Bölüm 80: Deniz' in Büyüleyici Değişimi

2.2K 199 2
                                    

{ Not: Bu bölüm önceki bölümden bağımsızdır. Yanlış bölümü açtım diye ikilem içerisinde kalmadan okuyabilirsin :) }

Burası sadece güçlünün hayatta kaldığı ve kuralları koyduğu, orman kanunlarının hakim olduğu Mavi Güneş İmparatorluğu.

Mavi Güneş İmparatorluğu kendi içerisinde 7 önemli güce ev sahipliği yapmaktadır. Bunlar :

1-) Kanlı Dolunay Klanı
2-) Simyagerler Birliği
3-) Zehir Mezhebi
4-) Beyaz Zambaklar Akademisi
5-) Cehennem Mezhebi
6-) İlahi Ateş Mezhebi
7-) Mavi Bulut Akademisi

Mavi Güneş İmparatorluğu' nda en çok güce ve etkiye sahip bu 7 etkili güç aynı zamanda İmparatorluğun savaş gücünüde oluşturuyordu.

İmparatorluk bile bu 7 gücün işlerine fazla karışmıyordu. Bu güçlerden biri yok olursa İmparatorluğun savaş gücü azalmış olacak ve dış tehditlere açık bir konuma gelecekti. Bu yüzden İmparatorluk içerisinde bu güçler özerk birer devlet gibiydi. Kendi kanun kurulları vardı, hiç kimseye hesap vermek gibi bir dertleri yoktu.

İmparatorluğun kuzeyinde yer alan Beyaz Zambaklar Akademisi en gizemli güçtü. Kimse tam olarak kaç öğrencisi ve ne kadar gücü olduğunu bilmiyordu. Bazıları İmparatorluğun tarihinden bile daha eski olduklarını söylüyordu. Böyle bir tarihe sahip bir gücün ne kadar güçlü olduğunu tahmin etmek zordu.

Yılın her zamanı karlar ve beyaz bulutlar ile kaplı olan bu yer içinde her erkeğin rüyasını süsleyecek kadınlara ev sahipliği yapıyordu.

Beyaz kar ve bulutlar arasında saklı olan bu akademinin bulunduğu yeri kimse tam olarak bilmiyordu. Bazı maceraperest insanlar bu akademinin yerini bulup, güzel kızları izlemek istesede çoğunun sonu soğukta donarak ölmekti. O yüzden buranın diğer bir adı Bakirler Mezarlığıydı.

Şans eseri akademinin yerini bulunlar olsada onlarda izinsiz geldikleri için öğrenciler tarafından öldürülüyordu. Sonuçta bu sonsuz kar ve bulutlar ile kaplı alanda sadece büyüleyici güzelliğe sahip kadınlar vardı.

Bu gizemli akademinin her bir yapısı sadece kar ve buz kullanılarak yapılmıştı. Buda akademiyi bulmayı çok zorlaştırıyordu. Biri on metre önünde dursa dahi önünde akademinin olduğu farketmezdi.

Akademinin içinde saf buzuldan yapılma bir kapı yavaşça açıldı.

Kapı açıldığında arkasında kemik dondurucu bir soğukluk ile bir kız çıktı. Bu kıza bakan biri arkasında belli belirsiz beyaz bir suliyet görebiliyordu. Sadece bir kaç saniye sürün bu suliyet daha sonra kendiliğinden yok oldu.

Bu kız, uzun buz mavisi saçlara ve aynı renkte gözlere sahipti. Giydiği beyaz elbise ve pürüzsüz cildi ile insanların kalbinin delice atmasına neden olacak bir manzara ortaya çıkarıyordu.

Ama biri buz mavisi gözlerine dikkatli baktığında kalp donduran bir soğuk hissedebilirdi. Bu göz büyüleyici olsada kalp donduran bakışları insanın içinde garip duygulara neden oluyordu.

Bu kızın dışarı çıkması ile hemen yanına siyah saçlı ve kendisi gibi pürüzsüz bir cilde sahip bir kız geldi. Yeni gelen kızın kendi güzelliği her erkeğin rüyasını süsleyecek kadar güzel olsada karşısındakine bakınca güzelliğinden etkilendi ve kendinden geçti. Bu güzellikte birinin insan olması imkansızdı, diye kendi kendine düşündü daha sonra " Tebrikler, Kıdemli kardeş Deniz sonunda başardınız." dedi.

Buz mavisi saçlara sahip olan kız yaklaşık 10 ay önce buraya öğrenci olmak için gelen Deniz' di.

Deniz bu 10 aylık süre içinde mucizevi bir değişiklik gösterdi ve gücünü ve güzelliğini inanılmaz bir şekilde attırdı.

Aklında bir çok şey olsada sevdiği insana yardımcı olmak ve intikamını almak için tüm düşünce ve duygularını mühürleyip kendini sadece çalışmaya adadı. Bu çabası akademi yönetimi tarafından da fark edilmişti.

Akademi yönetimi Deniz' in bu çabasına karşılık kendisine akademinin en büyük sırrı olan mirası alması için bir şans verdi.

Deniz bu teklifi geri çevirmedi ve hemen kabul etti. Aylarca emek ve çabası sonrası sonunda mirası elde etmişti.

Bu mirası elde ettiğinde daha önce deniz mavisi saçları ve gözleri buz mavisi rengini aldı ve güzelliği onlarca kat arttı.

Bu gücün karşılığında duygularında değişiklik olmuştu artık etrafına daha soğuk daha ilgisiz bakıyordu.

Deniz kendine seslenen kıza baktı ve hiçbir duygu belirtisi olmadan " Evet, başardım. Akademi Hanımı yerinde mi ? " dedi.

Kız bu cevabı duyduğunda kalbinde biraz dalgalanma oldu, Deniz' in akademiye ilk geldiği zaman ile şuan ki hali arasında muazzam bir farklılık vardı. Daha önce üzerinde ciddi ve sert bir havası olsada biri içinde halen uysal ve yumuşak kalbini hissedebiliyordu.

Ama şimdi ne kadar çabalasada sanki bir duvara bakıyormuş gibi hiçbir şey hissetmiyordu.

" Ah... Akademi Hanımı zaten seni bekliyor. "

" Tamam "

Deniz tekrar kıza hiçbir duygu içermeyen şekilde cevap verdi daha sonra akademinin merkezinde bulunan saf buzuldan yapılma saraya yöneldi.

Buraya bakan biri içindeki saf buz enerjisini çok rahat hissedebiliyordu. Burdaki buzul enerji daha önceki ortamlardan kat be kat fazla ve yoğundu. Saray sanki kendi kendine saf buzul enerjiden oluşmuştu. Yapı o kadar mükemmel ve göz kamaştırıyordu ki Mustafa görse bile hayretler içinde buraya bakardı.

Deniz bu yapıya ilgisiz bir şekilde baktı ve içeriye girdi. İçeri girdiğinde görkemli ve özel işlenmiş, yoğun buzul enerjisi yayan bir tahta, kendisi gibi buz mavisi gözlere sahip birini gördü.

Giydiği beyaz elbise yüzünden sadece gözleri gözüküyor olsada, biri vücudunun zarif şekline bakarak içindeki büyüleyici güzelliği halen farkedebiliyordu.

" Hanımım "

Deniz hafif bir şekilde eğildi ve karşısında duran kişiye selam verdi. Bu kişi tüm Beyaz Zambaklar Akademisi' ni yöneten kişi Kardelen' di.

Kardelen, Deniz' e baktı ve hiçbir duygu belirtisi olmadan " Mirası elde ettiğin için tebrik ederim. " dedi. Sonra bakışları biraz kaydı nereye baktığını kimse bilmiyordu, daha sonra " Artık yerimi gençlere bırakmanın vakti geldi " dedi.

Beyaz Zambaklar Akademisi' nin Hanımı olmak için birinin öncelikle mirası elde edebilmesi gerekiyordu. Uzun zamandır testi geçip mirası elde edebilecek kişi çıkmadığı için akademinin gücü biraz azalmıştı. Ama bu yıl Deniz zorlu testi aşıp mirası elde edebilmişti. Bu yüzden akademinin yeni Hanımı olmaya hak kazanmıştı. Ama yaşı ve gücü halen düşük olduğu için şu anlık bu pozisyonu alamazdı. Yeterli güce sahip olduğunda akademiyi yönetebilecekti.

Kardelen, Deniz' e biraz daha baktı ve " Mirası elde ettiğine göre artık burada eğitim yapabilirsin. " dedi.

Deniz başını yavaşça kaldırdı un ufak bir duygu belirtisi olmadan " Teşekkür ederim " dedi.

Daha sonra başka bir büyüleyici güzelliğe sahip biri geldi ve Deniz' e bundan sonra kalacağı odaya kadar eşlik etti.

Gökyüzü İmparatoruWhere stories live. Discover now