43.Díl

291 18 0
                                    

Pohled Harryho.

Uběhli dva dny, Liam  se včera  vrátil, byl jsem docela zvědavý na to co nám bude vyprávět. Pořád jsem myslel na to co se stalo s Emily na to co by na to řekla El. Na to co mi řekne Niall, od té doby se mnou nemluvil. Byl jsem na nervy, být v domě s někým kdo vás úplně ignoruje jako by jste byl neviditelný. Celý den jsem byl ve městě, chodil jsem po Londýně a když jsem potkal nějaké fanynky vyfotil jsem se s nimi a rozdal autogramy. Přišlo mi to jako normální den, trávený s lidmi které miluji. Pak jsem si vzpomněl  na Gemmu, už jsem s ní dlouho nemluvil a hlavně vždycky mi pomohla se vším, když jsem si nevěděl rady s holkami a tak. Měl jsem se dnes sejít s Liamem, nevěděl jsem proč napadlo mě jen to, že si chce o něčem promluvit, jen mě nenapadalo o čem přesně. Měl jsem ale celý den zavolal jsem Gemmě. Moc mi  chyběla, chtěl jsem jí vidět a slyšet. Když jsem jí zavolal z druhé strany se jen ozvalo

"Ahoj Hazzí."

 „Ahoj Gemm." – odpověděl jsem jí

„Tak ráda tě slyším, chybíš mi."

Cítil jsem ale v jejím hlase změnu, nevěděl jsem v čem, ale zněla jinak.

"Děje se něco Gemm?"-zeptal jsem se."

Bylo ticho.

"Gemmo si tam? Co se děje?"-znovu jsem se zeptal.

"Na tom nezáleží Harry, nechci tě tím zatěžovat."- řekla a zněla tak sklesle.

"Jestli mi to neřekneš, sbalím si věci a jedu za tebou." 

„Vážně, bud v klidu bráško, jo něco jsem viděla na netu s tou blondýnkou at už to je jakkoliv vím, že jsou to drby a znám tě až moc dobře."

 „Vlastně jsem se zamiloval do jedné dívky a hrozně moc mi chybí, ale mezi námi je už konec."

 „Pokud jí miluješ a ona tebe tak nevidím žádnou zábranu v tom , že si k sobě zase najdete cestu , uvidíš všechno bude v pořádku."- řekla a měla tak klidná hlas, vždycky mi dokázala pomoct, byl jsem za ní neuvěřitelně rád, byla můj vzor, viděl jsem v ní anděla co se o mě stará aby se mi nic nestalo už od malička.

"Miluju tě Gemm, chybíš mi."

„Ty mě taky bráško, dávej na sebe pozor, taky tě miluju. Budu muset jít, zase někdy zavolej Hazzí, ráda jsem tě slyšela."- řekla.

"Děkuju Gemm, opatruj se."-Byl jsem na dně z toho všeho a ona mě ted trochu uklidnila. 

Zase jsem začal myslet na El. Nevěděl jsem co dělat, jestli to nechat být a jít dál. Nebo to zkusit od začátku. V hlavě jsem měl tolik myšlenek. Nakonec mi ten den utekl nějak moc rychle. Byl večer, čekal jsem na Liama, měli jsme se sejít v parku. Seděl jsem na lavičce, konečně jsem ho viděl přicházet. Měl úsměv od ucha k uchu, když ale přišel blíž. Úsměv mu zmizel z tváře.

"Ahoj Harry." 

„Ahoj, chtěl si se mnou mluvit, co se děje?"- zeptal jsem se.

"No vlastně jsem s tebou chtěl mluvit o té tvé nové holce, měl by sis konečně ujasnit co chceš a tím co jsi udělal jsi ublížil El."- vyklopil na mě a já nestíhal uvěřit tomu co slyším.

"Počkej jak to myslíš? Nová holka? Žádnou nemám, byl to jeden večer a ona mě políbila, zrovna tam byli novináři za to jsem nemohl. A jak to myslíš ublížil El ,ona to už ví?" 

„Hele Harry nemusíš tu předstírat, vím že s ní něco máš je toho plný net a já ti do toho nechci zasahovat je to tvůj život, ale takhle by ses chovat neměl"- řekl ale chtěl jsem slyšet to s El.

Living the dream-CZKde žijí příběhy. Začni objevovat