67.Díl

284 20 0
                                    

Nemohla jsem usnout, dívala jsem se na něj a slzy mi tekly po tváři. Po chvilce jsem usnula, probudila jsem se brzy , Harry už byl vzhůru, díval se na mě. Usmála jsem se na něj a on mi úsměv opětoval.

"Ty jsi ještě tady?"- zeptala jsem se.

"Nechtělo se mi odejít bez rozloučení."- řekl a pousmál se.

"Jak jsi se vyspala?"-zeptal se.

"Celkem dobře"- odpověděla jsem.

Potom mě políbil, pomalu vstal a oblékal se.

"Ještě jednou se omlouvám za to co se stalo."- řekl.

"Co se stalo, stalo se takže to už neřeš."- odpověděla jsem.

A ležela v posteli.

"Budu muset jít."-řekl.

"Ok, pozdravuj Nialla."-řekla jsem a usmála se na něj.

 Harry se na mě podíval a pomalu odešel, do pokoje pustil Lokiho, ten ke mě přiběhl a skočil do postele. Když jsem slyšela jak se zavřeli venkovní dveře, vstala jsem a šla se pomalu obléct. Vzala jsem si kratasy a tílko. Šla do kuchyně, kde jsem Lokimu nasypala do misky granule a sama si udělala chleba se sýrem. Seděla jsem na barové židli a pustila si televizi, nic nového nějak jsem neměla náladu na anglické zprávy, tak jsem si pustila MTV, trochu mě to naladilo, hráli letní songy. I přes to, že jsem se snažila zachovat si chladnou hlavu, vyčítala jsem si to, že to prostě nedokážu vyřešit, Liam mi pomohl, Harry má svoje plus a mínus. Ale oba dohromady jako jeden člověk, to by nešlo.

"Achjo Loki, co mám dělat, když se na tebe podívám vidím Liama.  Ale Harry je prostě Harry."-Připadala jsem si jako blázen,že tam mluvím na psa.

Těsně před tím než jsem chtěla vypnout televizi, tam bylo něco o klucích, zesílila jsem to a šla blíž.

"A ted něco pro fanynky skupiny One Direction, chlapci se rozhodli přidat další turné v dalších městech a tak místo svého volna, vyrazí na turné o něco dřív, můžete se těšit na nové datumy a místa koncertů na oficiálních stránkách."- jak to dořekli vypnula jsem televizi a nevěřila tomu co jsem právě slyšela.

"A kdy měli v plánu mi to říct?"- byla jsem zoufalá z toho co ted bude.

Nebyla jsem přesvědčená o tom, že tu s Harrym budu na pořád, ale nebyla jsem připravená ani na to, že spolu budeme chvíli a on mi pak vyrazí na turné a já ho neuvidím. Byla jsem myšlenkami mimo. Loki jedl a já seděla a koukala do země se slzami v očím.

Najednou někdo zazvonil u dveří. Šla jsem k nim, když jsem otevřela stála tam paní se dvěmi dívkami.

"Dobrý den, doufám že neruším, ale jsem tu kvůli tomu hlídání, dnes bych potřebovala celý den."-řekla a usmála se.

"No jasně, jen jsem to nečekala, tak holky můžou zůstat ted u mě a pak se pro ně můžete zase zastavit."- řekla jsem a pousmála se.

"Jste zlatá, večer kolem sedmé se tu pro ně zastavím, tady máte peníze na nějaké jídlo a kdyby si holky chtěli něco koupit, děkuji tak tedy zatím."- řekla.

"Dobrá, taky děkuji, zatím."-rozloučila jsem se s ní , holky se mi okamžitě navalili do domu.

 Jedné mohlo být tak 10 a druhé tak 16, byla jen o pár let  mladší než já, takže jsem doufala, že nebude nějak drzá nebo něco. Vydechla jsem a zavřela dveře, na jednu stranu se to vůbec nehodilo, chtěla jsem řešit jiné věci, ale na druhou stranu peníze potřebuji a aspon se dostanu na jiné myšlenky. Šla jsem do kuchyně, ta menší tam skákala po gauči, jako by měla z něčeho radost, ale tu druhou jsem nikde neviděla, no skvělé první den a ztratím holku.

Living the dream-CZWhere stories live. Discover now