Bölüm 33: Göksel İmha (3)

2.1K 207 17
                                    

" Sizinle daha fazla uğraşamam "

Mustafa uçarak hemen Deniz' in bulunduğu çadıra geldi. İçeri girdiğinde gördüğü manzara sonrası öfke içinde titremeye başladı.

Çünkü Deniz' in gözlerinden yaşlar akıyor, üzerinde sadece bikini benzeri üst vardı. Mustafa biraz daha genç kalsaydı olacak şeyleri tahmin bile etmek istemiyordu.

" Mustafa.."

Deniz Mustafa' nın geldiğini görünce ağlayarak Mustafa' ya seslendi. Şu an elleri ve bacakları bağlı olduğu için hareket edemiyordu. Bu ipler 1. Kademe bir ip olduğu için Deniz' in seviyesinde ki birisinin onları kırması imkansız bir şeydi.

~ Whoosh Whoosh...~

Mustafa Kaos kılıcını bir kaç kez sallayıp ipleri kolayca kopardı. Elleri ve bacakları çözülen Deniz hemen Mustafa' ya sarıldı.

Bu olay hayatında yaşadığı en korkunç olaydı. Onur tarafından kovalandığında bile bu kadar korkmamıştı. Çünkü o zaman ölüm ve yaşam onun için o kadar önemli değildi.

Ama şimdi Mustafa ile tanışmış ve ona aşık olmuştu. Ömrünün sonuna kadar onun ile kalmak istiyordu.

" Sakin ol artık ben buradayım."

" Hımm "

Daha önce korku ve endişe içinde olan Deniz, Mustafa' nın basit sözleri ile hemen kendini toparlamaya ve göz yaşlarını silmeye başladı.

Bazen sevdiği kişiden gelen basit sözler dünyanın en büyüleyici sözlerinden onlarca kat daha değerli ve anlamlı ola biliyordu.

Mustafa şu an bu savaş ortamında Deniz' e zarar gelmeden nasıl çıkaracağını düşünüyordu. Ses hızını aşa bilirdi. Ama bu Deniz' e daha da zarar vere bilirdi.

Yavaş hareket ederse iki klan lideri ve genç adamın hızı ile yetişe bilmesi mümkündü.

İkilem içinde kalan Mustafa ne yapacağını bilmez iken ormanın içinden parlak bir ışık savaşın olduğu vadiye hızlıca yaklaşıyordu.

" Heyy o parlak şeyde ne ? "

İnsanlar Mustafa' nın uçmasına dalmışken ormandan gelen parlak ışığı geç fark etmemişti.

"Ahhhhhh "

Parlak ışık geldiğinde insanların bedenleri alevli pençe izleri kaplandı. Bu parlak göz kamaştırıcı ışıkla kaplı olan şey Ateş Kurdun' dan başkası değildi.

Bir kaç gün önce ateş çekirdekleri ve Cehennem meyvesi sayesinde 4. Seviye dar boğazını atlata bilmişti.
Dar boğazı geçince yüzlerce ateş çekirdiğini midesine indirmiş şu an 4. Seviye Orta aşamadaydı.

Boyu 4 metreye ulaşmış ve daha önce parlak gümüş renginde olan kürkü kırmızıya dönüşmeye başlamıştı. Bu durum ateş elementini ne kadar iyi anladığını gösteriyordu.

Halen yediği ateş çekirdekleri sindirmesine rağmen efendisini özlemişti ve ateş çekirdeklerini mideye indirdiği gibi yola çıkmıştı.

Ormanın bitişine az kala büyük bir patlama duyan ateş kurdu hızını biraz attırmıştı. Daha sonra Mustafa' nın gök gürültülü gibi sesini duyunca hızını daha artırmış parlak bir ışık hüzmesini haline gelmişti.

Parlak ışık hüzmesi dağılınca ateş kurdu tüm haşmeti ile ortaya çıktı.

" Bu 4. Seviye bir ateş kurdu. "

İnsanlar ateş kurdunu görünce yüzleri düştü. Çünkü ateş kurtları çok vahşi ve acımasız bir canavar türüydü.

Ateş kurdun insanların korkmuş ifadelerine aldırmadan önünde bulunan herkesi öldürerek Mustafa' nın bulunduğu çadıra girdi.

Gökyüzü İmparatoruWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu