84.Díl

195 14 2
                                    

"Sakra Harry co to říkáš. Proč mi tohle děláš? Vybrala bych s i tebe i přes to všechno, miluji tě od samého začátku nedokážu to vysvětlit, ale je to tak. Nechápu proč zase zminuješ Liama."-odpověděla jsem mu.

"Omlouvám se , nemyslel jsem to tak."-řekl.

Pomalu vstal z postele, udělala jsem to samé a postel ustlala.

"Půjdu se vysprchovat a pak se převléknu, potom můžeme vyrazit."-řekla jsem a Harry přikývl.

Mezitím co jsem vešla do koupelny Harry zavřel dveře od ložnice a šel zřejmě dolů. Pomalu jsem vlezla do sprchy a pustila na sebe horkou vodu. Část stresu ze mě spadla, ale druhá část myslela na Liama, na chvilky trávené s ním, na to jak kluci odletěli z Prahy , jak se po těch týdnech on jediný ozval a přijel. Jak jsme spolu trávili volný čas a jak jsem mu usnula na hrudníku, je to jako včera pořád cítím jeho vůni a teplý dech, jeho tlukot srdce.

"Do háje."-řekla jsem naštvaně se slzami v očích a praštila jsem rukou do zdi.

Není to fér, tak moc to není fér. Vylezla jsem ze sprchy a utřela si slzy. Za ten čas trávený s kluky a ten čas bez nich jsem tolikrát probrečela. Vylezla jsem ze sprchy a šla se obléknout, vzala jsem si na sebe rifle s tílkem a bílým svetrem. Upravila jsme se a nalíčila. Tohle vlastně bude první oficiální rande s Harrym. Nad tou myšlenkou jsem se usmála , sice jsem nevěděla co mě čeká, ale byla jsem za to ráda. Šla jsem dolů po schodech, Harry seděl v obýváku a díval se na televizi.

"Můžeme vyrazit?"-zeptal se mě.

"Můžeme"-odpověděla jsem, Lokiho jsem nechala zavřeného vevnitř.

Vyšli jsme ven a Harry co první udělal bylo, že mě chytl za ruku. Projela mnou elektřina a nejistota, toho že mě Harry drží na veřejnosti za ruku a nebojí se bulváru či žárlivých fanynek. Když jsme procházeli městem, připadala jsem si zvláštně a tak krásně, poprvé jsem se cítila tak báječně. Harry se na mě chvilkami díval a usmíval se, to mi dodávalo energii a sebevědomí, jakoby říkal at se nebojím, že jsem jeho a že mě ochrání, byla jsem pyšná na to, že jsem přítelkyní toho úžasného chlapa. A né proto že byl jedním z členů One Direction, ale proto že byl jiný, tak moc odlišný a potřeboval někoho kdo ho pochopí, kdo ho neopustí a nevyužije.Teprve ted začínám zjištovat jaký Harry doopravdy je, jaké jsou jeho obavy , začíná se vyjadřovat s city. Miluji svého pana Stylese i se svým raněným sebevědomím, i když nechápu jak je to možné, zrovna u něj, čeho se na vztahu tak bál. Ted jsem na něm viděla nadšení, jakoby by byl pyšný. Potkali jsme pár fanynek a ty jen koukali, některé byli nadšené některé se na mě dívali jako na konkurenci. Chvíli jsem se cítila nesvá, netrvalo to a objevil se i nějaký novinář. Myslela jsem si že Harry nebude na nic odpovídat, že bude chtít utéct , že bude naštvaný, ale jediné co řekl bylo.

"Chtěl bych vám představit svojí přítelkyni, jsme spolu už 2 a půl roku, miluji jí a nikdo nám v tom nezabrání."-řekl a zněl vážně , ale jeho úsměv kterým větu zakončil stál za to.

Jen jsem zůstala stát na místě a cítila jsem jak mi červenají líčka. Harryho ruku jsem držela křečovitě a nevěděla jsem zda něco říct, nebo se jen přiblble usmívat. Harry si stopl taxíka,nastoupila jsem do něj a Harry si sedl hned vedle mě. Nebýt toho taxi z toho místa by jsme se asi nehnuli. Seděla jsem zaskočená a nevěděla jsem co říct. Harry vedle mě seděl a po chvilce se na mě podíval.

"Jsi na mě naštvaná? Udělal jsem to špatně ,že?"-zeptal se.

"Cože?Ne, vůbec Harry já nevěděla co říct, to bylo úžasný ani nevíš jakou jsi mi udělala radost, vím jak to pro tebe bylo těžké přijít s něčím takovým na veřejnost"- řekla jsem a usmála se na něj.

Living the dream-CZWhere stories live. Discover now