beden yok edildiğinde karşı taraf kesin bir ölüm ile tanışır ve yok olur. Bu bir daha asla ikinci bir şansı olmayacağı anlamına geliyor.

Mustafa daha önce insanları öldürmüş olsada bir kişinin ruhunu özümsemek onun için bile zor olabilirdi.

" Haklısın ama Ruhsal gücünü artırmanın şu anlık başka bir yolu yok. "

"Şunanlık mı yani başka yollar var mı ? "

" Hahaha... Ne kadar dikkatli olduğunu unutmuşum, Aslında Ruh Kulesi adıyla bir yer var. Bu kule tıpkı girdiğin test kulesi gibi bir yapıya sahip. Kuleye girdiğinde ruhuna baskı yapan bir güç ile karşılaşırsın, bu baskı sayesinde ruhsal gücün normalden birkaç kat daha hızlı artar. "

Osman evladına bakan bir baba gibi Mustafa' ya açıkladı. Daha sonra hafif bir gülümseme ile devam etti " Şu anlık dememin nedeni bu kulenin her 50 yılda bir açılması en son 20 yıl önce açıldı bu da açılmasına daha 30 yıl olduğu gösteriyor. Senin 30 yıllık bir vaktinin olmadığı ikimizde biliyoruz, bu teknik kötü gözüksede sadece hayvanlar üzerinde kullanırsan birşey olmaz. "

" Anlıyorum usta. 30 yıl benim için çok fazla, tekniği öğrenmem daha hızlı olur. "

Mustafa sözlerini bitirdiğinde Osman dışarı doğru çıktı, Mustafa' da hemen arkasından takip etti.

Osman simya bahçesine baktı gözüne bir hedefe kitledi ve birden harekete geçti, tekrar ortaya çıktığında elinde küçük bir kuş vardı.

" Birinin ruhunu özümsediğinde aklında tutman gereken iki nokta var. Birincisi özümseyeceğin ruhun ölü veya senden güçsüz olması. Eğer kişinin ekimi senden yüksek ise bu teknik işe yaramaz hatta geri teperek kendi ruhunu bile yok edebilirsin, o yüzden özümsemeden önce öldüğünden emin ol. İkincisi gelecek olursak kişinin sahip olduğu ruhsal güç miktarını dikkat et. Ruhsal gücü fazla olan birini özümsemeye çalışırsan bunu ruhun kaldırmaz ve yok olabilirsin. "

Mustafa, Osman' ın her sözünü iyice aklında tuttu. Bu teknik güçlü olsada halen birkaç kusuru vardı, eğer dikkatli olmazsa bunun bedeli ağır olabilir.

" Beni dikkatli izle "

Osman gözlerini hafif kıstı ve kuşu tutuğu eline Ruhsal güç göndermeye başladı, ruhsal güç kuşun bedeninden içeri girdi ve daha kuş ne olduğunu anlamadan ruhsal bedenini çıkardı, daha sonra bir bitkinin özünü çıkarıyormuş gibi kuşun ruhsal bedenini yavaş yavaş parçalayıp kendi ruhsal bedeni ile birleştirdi.

Mustafa bu manzara gördüğünde gözleri biraz açıldı, bu dünyaya geldiği andan itibaren en çok şaşırdı şey bu olmuştu. Daha önce gördüğü şeyleri sanal dünyada az çok tecrübe etmişti. Ama başka bir canlının ruhunu özümsemeye ilk defa şahit oluyordu.

Bu teknik kötü olsada yararları çok iyiydi, normal şartlarda birinin ruhsal gücünün artırması uzun yıllar gerektiriyorken bu teknik sayesinde daha az zaman gerekiyordu.

" Bunu al ve bir hafta içinde bu tekniği iyice kavramaya çalış. Sana gösterdiğim küçük bir örnekti, bir canlının ruhunu özümserken korunaklı bir yer bul, işlemin ne kadar süreceği asla belli olmaz. "

Osman, Mustafa' ya ince ve yeşil renkte bir kitap verdi. Daha sonra arkasını dönüp gitmeye başladı, yüzünde hafif bir gülümseme ile başını yukarı kaldırdı " Yürüdüğün yol uzun ve zahmetli olacak, umarım daha güçlü olup yolun sonunu görebilirsin. "  diye içinden geçirdi.

Mustafa, kitabı ilk iş olarak ne olur ne olmaz diye kaydetti. Daha sonra üç aydır kaldığı, kendi odasına gidip tekniği çalışmaya başladı.

Bu teknik basit görünsede aslında çok zordu, ilk başta fiziksel beden ile ruhsal bedeni ayırmak gerekiyordu, bu işlem sırasında ruhsal bedenin yok olma ihtimali vardı, bu işlemin daha karmaşık ve daha zor yapıyordu.

Çıkarılan ruhsal beden yavaş ve dikkatli bir şekilde parçalanmalı ve her parçalanan ruh hemen özümsenmeliydi. Yoksa ruh dağılıp yok olurdu.

Mustafa iki gün boyunca meditasyon durmunda kalıp, sanal dünyada tekniği iyece kavramaya çalıştı. Aklına takılan bir yer olduğunda Osman' ın kuşun ruhunu özümserken ki görüntüsü izleyip püf noktalarını kavramaya çalıştı. İki günlük yoğun çalışması faydasını vermişti ve tekniği artık öğrenmişti.

" Şimdi test etme zamanı "

Mustafa dışarı çıktı ve Osman' ın yaptığı gibi bir kuş yakaladı.

Gözlerini kapattı ve ruhsal gücünü kuşa gönderdi, şu anki ruhsal gücü az olduğu için yaşayan bir canlının fiziksel bedeni ile ruhsal bedenini ayırmak biraz zordu. Birkaç dakikalık çalışması sonunda meyvesini verdi ve kuşun ruhsal bedeni ortaya çıktı, Mustafa hemen kuşun ruhsal bedenini parçalayıp özümsemeye başladı. Yaklaşık beş dakika sonra kuşun tüm ruhunu özümsemişti.

" Bu işlem şu anki ruh gücüm ile çok uzun sürüyor. "

İşlem başarılı olsada Mustafa' nın yüzünde mutsuz bir ifade vardı, Osman bu tekniği kullanarak birkaç saniye içinde kuşun ruhunu özümsemişti, kendisi ile kıyasladığında aradaki fark çok fazlaydı.






Gökyüzü İmparatoruWhere stories live. Discover now