85.Díl

246 15 3
                                    

Harryho pohled.

Nevěděl jsem jak jí to říct, tak aby se nevyděsila, možná na to ještě nebyl správný čas, ne ted to nemohu udělat, do háje kdybych nebyl tak posranej strachy z její odpovědi a z pocitu že to všechno zničím  udělal bych to už dávno, ale ted když jsem tu udělal tuhle věc se svíčkama a fotkama, asi jí došlo že jde o něco velkýho jak mám sakra z toho udělat něco úpně jinýho. Ze strachu jsem zastrčil krabičku s prstýnkem zpátky do kapsy , místo toho jsem vytáhl růži schovanou za zády, přiložil jsem si jí před obličej a díval se jí do očí, do jejích krásných oči, které měla od slz.

"Miluji tě El a vím, že ke mně cítíš totéž , nikdy jsem nikoho tak nemiloval jako tebe a to že se někdy, vlastně skoro pořád chovám jako debil a ty to vše snášíš a vždy mi odpustíš, to jsem ještě nezažil. Nikdy jsem nikoho takovýho nepotkal a vztahu jsem se vždycky bál, jen z důvodu , že vztahy rychle končí, bud ublíží jeden z nich nebo oba. Když jsem vždy viděl Gemmu plakat se zlomeným srdcem kvůli nějakýmu šmejdovi, nikdy jsem nechtěl holkám takhle ublížit, nebo abych si našel někoho kdo by mě jen využíval. Proto jsem si vybíral jen takové holky které se nechtěli vázat, neříkám ti to proto abych ti nějak ublížil, vím že to zní hrozně, ale nebylo jich tolik jako si asi myslíš a jako píšou noviny a píše se na netu. To co k tobě cítím jsem k žádné jiné holce nikdy necítil sám ani nevím jak se chovat víš už tenkrát v Praze , okouzlila jsi mě už od samého začátku vyvolávala si ve mně otázky na které jsem nedokázal odpovědět. Možná je tohle celé před tím zítřkem na tebe moc, ale nevěděl jsem jak jinak vyjádřit to co k tobě cítím."-Řekl jsem a viděl jak jí stékají slzy po tváři, přistoupil jsem k ní ještě blíž a políbil ji na čelo, podívala se na mě a byl to ten nejkrásnější pohled jaký mi kdy věnovala.

Políbila mě na rty a dala ruce kolem krku, začala se pomalu pohybovat do rytmu písničky.

"Představovala jsem si hodně věcí, ale tohle? To je to nejkrásnější co jsi mohl udělat. Nevím co bych bez tebe dělala Harry."-řekla a položila si hlavu o můj hrudník.

Hladil jsem jí po jejích vlnitých vlasech a byl štastný. Nikdy jsem si to nechtěl připustit , tu věc které se říká láska, ani nevím jestli to umím, milovat ale to co ve mně vyvolává právě Elena, jsem ještě nikdy nezažil, co jiného by to bylo když né zamilovanost, ona je pro mě vším, nedokážu si bez ní představit svůj život a představa že by byla s někým jiným, jen pomyšlení na to že jí někdo líbá, stahuje se mi z toho žaludek. Mám strach, co když jednou přijde chvíle kdy se zamiluje do někoho jiného, do někoho lepšího než jsem já, vždy jsem pro ní byl tím sladkým Harrym z One Direction, ale ted když o mě zjištuje víc, bojím se že jí ztratím.

"Harry.."-vyruší mě její tichý hlas.

"Ano?"-„miluji tě."-řekla podívala se na mě.

Jen jsem polkl a podíval se na ní s úsměvem jsem si jí k sobě přimáčkl. V hlavě se mi stále přemítaly věci které proběhly za posledního 2 a půl roku. Dřív jsem nevěřil na náhodu, nebo osud, ale ted když znám El je to všechno jiný. Dokážu si s ní představit budoucnost, i když jsem o tom nikdy nepřemýšlel vždy pro mě na prvním místě bylo 1D a představa rodiny, dětí. Nevím proč jsem se k tomu nikdy nedostal, možná proto , že jsem nikdy nenašel někoho takového jako je ona. Po chvilce jsme se posadili na deku na zemi , při každém pohledu na ní bych z ní nejraději všechno svlékl, působila jako anděl, anděl který byl tak okouzlující a svůdný.

Pohled El.

Potom co udělal, co řekl měla jsem z toho motýlky v břiše, věděla jsem že on je ten pravý i když jsem si vždy přála kluka , který bude slušný, který by byl zkrátka jako Liam. Ale jak jsem už jednou řekla, ti dva se nedali nikdy srovnávat , Liam byl úplně jiný od Harryho. Nevím proč se mi honí hlavou myšlenky na Liama. Možná proto, že on by mě nikdy nevzal do rozpadlé barabizny a nevyznal by mi tu lásku, nevypadal by tak praštěně a sexy jako Harry, on by mě vzal na romantickou večeři někam do restaurace, nebo něco podobného z čeho by jsem byla nadšená, ale s Harrym to všechno dostávalo zvláštní chut a směr. Dokázal překvapit ,vždy pro mě byl hezounkem a oblíbencem skupiny, ale postupem času vlastně už od úplného začátku ve mě vyvolával zvláštní představy. A při pohledu do jeho očí mám pocit jako bych ho stále viděla poprvé, mám z něj nepopsatelné pocity, on mi nedává tu jistotu jakou bych měla u Liama, nedělá možná to co by dělal Liam a už vůbec mě nemiluje stejně jako Liam. Vím že on, je ten který by pro mě vraždil, vím že ví jak moc ho miluji a vím že to věděl už od Prahy. Po tom všem co se stalo. Zítra nás čeká zásadní věc v životě a já jsem ráda , že tu ted můžu být s ním, nevím co se bude dít po pohřbu, nevím ani co se bude dít příští týden, na tož za rok, jediné co vím je to, že chci být s ním co nejdéle to půjde. Lehli jsme si na deku a dívali jsme se na sebe, svlékal mě pohledem a řekla bych že jsem v tuhle chvíli byla víc nervózní než on, nejraději bych ho svlékla, líbala a dotýkala se ho po celém těle i v této polorozpadlé budově. Harry se na mě usmál, jelikož mu zřejmě došlo na co myslím, ale jediné co udělal bylo to že mě pohladil po tváři, sjel mi ke rtům a pohladil mě po nich palcem, čímž mě ještě více rozptýlil.

"Harry"-zašeptala jsem.

"Víš, El nevadilo by ti kdybychom jen leželi."-řekl čímž mě dost překvapil, ale na druhou stranu jsem byla ráda, přesně tyhle chvilky jsme nikdy neprožívali a bylo to přesně to co mi s Harrym chybělo.

Jen jsem přikývla a více se k němu přitulila i v té místnosti plné, plísní , pavučin a bůh ví čeho ještě, jsem byla tím nejštastnějším člověkem. Málem bych mu usnula na hrudníku, kdyby se mnou trochu nezatřásl.

"El měli by jsme jít."-řekl.

"Co tak najednou?"-zeptala jsem se.

"No přece jenom to není to nejvhodnější místo na.."- řekl a podrbal se na hlavě když vstával.

Jen jsem se zasmála.

"Jo vydržel jsi vážně dlouho Stylesi."- řekla jsem a Harry mi s úšklebkem podal ruku, sfoukl všechny svíčky a sbalil veškeré věci.

"Pojd"-řekl a podal mi ruku.

Jakmile jsem mu jí podala šli jsme k východu, jakmile jsme vyšli ,světlo mi málem vypálilo oči ,i když už tolik nesvítilo oproti vnitřku to byla změna. Harry zakryl dveře a znovu mi podal ruku, byl špinavý od pavučin, musela jsem se usmát.

"Co je?"-zeptal se s cukajícími koutky.

"Jen vypadáš , jinak."-řekla jsem a prohlédla si ho.

Harry si ze sebe sundal pavučiny, ale  i tak měl špinavé oblečení. Sundala jsem mu jednu pavučinu z vlasů a zasmála se.

"No vidíš, ted vidíš mojí pravou tvář."-řekl a stáhl si mě k sobě za bok.

"Super pocit, mít za přítele Spidermana."-řekla jsem a přitulila se k němu.

"A to neznáš ještě moje tajné schopnosti které....."- pošeptal mi do ucha a já sebou jen cukla při pomyšlení co se mnou chce dělat doma.

Jakmile jsme došli k cestě, Harry zavolal taxi, které po 15 minutách přijelo.

"Kam to bude?"-zeptal se i když zřejmě znal odpověd.

Místo abych nechala mluvit Harryho, jsem mu skočila do řeči a řekla svojí adresu. Harry se jen pousmál.

"Co je?"-drcla jsem do něj.

"Nic jen ,že nechápu co nás svedlo dohromady."-řekl a usmál se.

"Koupelna."-řekla jsem abych na něm viděla ten jeho sladký a upřímný úsměv.

"Jo , jasně."-řekl a políbil mě ně rty. Když jsme dorazili domů, taxikář hned odjel, šla jsem směrem ke dveřím a Harry mě následoval.

"Nemáš hlad?"-zeptala jsem se ho.

"Mám, ale na něco co mi můžeš dát jen ty."-řekl a mě naskočila husí kůže, v břiše mi vybuchla snad atomovka a já se sotva udržela na nohou.

"Tohle mi nedělej."-řekla jsem.

"Co ,to že tě chci víc než jídlo. Znám jen jediného člověka který by dal přednost jídlu."-řekl a zasmál se.

"Nedělej si z něj srandu."-řekla jsem na jeho obhájení.

"No co , je to pravda sám mi to řekl. Ale ted zpátky k nám."-řekl a chytl mě za bok.

Nevěděla jsem proč při každém jeho doteku jsem na něj reagovala jako magnet, který potřebuje druhý. Vytáhl si mě k sobě blíž, vyrušil nás Loki který přiběhl a díval se na nás. Harry se jen pousmál.

"Vidíš,máme diváka."-řekl a nesl mě do ložnice. Kde za námi zavřel. Šla jsem k posteli kde jsem ze sebe sundala věci a čekala až Harry udělá totéž.


Living the dream-CZWhere stories live. Discover now