Bölüm 10: Savaş

3K 251 3
                                    

Ateş kurdu yayından ayrılmış bir ok gibi direk olarak 3. Seviye Başlangıç aşamasında ki Cehennem goriline doğru harekete geçti.

~ whoosh whoosh whoosh ~

Ateş ile kaplı keskin pençelerini sallayarak önündeki 1. Seviye cehennem gorillerini tek saldırı parçalara ayırdı.

Çelik kadar sağlam bedenleri ateş kurdunun pençesinin yanında bir kağıt gibi kalmıştı. Kanlı bir fıskiye haline gelip yem yeşil toprağı kırmızı renge boyadılar.

Ateş kurdu hiç yavaşlama dan 3. Seviye cehennem gorilinin yanına geldi. Sağ pençesi ile bir saldırı başlattı. Gorillerin bedenleri iri olmasına rağmen hızları düşük değildi.

Ateş kurdunun saldırısını gören cehennem gorili hemen yukarı doğru zıpladı. Bunu gören ateş kurdu bedenindeki ateş elementini biriktirip büyük bir ateş topu yaparak yukarıya doğru fırlattı.

Ateş kurdu daha önce cehennem gorili ile savaştığı için tercübesini kullanmış ve işini tek saldırı ile bitirmek istemişti.

~ BOOOMMMM ~

Ateş topunu fark eden cehennem gorili de hemen büyük bir ateş topu yaparak aşağıya doğru gönderdi.

İki ateş topunun çarpışması büyük bir patlama ve şok dalgası yarattı. Patlama yakın düşük seviyeli cehennem gorilleri bazıları ölürken çoğu yaralandı.

Patlama etkisi ile 3. Seviye cehennem gorili gökyüzüne doğru yüzlerce metre yüksekliğe kadar uçtu.

Ateş kurdu da patlamadan etkilendi ve metrelerce geriye doğru sürüklendi. Şok dalgasının etkisiyle ağızından bir avuç dolusu kan kusmak zorunda kaldı.

~ BOOOMMMM ~

Bir kaç nefes alış veriş süresi sonrası bir kaç ton ağırlığındaki cehennem gorili yüzlerce metre yükseklikten yere düştü. Bedeni alevler ile kaplı bir şekilde yere düşen cehennem gorilinin vücudu düşmenin şiddeti ile ağır yaralandı. Sayısız kemiği parçalandı. Şu an bir inç bile hareket edemez durumu geldi.

~ Whoosh ~

Ateş kurdu düşen cehennem gorilinin hemen yanına geldi. Ağızını açıp jilet gibi keskin dişleri ile boğazını ısırdı.
Cehennem gorili ne kadar kurtulmaya kalksada bedenindeki ağır yaralanmalar yüzünden karşılık veremedi. Ateş kurdu pençelerini kullanarak cehennem gorilini parçalara ayırdı.

Her bir parçası farklı yerlere uçtu. Bu manzara o kadar gaddarca ve vahşi bir manzaraydı ki bakan herkesin korkudan titremesine neden oluyordu.

Günlerce ölüm ile savaşan ateş kurdu büyük bir azimle savaşmış ve Mustafa' nın gelip hayatını kurtarana kadar bir şekilde dayanmıştı. Ölümden kurtulan ateş kurdu şimdi daha güçlü bir hale gelmişti.

İntikamını alan ateş kurdu kanlar ile kaplı bir şekilde başını gökyüzüne doğru kaldırdı ve tüm heybetiyle kükredi.

~ ROAROAROAR ~

Ateş kurdunun zafer ve intikam kükreyişi diğer cehennem gorillerinin moralini alt üst etti. Ateş kurdun dan uzakta sadece baka kaldılar.

Savaş başlıyalı daha bir kaç dakika geçmiş ama ateş kurdu şimdiden ikinci en güçlü olan cehennem gorilini ve bir kaç tane 1. Seviye cehennem gorilini ölürmeyi başarmıştı.

Gücünün çoğunu tüketen ateş kurdunun bedeni üzerinde ateş elementine ait doğal enerji ortaya çıktı. Bu doğal enerji öğlen yediği ve daha tamamını sindiremediği cehennem meyvesine aitti.

Gökyüzü İmparatoruحيث تعيش القصص. اكتشف الآن