29.Díl

349 18 0
                                    

„Ale no tak Paule, je to pro mě důležité a přece jenom kdo ví kdy vás zase uvidím. Co ho to napadlo?"-zeptala jsem se.

"No po pravdě, se k sobě poslední dobou chovají divně. Jediný kdo je tak zhruba v pohodě je Zayn s Niallem, už z toho důvodu že Zayn tráví ted čas s Perrie a Niall zase nemá nikoho a je mu to co se děje jedno. Jediný kdo se s tím vším zkrátka nedokáže vypořádat je Harry, teda myslel jsem si to do nedávna byl v háji z toho že jste se rozešli až před dvěma dny, jako by se změnil. Narazil, na jednoho starého známého a ted s ním objíždí všechny bary v Londýně, snaží se na tebe zapomenout El a snaží se vymyslet jakýkoliv způsob, ale sám nevidí, že to zkrátka nejde a že ze sebe dělá něco co není. Louis se k tomu všemu postavil tak nějak všeobecně ale i přes to všechno mi přijde že se změnil a postavil se k té situaci tak jak nejlíp umí. No a Liam, ten se na to zkrátka nemohl už dívat s Harrym se snažil trávit nějaký ten čas a snažil se mu říct, že by měl jít dál a nechat to osudu. Několikrát jsem o tom s Liamem mluvil at ho nechá být, že se stejně zachová jinak. Určitě jsi si všimla, že se Liam změnil od chvíle co jsme odjeli."

 „No ani nevím co ti na to všechno říct, jinak toho s Liamem jsem si všimla, právě na to jsem se tě chtěla zeptat, jestli se mi to nezdá, přijde mi plný energie ale nevím z čeho." 

„No El, já o ničem nevím ale naposledy když byl  takhle plný energie, tak byl s Danielle."

Když to dořekl, úplně jsem ztuhla, představa toho že se k sobě vrátili a on mi to ani neřekl. Že jsem si myslela, že něco překonal a ted měli být zase spolu. Ale co si to říkám.

"El, nepřemýšlej nad něčím co to být ani nemusí, zeptej se ho na to sama."

 „Na co se mě má zeptat?"- ozvalo se za mnou, stál tam Liam, byl tak roztomilý jak byl rozespalý.

"Ale vlastně na nic."- odpověděla jsem.

Podívala jsem se na Paula a ten se jen tak s povzdechem otočil.

"Když už jsi vzhůru, nepůjdeme ven?"

 „A není už pozdě?"

„Zítra odjíždíš, takže i kdyby bylo pozdě chci toho využít co nejvíce."- mrkla jsem na něj a běžela si do pokoje pro mikinu.

Šli jsme ven, chytil mě kolem ramen. Šli jsme jako pár, bylo mi s ním nádherně, ale z pocitů co jsem měla mi bylo na nic.


(A co se vlastně během těch pár týdnů stalo?) 

 Po schůzce s Lukášem, mi domů přišel druhý den dopis, prý že na mě bude vzpomínat až bude na té stáži. Na jednu stranu , mi to bylo líto, že odjel ale na druhou se mi ulevilo. Nemusela jsem řešit to , jak si ho držet od těla. Niky na mě byla trochu naštvaná protože jsem jí řekla co si o tom všem myslím, ale nakonec to pochopila. Lukáš mi pak pořád posílal dopisy a psal sms. Poslední co mi od něj přišlo bylo to, že se omlouvá ale že ted nebude moc často psát, prý má hodně práce a nestíhá. Tak skončila jedna éra. 

Potom byly dny kdy jsem myslela na Harryho a Lukáše. Když jsem viděla nové fotky Harryho, chtělo se mi brečet, protože jsem chtěla být u něj. A nakonec? Nakonec je týden před školou a když už přestanu doufat a myslím si že začnu znovu ,přijede Liam z nějakého důvodu, který mi nechce říct, pochybuji že je to jen kvůli tomu že mě chtěl vidět a na chvíli si dát pauzu. Vždyt mohl jet kamkoliv a ne se vymluvit na přítele. Třeba se vážně dal dohromady s Danielle, ale proč by před ní utíkal? Třeba si chce něco ujasnit v hlavě. Z přemýšlení mě vyrušil Liam, když si mě pevně přimáčkl k sobě.

Living the dream-CZWhere stories live. Discover now